-

Algemeen

Vrouw zegt dat ze te knap is om te werken – niet iedereen is blij met deze uitspraak

Een influencer zette de online gemeenschap in vuur en vlam toen ze een TikTok-bericht deelde waarin ze zei dat ze gewoon “te mooi” is voor de dagelijkse sleur van werk.

Netizens waren furieus over de suggestie dat werk is voorbehouden aan een bevolking van onaantrekkelijke mensen en noemden haar “oppervlakkig” en “verwend”.

Lucy Welcher, een social media influencer met bijna 20 miljoen likes, heeft onlangs een clip uitgezonden die een virale storm veroorzaakte. De jonge blondine, die toegeeft dat ze “het ergste type persoon is… die niet kan omgaan met het krijgen van haar zin”, is vaak te zien in video’s waarin ze in haar auto zit, nippend aan een ijzige koffie of opschept over een buit van een van haar favoriete winkels.

Op 8 november 2022 deelde de nu 20-jarige een TikTok-bericht waarin ze schreef: “Niet mijn ding [lachende emoji] #werken #oplichterij.” “Ik wil niet voor de rest van mijn leven werken. Ziet het eruit alsof ik elke f**king dag om 6 uur ’s ochtends wil opstaan voor de komende 60 jaar? Nee! Ik ben daar te mooi voor!” zei ze in de negen seconden durende clip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LUCY WELCHER (@lucywelcher)

Kijkers waren snel met hun commentaar, waarbij velen de content creator veroordeelden omdat ze “lui” en “verwend” was. “Man, ik wou dat ik jouw zelfvertrouwen had, hetzelfde zelfvertrouwen om te denken dat ik er beter uitzie dan ik eigenlijk ben. God, jullie mensen zijn zo oppervlakkig en verliefd op jezelf,” schrijft een TikTokker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LUCY WELCHER (@lucywelcher)

“Iemand is verwend,” blast een ander. “Ik hoop dat je bescheiden wordt, meisje, dat heb je nodig. Uiterlijk heeft niets te maken met werken en het is triest dat je die mentaliteit hebt.” Een derde cybernaut snauwde, “Hoe zit het met proberen een volwassene te zijn in plaats van een bevoorrechte prinses die verwacht dat het leven je wordt aangereikt?”

@lucywelcher I appreciate you guys for being so nice to me tho💗 ##greenscreen##ratingthings##starbucks ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

‘Remake’ Dagen later, op 14 november, deelde Welcher – die de aandacht vermakelijk vond – een nieuwe clip, waarin ze weer te zien was terwijl ze aan haar ijzige koffie nipte. Onderschrift, “Remake van de meest gehate video die ik ooit heb gemaakt,” herhaalt Welcher het script van haar verwijderde “Ik ben te mooi” video.

@lucywelcher Remake of the most hated video I’ve ever made😍💗 #SephoraGiveOrKeep #relatable #working #joke ♬ original sound – LUCY

Deze keer kwam de meerderheid van de online gebruikers achter haar, begrijpend dat haar eerdere boodschap bedoeld was als humor. “Wat denk je van dit bericht van de influencer? Deel alstublieft uw gedachten met ons en deel vervolgens dit bericht zodat we kunnen horen wat anderen te zeggen hebben!”

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder