-

Algemeen

Vrouw zegt dat ze te knap is om te werken – niet iedereen is blij met deze uitspraak

Een influencer zette de online gemeenschap in vuur en vlam toen ze een TikTok-bericht deelde waarin ze zei dat ze gewoon “te mooi” is voor de dagelijkse sleur van werk.

Netizens waren furieus over de suggestie dat werk is voorbehouden aan een bevolking van onaantrekkelijke mensen en noemden haar “oppervlakkig” en “verwend”.

Lucy Welcher, een social media influencer met bijna 20 miljoen likes, heeft onlangs een clip uitgezonden die een virale storm veroorzaakte. De jonge blondine, die toegeeft dat ze “het ergste type persoon is… die niet kan omgaan met het krijgen van haar zin”, is vaak te zien in video’s waarin ze in haar auto zit, nippend aan een ijzige koffie of opschept over een buit van een van haar favoriete winkels.

Op 8 november 2022 deelde de nu 20-jarige een TikTok-bericht waarin ze schreef: “Niet mijn ding [lachende emoji] #werken #oplichterij.” “Ik wil niet voor de rest van mijn leven werken. Ziet het eruit alsof ik elke f**king dag om 6 uur ’s ochtends wil opstaan voor de komende 60 jaar? Nee! Ik ben daar te mooi voor!” zei ze in de negen seconden durende clip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LUCY WELCHER (@lucywelcher)

Kijkers waren snel met hun commentaar, waarbij velen de content creator veroordeelden omdat ze “lui” en “verwend” was. “Man, ik wou dat ik jouw zelfvertrouwen had, hetzelfde zelfvertrouwen om te denken dat ik er beter uitzie dan ik eigenlijk ben. God, jullie mensen zijn zo oppervlakkig en verliefd op jezelf,” schrijft een TikTokker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LUCY WELCHER (@lucywelcher)

“Iemand is verwend,” blast een ander. “Ik hoop dat je bescheiden wordt, meisje, dat heb je nodig. Uiterlijk heeft niets te maken met werken en het is triest dat je die mentaliteit hebt.” Een derde cybernaut snauwde, “Hoe zit het met proberen een volwassene te zijn in plaats van een bevoorrechte prinses die verwacht dat het leven je wordt aangereikt?”

@lucywelcher I appreciate you guys for being so nice to me tho💗 ##greenscreen##ratingthings##starbucks ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

‘Remake’ Dagen later, op 14 november, deelde Welcher – die de aandacht vermakelijk vond – een nieuwe clip, waarin ze weer te zien was terwijl ze aan haar ijzige koffie nipte. Onderschrift, “Remake van de meest gehate video die ik ooit heb gemaakt,” herhaalt Welcher het script van haar verwijderde “Ik ben te mooi” video.

@lucywelcher Remake of the most hated video I’ve ever made😍💗 #SephoraGiveOrKeep #relatable #working #joke ♬ original sound – LUCY

Deze keer kwam de meerderheid van de online gebruikers achter haar, begrijpend dat haar eerdere boodschap bedoeld was als humor. “Wat denk je van dit bericht van de influencer? Deel alstublieft uw gedachten met ons en deel vervolgens dit bericht zodat we kunnen horen wat anderen te zeggen hebben!”

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder