-

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Economie

Belachelijk: Dit betaal je nu voor 2 Ice Tea en 2 broodjes Unox in de Efteling!

De Efteling blijft een favoriete bestemming voor gezinsuitjes, romantische dates en vriendengroepen.

Op rustige dagen is het park een waar genot, maar op drukke vakantiedagen kunnen de wachtrijen voor attracties lang zijn.

Desalniettemin blijft een bezoek aan de Efteling een onvergetelijke ervaring, ook al gaat het leven steeds duurder worden.

De kosten voor levensonderhoud stijgen gestaag, en grote bedrijven zoals pretparken ontkomen hier niet aan.

Om operationeel te blijven, moeten zij vaak de stijgende kosten doorberekenen aan de bezoekers.

Dit zien we bijvoorbeeld terug in de entreeprijzen van de Efteling, die variëren tussen de 38 en 51 euro.

Hoewel deze prijzen aan de hoge kant zijn, biedt een dagje Efteling natuurlijk veel waar voor je geld.

Echter, de prijsstijging beperkt zich niet alleen tot de toegangsprijzen. Eenmaal binnen in het park komen er nog extra kosten bij, met name voor eten en drinken.

Recentelijk heeft de Efteling de prijzen van hun drankjes verhoogd, wat resulteert in hogere kosten voor de bezoekers.

Zo meldt de website Looopings dat een flesje Lipton Ice Tea nu geen 3,90 euro meer kost, maar 4,30 euro.

Ook frisdranken zoals cola, sinas en cassis zijn duurder geworden, van 3,70 naar 4,10 euro.

Zelfs een flesje water is duurder geworden, van 3,50 naar 3,70 euro.

Hiermee is de Efteling zelfs duurder dan Disneyland Parijs, waar de prijzen iets lager liggen.

Daarnaast zijn ook de prijzen van snacks in het park gestegen. Een Turkse pizza kost nu geen 4,25 euro meer, maar 5 euro.

Een friet speciaal is van 3,90 naar 4,40 euro gegaan, en het duurste is een broodje Unox, dat nu 5,50 euro kost in plaats van 4,50 euro. Kortom, een dagje genieten van twee Ice Teas en twee broodjes Unox kost je al snel 19,60 euro.

Hoewel de prijsstijgingen ongetwijfeld een impact hebben op de portemonnee van de bezoekers, blijft de Efteling een geliefde bestemming.

De prijs van een bezoek mag dan wel hoger liggen, maar de magische ervaring en de vele attracties maken het nog steeds de moeite waard.

Bovendien biedt de Efteling regelmatig kortingsacties en arrangementen aan, waardoor een dagje uit betaalbaar blijft voor veel mensen.

Lees verder