-

Algemeen

Tom overladen met kritiek vanwege zoen op mond zoontje – nu heeft hij krachtig antwoord

Tom, uit Yorkshire, Engeland, mist nooit de kans om zijn liefde voor zijn jonge zoon Roman te uiten. Maar toen de openbare uitingen van genegenheid tussen het duo op sociale media circuleerden, waren sommige mensen niet erg blij.

Aangevallen omdat hij zijn vijfjarige zoon op de lippen kuste, weigert de vader uit het noorden van Engeland toe te geven aan de trollen die hem beschuldigen van het in verwarring brengen van zijn jongen. Met wat eenvoudige logica en veel humor slaat de vader terug en heeft hij de steun van Roman, die beslist zegt tegen de bedreigende gebruikers: “jullie zijn allemaal gek!”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

De band tussen een ouder en een kind is vertederend en blijvend, en het voedt de moraal, principes en persoonlijkheid van de kleintjes terwijl ze opgroeien. Elke ouder heeft een unieke aanpak voor het opvoeden van hun kinderen, sommige technieken beïnvloed door cultuur, sociaaleconomische factoren, mentale en fysieke gezondheid, of gewoon voorkeur.

Tom, uit Yorkshire, Engeland, is een liefhebbende en toegewijde vader van twee die weigert toe te laten dat zijn opvoedingstechniek wordt beïnvloed door trollen en hun negatieve opmerkingen. Door regelmatig video’s te plaatsen op TikTok, krijgt de vader veel aandacht van vrouwen, die wegsmelten voor zijn ijzige blauwe ogen, accent, perfect gevormde en getatoeëerde lichaam, of voor zijn liefde voor zijn zoons, de vijfjarige Roman en Raphael Reign, die midden mei 2023 werd geboren.

Veel van de video’s die Tom nu deelt op TikTok gaan over beschuldigingen dat hij Roman in verwarring brengt, en ook over het in gevaar brengen van het jongetje voor vreemden of infectie.

Maar Tom weigert zich over te geven.

Op 27 juni stond de vader uit het noorden van Engeland op tegen een gebruiker die zei: “Allebei prachtig maar kus hem niet op de lippen.”

In zijn reactie benadrukte Tom dat hij zijn vijfjarige zoon zou blijven overspoelen met liefde, zolang hij het toeliet. Tom zegt: “Ik vind het zorgwekkend dat het je stoort. Ik zal mijn zoon, mijn vijfjarige kind, blijven kussen op de lippen zolang ik dat nodig acht en zolang hij het toelaat, toch, omdat ik zielsveel van hem hou en hij mijn beste vriend is en hij op een dag niet meer wil dat ik het doe, en hij wil waarschijnlijk niet veel met me te maken hebben. Dus, voor nu, ga ik door zoals ik ben.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Fans kwamen met ondersteunende gedachten zoals: “Ik hou van kusjes met mijn kinderen en nu mijn kleindochter – de mensen die denken dat het verkeerd is, maken zich zorgen xx.” Een ander, die haar vader verloor, zei: “absoluut belachelijk! Ik kuste altijd mijn vader op de lippen en ik heb hem 2 jaar geleden verloren en ik wou dat ik hem weer kon knuffelen en kussen.”

Tom antwoordde op de attente opmerkingen: “Hij is de meest liefhebbende kleine jongen en dat komt omdat we hem met liefde opvoeden. Bedankt voor deze opmerkingen.” Maar toen lokte een beschuldiging van één gebruiker een snel antwoordvideo uit van de vader. De persoon schrijft: “Je zou hem niet op de lippen moeten kussen VANWEGE de bacteriën in je mond. Wist je dat je je kind vatbaarder kunt maken voor gaatjes als je ze hebt en ze kust.”

In een geestige post met bijna 123.000 likes deelt Tom het bericht, “Wow. Dus als ik mijn vijfjarige zoon op de lippen kus, krijgt hij gaatjes. Hij krijgt gaatjes van zijn papa die hem kust.” Tom draait zich dan naar Roman en vraagt wat hij ervan vindt. “Doe niet zo raar!” antwoordt de jongen, lachend en sluit de verklaring af met een kus op de lippen van zijn vader.

