-

Algemeen

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: Gaat vreselijk slecht met haar zieke dochter

Zoals de meeste mensen inmiddels weten, heeft de dochter van Wendy van Dijk te maken met een zeldzaam gezondheidsprobleem, wat uiteraard de nodige gevolgen met zich meebrengt.

Begrijpelijkerwijs wil Wendy zich nu volledig richten op het welzijn van haar dochter.

Hoewel Wendy van Dijk financieel geen zorgen hoeft te maken, blijft ze toch graag werken.

Aanvankelijk zou ze een rol spelen in de reboot van de serie ‘Medisch Centrum West’.

Echter, vanwege de gezondheidstoestand van haar dochter heeft ze besloten niet meer deel te nemen aan dit project.

“Een woordvoerder verklaarde eerder deze week: ‘Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch Centrum West.

Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie'”, aldus de verklaring.

Hoewel de productie van ‘Medisch Centrum West’ teleurgesteld is dat Wendy niet langer beschikbaar is, hebben ze wel begrip voor haar situatie.

Wendy’s werkgever, Talpa, staat achter haar en blijft in contact met haar om te zien wanneer ze weer beschikbaar zal zijn voor werk.

De serie ‘Medisch Centrum West’ wordt momenteel nieuw leven ingeblazen door Talpa. De originele serie was te zien bij de TROS van 1988 tot 1994.

Wendy was aanvankelijk gecast voor de hoofdrol in de reboot, maar door haar persoonlijke omstandigheden kan ze nu niet deelnemen aan het project.

Wendy van Dijk heeft altijd haar werk met toewijding en professionaliteit benaderd, maar haar prioriteit ligt nu bij de gezondheid van haar dochter.

Het is begrijpelijk dat ze ervoor kiest om tijdelijk een stap terug te doen om er voor haar gezin te zijn.

De steun van haar werkgever, Talpa, is een belangrijke factor in deze periode van onzekerheid.

Het feit dat ze begrip tonen voor haar situatie en in contact blijven, zal ongetwijfeld een geruststellende gedachte zijn voor Wendy.

Hoewel het annuleren van haar deelname aan ‘Medisch Centrum West’ een teleurstelling is voor zowel Wendy als de productie, is het belangrijkste dat ze nu de tijd kan nemen om zich te concentreren op haar dochter en haar gezondheid.

Het is een reminder dat, ondanks professionele verplichtingen, familie altijd op de eerste plaats komt.

Wendy’s beslissing om zich terug te trekken uit het project getuigt van haar sterke toewijding aan haar gezin.

De fans van Wendy zullen ongetwijfeld begrip hebben voor haar keuze en haar steunen tijdens deze uitdagende tijd.

We wensen Wendy en haar familie alle kracht en steun toe terwijl ze deze periode van herstel doormaken.

Algemeen

Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in mini bikini!

Jan Smit, de bekende Nederlandse zanger, heeft onlangs een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw Liza, stralend in een bikini.

Het gelukkige paar geniet momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella, samen met hun drie kinderen en hondje Rio.

Jan Smit, die al sinds zijn kinderjaren bekend is in de Nederlandse muziekindustrie, woont met zijn gezin in Volendam.

Hoewel hij vaak optreedt en voor zijn werk in het buitenland verblijft, en af en toe een presentatieklus heeft, brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Vorig jaar kondigde Jan aan dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella.

De voortgang van de verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella, waar Jan en Liza meer dan 10.000 volgers meenemen in dit avontuur.

De villa begint nu echt vorm te krijgen en belooft prachtig te worden.

De recent gedeelde foto van Liza in bikini laat zien hoe het stel geniet van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap te midden van de adembenemende omgeving van Marbella.

Het stralende beeld laat zien dat ze echt genieten van hun tijd samen en de mooie momenten die ze beleven in deze idyllische setting.

De foto straalt een gevoel van rust en geluk uit, waarbij Liza’s glimlach de warmte van de zon lijkt te weerspiegelen.

Het is duidelijk dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving en genieten van de kleine geneugten van het leven, zoals samen ontspannen aan het zwembad.

De keuze voor Marbella als tweede thuis lijkt goed uit te pakken voor Jan en Liza, gezien de prachtige omgeving en de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De villa, die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen, belooft een oase van rust en luxe te worden voor het gezin.

De foto van Liza in bikini, gedeeld door Jan, heeft veel positieve reacties ontvangen van fans en volgers op sociale media.
Jan Smit

Mensen prijzen het gelukkige paar om hun ontspannen levensstijl en wensen hen veel plezier en geluk in Marbella.

Het is duidelijk dat Jan Smit niet alleen bekend staat om zijn muzikale talent, maar ook om zijn toewijding aan zijn gezin en zijn vermogen om van het leven te genieten.

De foto van Liza in Marbella is slechts een glimp van de mooie momenten die ze samen delen en laat zien hoe belangrijk familie en geluk zijn voor Jan en Liza.

Lees verder