-

Algemeen

Vrouw fietst sloot in, vrachtwagenchauffeur filmt het en lacht haar keihard uit

Op sociale media circuleert een filmpje waarop te zien is hoe een vrachtwagenchauffeur een vrouw filmt die in een sloot in Amstelveen fietst.

In plaats van te stoppen en hulp te bieden, filmt hij lachend en lijkt hij de situatie eerder grappig dan ernstig te vinden.

Het filmpje, dat te zien is op Dumpert, begint met de vrachtwagenchauffeur die de vrouw van achteren nadert.

Hij lijkt geïrriteerd door de fietsster, die aan de verkeerde kant van de weg rijdt.

De chauffeur claxonneert, maar de vrouw wijkt niet uit. Aan de andere kant van de weg fietst ook een andere persoon, waardoor er eigenlijk geen ruimte is om in te halen.

De chauffeur lijkt dit echter te negeren en besluit toch in te halen.

Een ongelukkige val
Het inhalen lukt, maar van schrik rijdt de vrouw de sloot in. De reactie van de man is opvallend; hij lijkt het incident erg grappig te vinden.

“Ze is in het water gevallen!” schreeuwt hij terwijl hij zijn eigen lachende gezicht filmt.

Direct daarna wast hij zijn handen in onschuld. Hij wijst naar de vrouw en zegt dat het haar eigen schuld is, omdat ze aan de verkeerde kant van de weg fietste.

Terwijl de vrouw hulpeloos in de sloot ligt met haar fiets, blijft de man haar uitlachen. “Ik heb het op film!”

Verontwaardigde reacties
Onder de video verschijnen woedende reacties. De chauffeur probeert de schuld bij de vrouw te leggen, maar ondertussen filmt hij zelf de hele situatie.

Een persoon vraagt zich af wie hier eigenlijk de “debile” is. Wat echter echt verkeerd valt, is dat de man geen enkele moeite doet om te helpen.

In plaats van de vrouw uit het water te halen, lijkt hij haar belachelijk te maken. Mensen roepen op tot actie van de p0litie, en die actie zal er ook komen.

De p0litie heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar het incident.

Bekijk hieronder de video:

Algemeen

Jongedame geeft ton uit om eruit te zien als drakenmeisje – en ze was vroeger nog zo mooi!

Als je het mij vraagt, is een van de grootste voordelen van volwassen zijn dat je over het algemeen kunt doen wat je wilt, wanneer je maar wilt. Dit omvat jezelf kleden zoals je wilt, je haar doen zoals je wilt, en de laatste zeg hebben over hoe je jezelf aan de wereld presenteert.

Het is een vrijheid waar we allemaal van profiteren; waar we allemaal van genieten. Toch nemen weinigen onder ons onze creativiteit op hetzelfde niveau als Amber Luke, een twintiger uit Australië die het ongebruikelijke doel heeft om haar hele lichaam te bedekken met tatoeages.

Volgens verslagen begon Amber’s inkjourney toen ze 16 was, en haar fascinatie voor het kleuren van haar lichaam is een kernonderdeel van haar leven geworden.

In de loop der jaren beweert Amber een verbijsterende $120.000 te hebben uitgegeven om zichzelf te transformeren tot wat ze de “Dragon Girl” noemt.

En het was geen gemakkelijk proces. Verre van dat zelfs: een paar jaar geleden, toen ze haar oogbollen tatoeëerde, liep het bijna uit op een ramp.

“Helaas ging mijn artiest te diep in mijn oogbol. Ik was drie weken blind. Dat was behoorlijk bruut,” herinnert ze zich.

Hoewel Amber er vroeger uitzag als het typische blonde buurmeisje, heeft ze zoveel geëxperimenteerd met lichaamsaanpassingen dat ze vandaag de dag vrijwel onherkenbaar is. Naast het tatoeëren van haar oogbollen (en zowat elk blootgesteld stukje huid dat ze heeft) heeft ze ook een procedure ondergaan om zichzelf een gespleten tong te geven.

Volgens de Daily Mail heeft de inwoner van Brisbane, Australië, $120.000 uitgegeven aan lichaamsaanpassingen, waaronder $50.000 aan ongeveer 600 tatoeages en $70.000 aan chirurgische ingrepen.

Haar onconventionele uiterlijk kan sommigen afschrikken, maar Amber benadrukt dat haar transformatie een grote rol heeft gespeeld bij het redden van haar van een leven vol depressie en mogelijke zelfmoord.

Ze legde uit: “Ik was zo catatonisch depressief, suïcidaal en was een wandelende dode. Ik was gevoelloos. Ik haatte mezelf het grootste deel van de tijd – die haat zat diep. Het kwelde me. Nu heb ik mezelf volledig getransformeerd tot iemand waar ik trots op ben. Ik ben een sterke vrouw die precies weet wat ze wil en wie ze is.”

Een paar jaar geleden plaatste Amber een selectie foto’s waarin te zien is hoe ze eruitzag voordat ze haar lichaam begon te modificeren … en het is veilig om te zeggen dat de resultaten verbijsterend zijn.

Amber zei dat ze kritiek kreeg nadat ze haar eerste tatoeage had gekregen, maar dat heeft haar niet tegengehouden om haar doel na te streven om zichzelf uit te drukken door middel van body art. Het is misschien niet ieders kopje thee, maar zolang ze gelukkig en comfortabel is in haar eigen huid, is dat het belangrijkste!

Wat vind jij van Amber’s uiterlijk? Laat het ons weten in de reacties.

Lees verder