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Fans hadden veel te zeggen over de ongefundeerde bewering dat Tom Roman kussen gaatjes zou bezorgen. “omg … wie heeft die persoon opgevoed … kus maar door jullie twee,” schrijft er een, terwijl een ander toevoegt, “dat is zo belachelijk .. en ik werk als tandarts. ga door met de liefhebbende vader te zijn die je bent … zoon is zo schattig.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Begin juli plaatste Tom een inmiddels virale video waarin te zien is dat hij met Roman op zijn schoot in de auto zit. In de post met bijna 579.000 likes zegt Tom: “Maak je geen zorgen. Er gaat absoluut niets veranderen.” Hij draait zich dan naar zijn zoon en vraagt: “Roman, wat vind je van mensen die denken dat je me niet op de lippen zou moeten kussen?”

“Jullie zijn allemaal gek. Dat is mijn papa!” zegt Roman nadrukkelijk. De video eindigt met het delen van een zoete kus tussen de twee. Fans sprongen in ter verdediging van de boodschap van zijn post en ter ondersteuning van de vader, een schrijft, “Sommige mensen zijn gewoon ziek, hij is schattig en zou je snel vertellen als hij ouder was en het niet leuk vond.” Een ander schrijft, “we kussen op de wangen in mijn cultuur, maar ik vind die vader-zoonrelatie echt geweldig.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Een gebruiker mengde zich in en sprak de trollen van de vader uit Yorkshire aan, en vroeg: “heb je een probleem met hem op de lippen te kussen omdat hij een man is? Want als dit zijn moeder was, weet ik zeker dat je dat niet zou doen.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Als reactie op die opmerking en bedankt de vrouw voor het belichten van de belangrijke boodschap, zegt Tom: “Ik was echt geïnteresseerd om dit te weten omdat het iets is waar ik ook aan heb gedacht. Ik denk echt niet dat er iets zou zijn gezegd als het een moeder was die haar kleine jongen kuste… ik weet het niet, maar om de een of andere reden als het een kerel is, een vader die zijn kleine jongen kust, wordt er altijd iets gezegd en ik weet niet waarom want het is altijd door deze vreemde minderheid.” Hij vervolgt: “Ik ben blij dat het een vrouw is die dit zegt, dus ik waardeer dat echt. … en ik verander niets.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

In een andere clip is de vader duidelijk gefrustreerd in zijn reactie op een opmerking die suggereert dat de lieve kusjes de kleine jongen kwetsbaar zouden maken voor kwaadwillende vreemden. “Kus je kinderen niet op de lippen feit. Omdat niet alle mensen de juiste bedoelingen hebben snap je wat ik bedoel? Maak het niet acceptabel!” zei de schrijver.

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Tom reageerde gevat, “Dus de logica hier is, als ik mijn vijfjarige kus, zal hij denken dat hij weg kan gaan en het is oké om vreemden, vreemde volwassenen te kussen… natuurlijk!” Met moeite om zijn lachen in te houden, vervolgde hij, “Dus laten we die logica toepassen. Ik kan hem niet meer in mijn auto hebben om hem ergens naartoe te brengen omdat hij in de auto van een vreemde zou kunnen stappen en denken dat dat normaal is. Hij kan niet meer in mijn huis wonen… nou ja, hij zou gewoon het huis van een vreemde binnen kunnen lopen en denken dat dat normaal is.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Toen stelde de toegewijde vader een andere benadering voor: “Of we zouden, luister naar me, we zouden… hem kunnen leren dat hij een mama en een papa heeft en dat ze kussen normaal is maar dat het kussen van rare Barry om de hoek een beetje vreemd is.”

Algemeen

52-jarige model laat zien hoe ze eruit ziet in een badpak

In een tijdperk waarin de perceptie van schoonheid voortdurend verandert en nieuwe uitdagingen met zich meebrengt, staat Allegra Cole centraal in een discussie over de grenzen van esthetische aanpassingen.

Met haar 52 jaar heeft Allegra een reis doorgemaakt van conventionele schoonheid naar een extreem geïndividualiseerde visie hierop.

Haar verhaal biedt een unieke inkijk in de dynamiek van schoonheidsidealen en de persoonlijke en sociale implicaties daarvan.

Model

Allegra begon haar carrière in de modellenwereld op 30-jarige leeftijd, een fase die het begin markeerde van een diepgaande transformatie, zowel fysiek als professioneel.

Oorspronkelijk had ze een uiterlijk dat velen als conventioneel mooi beschouwden, maar zij begon aan een zoektocht naar een unieke vorm van schoonheid die haar onderscheidde in een competitieve industrie.

Deze transformatie was niet alleen een persoonlijke keuze, maar ook een statement in een branche die vaak wordt bekritiseerd om zijn rigide en smalle schoonheidsnormen.

Chirurgie

De beslissing van Allegra om meerdere plastische chirurgieprocedures te ondergaan en haar lichaam drastisch te veranderen, weerspiegelt haar provocatieve kijk op wat schoonheid kan betekenen.

Haar keuzes hebben geleid tot een lichaam dat zij als perfect beschouwt, hoewel het vaak wordt gezien als een extreme afwijking van conventionele normen.

Deze keuzes dwingen ons na te denken over onze collectieve normen over schoonheid en de mate waarin individuen hun lichaam mogen aanpassen in de zoektocht naar zelfexpressie en tevredenheid.

Strijd

De ingrijpende fysieke veranderingen van Allegra hadden een diepgaande impact op haar persoonlijke relaties, vooral op haar huwelijk.

De weigering van haar echtgenoot om haar esthetische keuzes te accepteren na meer dan twee decennia samen, leidde uiteindelijk tot een scheiding.

Dit aspect van haar leven belicht de vaak over het hoofd geziene emotionele en relationele kosten van extreme schoonheidsingrepen. Het stelt ook vragen over de compromissen en grenzen binnen persoonlijke relaties en het belang van ondersteuning en begrip van dierbaren.

Kritiek

Op sociale media heeft Allegra een platform gevonden waar ze zowel steun als kritiek ontvangt. Haar volgers variëren van diehard fans die haar keuzes vieren tot critici die haar beslissingen in twijfel trekken.

Deze interacties benadrukken de rol van sociale media als een moderne arena voor het debatteren en vormgeven van schoonheidsnormen. Ze bieden een venster op hoe publieke figuren zoals Allegra de percepties van schoonheid kunnen beïnvloeden en tegelijkertijd de grenzen van acceptatie kunnen testen.

Reflectie

Allegra Cole’s verhaal werpt licht op de complexiteit van persoonlijke en publieke percepties van schoonheid in onze hedendaagse cultuur.

Haar ervaringen dagen ons uit om na te denken over de vrijheid van individuele expressie tegenover sociale acceptatie en de impact van esthetische keuzes op persoonlijk welzijn en sociale relaties.

Belangrijkste punten van het artikel

  • De Keuze van Persoonlijke Schoonheid: Allegra’s keuzes benadrukken de autonomie van het individu in het definiëren van persoonlijke schoonheid.
  • Impact op Relaties: De invloed van esthetische keuzes op intieme relaties belicht de noodzaak van ondersteuning en acceptatie binnen persoonlijke verbintenissen.
  • Rol van Sociale Media: Sociale media spelen een cruciale rol in het vormgeven van en reageren op hedendaagse schoonheidsnormen, en fungeren als zowel een steunpunt als een platform voor kritiek.
  • Culturele Normen en Waarden: Allegra’s verhaal nodigt uit tot een bredere discussie over culturele schoonheidsstandaarden en de spanning tussen individuele vrijheid en maatschappelijke verwachtingen.

Conclusie

Allegra Cole’s benadering van schoonheid biedt een diepgaand inzicht in de persoonlijke en maatschappelijke dynamiek van esthetische keuzes.

Haar verhaal onderstreept de complexiteit van schoonheid in de moderne tijd en roept op tot een bredere acceptatie van diverse schoonheidsidealen.

Allegra’s reis van conventionele naar geïndividualiseerde schoonheid toont niet alleen haar persoonlijke moed, maar ook de voortdurende evolutie van wat schoonheid betekent in onze samenleving.

Terwijl ze kritiek en steun ontvangt, blijft haar verhaal een krachtige reminder van de autonomie en vrijheid die ieder individu heeft om hun eigen pad te kiezen in de zoektocht naar zelfexpressie en tevredenheid.

Lees verder