-

Algemeen

TV-ster had relaties met meer dan 700 mannen – kiest nu al 15 maanden voor onthouding

Een Australische reality-tv-ster werd een internetfenomeen nadat ze bekendmaakte dat ze met meer dan 700 mannen het bed had gedeeld. Ze spreekt nu openlijk over het aangaan van haar ‘s*ksverslaving’.

Belinda “Love” Rygier, bekend van haar deelname aan The Bachelor Australia in 2017, deelde dat er een tijd was dat ze bijna elke avond van de week op zoek was naar s*ksuele ontmoetingen.

Hoewel sommigen versteld staan van deze onthullingen, startte de 38-jarige een ontwenningsproces nadat ze erkende dat ze een probleem had.

Verslaafd aan s*ks Het openlijk bespreken van je s*ksleven is niet gebruikelijk voor iedereen. Voor velen is het opscheppen over het aantal s*ksuele partners niet iets wat normaal wordt besproken.

Voor Belina Rygier was echter het openlijk delen van haar ‘body count’ een belangrijke stap in het overwinnen van haar verslaving. Ze gaf toe met ongeveer 700 mannen geslapen te hebben, hoewel ze het exacte aantal niet zeker wist.

De voormalige tv-ster, die nu als relatiecoach werkt, vertelde tijdens de You’re a Grub Mate! radioshow in 2022 dat ze acht jaar aan haar herstel werkte en de laatste 15 maanden celibatair leefde.

“Ik besefte niet dat ik een probleem had tot ik het aanpakte. Mijn probleem was mijn keuze in mannen; ik trok voortdurend giftige relaties aan,” legde ze uit.

“Toen ik begon te herstellen, realiseerde ik me dat onverwerkt trauma uit mijn verleden mijn s*ksverslaving voedde.”

“Het domineerde mijn leven, maar ik functioneerde nog steeds. Ik heb een succesvolle carrière, wat je misschien niet zou verwachten.”

Belinda, eerst bekend geworden door The Bachelor Australia, verklaarde dat ze zich “niet schaamt” voor haar hoog aantal s*ksuele partners. Ze onthulde dat ze vaak zes keer per week uitging op zoek naar een partner.

“Mannen wisten precies wat ze moesten zeggen om mij een goed gevoel te geven. Het ging meer om mij mooi, gewaardeerd en geliefd voelen dan om de s*ks zelf,” vertelde ze.

Tegenwoordig kiest Belinda voor het celibaat en gelooft ze dat mensen tegenwoordig om de “verkeerde redenen” s*ks hebben.

“We gaan achteruit als samenleving en gebruiken s*ks voor snelle bevestiging of tijdelijke bevrediging,” zei ze.

“Ik zal weer s*ks hebben, maar alleen met iemand met wie ik een echte band heb.”

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder