-

Algemeen

Tom overladen met kritiek vanwege zoen op mond zoontje – nu heeft hij krachtig antwoord

Tom, uit Yorkshire, Engeland, mist nooit de kans om zijn liefde voor zijn jonge zoon Roman te uiten. Maar toen de openbare uitingen van genegenheid tussen het duo op sociale media circuleerden, waren sommige mensen niet erg blij.

Aangevallen omdat hij zijn vijfjarige zoon op de lippen kuste, weigert de vader uit het noorden van Engeland toe te geven aan de trollen die hem beschuldigen van het in verwarring brengen van zijn jongen. Met wat eenvoudige logica en veel humor slaat de vader terug en heeft hij de steun van Roman, die beslist zegt tegen de bedreigende gebruikers: “jullie zijn allemaal gek!”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

De band tussen een ouder en een kind is vertederend en blijvend, en het voedt de moraal, principes en persoonlijkheid van de kleintjes terwijl ze opgroeien. Elke ouder heeft een unieke aanpak voor het opvoeden van hun kinderen, sommige technieken beïnvloed door cultuur, sociaaleconomische factoren, mentale en fysieke gezondheid, of gewoon voorkeur.

Tom, uit Yorkshire, Engeland, is een liefhebbende en toegewijde vader van twee die weigert toe te laten dat zijn opvoedingstechniek wordt beïnvloed door trollen en hun negatieve opmerkingen. Door regelmatig video’s te plaatsen op TikTok, krijgt de vader veel aandacht van vrouwen, die wegsmelten voor zijn ijzige blauwe ogen, accent, perfect gevormde en getatoeëerde lichaam, of voor zijn liefde voor zijn zoons, de vijfjarige Roman en Raphael Reign, die midden mei 2023 werd geboren.

Veel van de video’s die Tom nu deelt op TikTok gaan over beschuldigingen dat hij Roman in verwarring brengt, en ook over het in gevaar brengen van het jongetje voor vreemden of infectie.

Maar Tom weigert zich over te geven.

Op 27 juni stond de vader uit het noorden van Engeland op tegen een gebruiker die zei: “Allebei prachtig maar kus hem niet op de lippen.”

In zijn reactie benadrukte Tom dat hij zijn vijfjarige zoon zou blijven overspoelen met liefde, zolang hij het toeliet. Tom zegt: “Ik vind het zorgwekkend dat het je stoort. Ik zal mijn zoon, mijn vijfjarige kind, blijven kussen op de lippen zolang ik dat nodig acht en zolang hij het toelaat, toch, omdat ik zielsveel van hem hou en hij mijn beste vriend is en hij op een dag niet meer wil dat ik het doe, en hij wil waarschijnlijk niet veel met me te maken hebben. Dus, voor nu, ga ik door zoals ik ben.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Fans kwamen met ondersteunende gedachten zoals: “Ik hou van kusjes met mijn kinderen en nu mijn kleindochter – de mensen die denken dat het verkeerd is, maken zich zorgen xx.” Een ander, die haar vader verloor, zei: “absoluut belachelijk! Ik kuste altijd mijn vader op de lippen en ik heb hem 2 jaar geleden verloren en ik wou dat ik hem weer kon knuffelen en kussen.”

Tom antwoordde op de attente opmerkingen: “Hij is de meest liefhebbende kleine jongen en dat komt omdat we hem met liefde opvoeden. Bedankt voor deze opmerkingen.” Maar toen lokte een beschuldiging van één gebruiker een snel antwoordvideo uit van de vader. De persoon schrijft: “Je zou hem niet op de lippen moeten kussen VANWEGE de bacteriën in je mond. Wist je dat je je kind vatbaarder kunt maken voor gaatjes als je ze hebt en ze kust.”

In een geestige post met bijna 123.000 likes deelt Tom het bericht, “Wow. Dus als ik mijn vijfjarige zoon op de lippen kus, krijgt hij gaatjes. Hij krijgt gaatjes van zijn papa die hem kust.” Tom draait zich dan naar Roman en vraagt wat hij ervan vindt. “Doe niet zo raar!” antwoordt de jongen, lachend en sluit de verklaring af met een kus op de lippen van zijn vader.

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Fans hadden veel te zeggen over de ongefundeerde bewering dat Tom Roman kussen gaatjes zou bezorgen. “omg … wie heeft die persoon opgevoed … kus maar door jullie twee,” schrijft er een, terwijl een ander toevoegt, “dat is zo belachelijk .. en ik werk als tandarts. ga door met de liefhebbende vader te zijn die je bent … zoon is zo schattig.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Begin juli plaatste Tom een inmiddels virale video waarin te zien is dat hij met Roman op zijn schoot in de auto zit. In de post met bijna 579.000 likes zegt Tom: “Maak je geen zorgen. Er gaat absoluut niets veranderen.” Hij draait zich dan naar zijn zoon en vraagt: “Roman, wat vind je van mensen die denken dat je me niet op de lippen zou moeten kussen?”

“Jullie zijn allemaal gek. Dat is mijn papa!” zegt Roman nadrukkelijk. De video eindigt met het delen van een zoete kus tussen de twee. Fans sprongen in ter verdediging van de boodschap van zijn post en ter ondersteuning van de vader, een schrijft, “Sommige mensen zijn gewoon ziek, hij is schattig en zou je snel vertellen als hij ouder was en het niet leuk vond.” Een ander schrijft, “we kussen op de wangen in mijn cultuur, maar ik vind die vader-zoonrelatie echt geweldig.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Een gebruiker mengde zich in en sprak de trollen van de vader uit Yorkshire aan, en vroeg: “heb je een probleem met hem op de lippen te kussen omdat hij een man is? Want als dit zijn moeder was, weet ik zeker dat je dat niet zou doen.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Als reactie op die opmerking en bedankt de vrouw voor het belichten van de belangrijke boodschap, zegt Tom: “Ik was echt geïnteresseerd om dit te weten omdat het iets is waar ik ook aan heb gedacht. Ik denk echt niet dat er iets zou zijn gezegd als het een moeder was die haar kleine jongen kuste… ik weet het niet, maar om de een of andere reden als het een kerel is, een vader die zijn kleine jongen kust, wordt er altijd iets gezegd en ik weet niet waarom want het is altijd door deze vreemde minderheid.” Hij vervolgt: “Ik ben blij dat het een vrouw is die dit zegt, dus ik waardeer dat echt. … en ik verander niets.”

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

In een andere clip is de vader duidelijk gefrustreerd in zijn reactie op een opmerking die suggereert dat de lieve kusjes de kleine jongen kwetsbaar zouden maken voor kwaadwillende vreemden. “Kus je kinderen niet op de lippen feit. Omdat niet alle mensen de juiste bedoelingen hebben snap je wat ik bedoel? Maak het niet acceptabel!” zei de schrijver.

@tom_leeds Replying to @Haley Bear what are you brushing your teeth with please?! #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #foryoupage ♬ original sound – Tom

Tom reageerde gevat, “Dus de logica hier is, als ik mijn vijfjarige kus, zal hij denken dat hij weg kan gaan en het is oké om vreemden, vreemde volwassenen te kussen… natuurlijk!” Met moeite om zijn lachen in te houden, vervolgde hij, “Dus laten we die logica toepassen. Ik kan hem niet meer in mijn auto hebben om hem ergens naartoe te brengen omdat hij in de auto van een vreemde zou kunnen stappen en denken dat dat normaal is. Hij kan niet meer in mijn huis wonen… nou ja, hij zou gewoon het huis van een vreemde binnen kunnen lopen en denken dat dat normaal is.”

@tom_leeds Replying to @teresa02garcia ah jheez. #fyp #foryou #xyzbca #xuhuong #fypシ ♬ original sound – Tom

Toen stelde de toegewijde vader een andere benadering voor: “Of we zouden, luister naar me, we zouden… hem kunnen leren dat hij een mama en een papa heeft en dat ze kussen normaal is maar dat het kussen van rare Barry om de hoek een beetje vreemd is.”

Algemeen

Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in mini bikini!

Jan Smit, de bekende Nederlandse zanger, heeft onlangs een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw Liza, stralend in een bikini.

Het gelukkige paar geniet momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella, samen met hun drie kinderen en hondje Rio.

Jan Smit, die al sinds zijn kinderjaren bekend is in de Nederlandse muziekindustrie, woont met zijn gezin in Volendam.

Hoewel hij vaak optreedt en voor zijn werk in het buitenland verblijft, en af en toe een presentatieklus heeft, brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Vorig jaar kondigde Jan aan dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella.

De voortgang van de verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella, waar Jan en Liza meer dan 10.000 volgers meenemen in dit avontuur.

De villa begint nu echt vorm te krijgen en belooft prachtig te worden.

De recent gedeelde foto van Liza in bikini laat zien hoe het stel geniet van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap te midden van de adembenemende omgeving van Marbella.

Het stralende beeld laat zien dat ze echt genieten van hun tijd samen en de mooie momenten die ze beleven in deze idyllische setting.

De foto straalt een gevoel van rust en geluk uit, waarbij Liza’s glimlach de warmte van de zon lijkt te weerspiegelen.

Het is duidelijk dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving en genieten van de kleine geneugten van het leven, zoals samen ontspannen aan het zwembad.

De keuze voor Marbella als tweede thuis lijkt goed uit te pakken voor Jan en Liza, gezien de prachtige omgeving en de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De villa, die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen, belooft een oase van rust en luxe te worden voor het gezin.

De foto van Liza in bikini, gedeeld door Jan, heeft veel positieve reacties ontvangen van fans en volgers op sociale media.
Jan Smit

Mensen prijzen het gelukkige paar om hun ontspannen levensstijl en wensen hen veel plezier en geluk in Marbella.

Het is duidelijk dat Jan Smit niet alleen bekend staat om zijn muzikale talent, maar ook om zijn toewijding aan zijn gezin en zijn vermogen om van het leven te genieten.

De foto van Liza in Marbella is slechts een glimp van de mooie momenten die ze samen delen en laat zien hoe belangrijk familie en geluk zijn voor Jan en Liza.

Lees verder