-

Algemeen

TV-ster ging naar bed met meer dan 700 mannen – nu beoefent ze al 15 maanden onthouding

Een Australische reality-tv-ster is viraal gegaan nadat ze openhartig bekende met meer dan 700 mannen naar bed te zijn geweest. Nu vertelt ze dat ze haar ‘s*ksverslaving’ heeft aangepakt.

Belinda “Love” Rygier, bekend van haar deelname aan The Bachelor Australia in 2017, onthulde dat er een periode in haar leven was waarin ze wel zes avonden per week op zoek ging naar s*ks.

Hoewel deze cijfers voor velen schokkend kunnen klinken, onderging de 38-jarige een ontwenningskuur toen ze uiteindelijk erkende dat ze een probleem had.

Open zijn over je s*ksleven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor de meesten is het niet gebruikelijk om openlijk te pronken met het aantal s*ksuele partners dat je hebt gehad.

Maar voor Belinda Rygier was het openlijk vertellen over haar totale ‘body count’ een stap in het proces om haar verslaving te overwinnen.

Ze beweerde met maar liefst 700 mannen naar bed te zijn geweest, hoewel ze niet zeker was van het totale aantal.

De voormalige tv-ster, die nu bekend staat als relatiegoeroe, onthulde in de radioshow You’re a Grub Mate! in 2022 dat ze al acht jaar bezig was met haar herstel, waarbij ze al 15 maanden geen s*ks meer had gehad.

“Ik wist niet dat ik een probleem had totdat ik begon te genezen. Het probleem lag bij mijn relaties en ik bleef giftige mannen aantrekken,” legde ze uit.

“Toen ik herstelde, besefte ik dat er onverwerkt trauma uit mijn verleden was dat mijn s*ksverslaving veroorzaakte.”

“Het beheerste mijn leven, maar ik functioneerde nog steeds. Ik had een geweldige carrière, ook al zou je dat niet meteen denken.”

Belinda, die bekendheid verwierf in The Bachelor Australia, zei dat ze zich “niet schaamde” voor haar ongewoon hoge aantal s*ksuele partners.

Ze onthulde dat ze vaak wel zes keer per week uitging om een bedpartner te vinden.

“Mannen waren erg goed in het vertellen van wat ik wilde horen. Het ging erom dat ik me mooi, gewaardeerd en geliefd voelde in plaats van dat ik s*ks had,” zei ze.

Tegenwoordig beoefent Belinda het celibaat. Ze zegt dat ze ervan overtuigd is dat mensen tegenwoordig s*ks gebruiken om de “verkeerde redenen”.

“De maatschappij is achteruitgegaan en we gebruiken s*ks om de verkeerde redenen – een snelle bevestiging of moment,” zei ze. “Ik zal weer s*ks hebben, maar met iemand waarmee ik een band heb.”

Algemeen

Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in mini bikini!

Jan Smit, de bekende Nederlandse zanger, heeft onlangs een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw Liza, stralend in een bikini.

Het gelukkige paar geniet momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella, samen met hun drie kinderen en hondje Rio.

Jan Smit, die al sinds zijn kinderjaren bekend is in de Nederlandse muziekindustrie, woont met zijn gezin in Volendam.

Hoewel hij vaak optreedt en voor zijn werk in het buitenland verblijft, en af en toe een presentatieklus heeft, brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Vorig jaar kondigde Jan aan dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella.

De voortgang van de verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella, waar Jan en Liza meer dan 10.000 volgers meenemen in dit avontuur.

De villa begint nu echt vorm te krijgen en belooft prachtig te worden.

De recent gedeelde foto van Liza in bikini laat zien hoe het stel geniet van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap te midden van de adembenemende omgeving van Marbella.

Het stralende beeld laat zien dat ze echt genieten van hun tijd samen en de mooie momenten die ze beleven in deze idyllische setting.

De foto straalt een gevoel van rust en geluk uit, waarbij Liza’s glimlach de warmte van de zon lijkt te weerspiegelen.

Het is duidelijk dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving en genieten van de kleine geneugten van het leven, zoals samen ontspannen aan het zwembad.

De keuze voor Marbella als tweede thuis lijkt goed uit te pakken voor Jan en Liza, gezien de prachtige omgeving en de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De villa, die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen, belooft een oase van rust en luxe te worden voor het gezin.

De foto van Liza in bikini, gedeeld door Jan, heeft veel positieve reacties ontvangen van fans en volgers op sociale media.
Jan Smit

Mensen prijzen het gelukkige paar om hun ontspannen levensstijl en wensen hen veel plezier en geluk in Marbella.

Het is duidelijk dat Jan Smit niet alleen bekend staat om zijn muzikale talent, maar ook om zijn toewijding aan zijn gezin en zijn vermogen om van het leven te genieten.

De foto van Liza in Marbella is slechts een glimp van de mooie momenten die ze samen delen en laat zien hoe belangrijk familie en geluk zijn voor Jan en Liza.

Lees verder