-

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Economie

Fans krijgen hartverzakking: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!’

Fans van Suzan en Freek kregen een flinke schrik te verwerken door een bericht van Shownieuws, dat suggereerde dat het muzikale duo uit elkaar zou zijn.

Dit gerucht ontstond na een opvallende gebeurtenis bij NPO Radio 2, waar Freek zonder Suzan arriveerde. DJ Bart Arens van het programma “Aan De Slag!” maakte een grap en riep: “Suzan & Freek zijn uit elkaar!”

Gelukkig stelde Freek meteen iedereen gerust: “Suus is even terug naar bed gegaan. Haar keel klonk een beetje als die van Rachel Hazes. Dus een interview op de radio had even geen zin.”

Suzan en Freek: Gaat alles goed?

Hoewel de fans opgelucht waren te horen dat het duo niet uit elkaar is, bleef er enige ongerustheid bestaan. Dit komt doordat Suzan en Freek al een tijdje geen nieuwe muziek hebben uitgebracht.

Freek lichtte de situatie toe: “We hebben voor ons doen een best wel lange tijd geen muziek uitgebracht. Omdat we de afgelopen vijf jaar non-stop op de radio te horen zijn geweest, dachten we dat het lekker zou zijn om even gas terug te nemen.

Tijdens de Covid-periode had ik een Excelbestand waarin ik elk half uur wilde bijhouden hoeveel streams onze single had. Dat wil ik helemaal niet meer.”

Nieuw Nummer: ‘Verleden Tijd’

Ondanks deze pauze bracht het stel onlangs een nieuw nummer uit, getiteld ‘Verleden Tijd’. Dit lied gaat over break-ups, wat tot enige speculatie leidde over de status van hun relatie.

Freek legde uit dat het nummer niet over hun eigen relatie gaat, maar geïnspireerd is door de vele relatiebreuken in hun vriendenkring de afgelopen maanden. Hij benadrukte dat hun eigen relatie niet door externe factoren zoals roddels of intriges is beïnvloed.

Toekomstplannen en Creatieve Rust

De tijdelijke terugtrekking van Suzan en Freek uit de muziekindustrie is een bewuste keuze geweest om zichzelf te heroriënteren en op te laden.

Deze periode van relatieve rust heeft hen de kans gegeven om na te denken over hun creatieve toekomst en om zich opnieuw te focussen op wat voor hen echt belangrijk is.

“We willen onze muziek en onze optredens weer met volle energie en passie doen, zonder de constante druk van het altijd moeten presteren,” aldus Freek.

Reacties van Fans

De fans van Suzan en Freek waren opgelucht na de verduidelijking van Freek, maar de reacties waren gemengd. Velen steunen hun beslissing om een stapje terug te doen en begrijpen dat dit noodzakelijk is voor hun mentale en fysieke gezondheid.

Anderen kunnen niet wachten op meer nieuwe muziek en kijken uit naar hun volgende projecten. De openheid van Freek over de situatie en hun creatieve proces wordt zeer gewaardeerd door hun trouwe aanhang.

Conclusie

Suzan en Freek blijven een sterk duo, zowel persoonlijk als muzikaal. Hoewel de geruchten over een mogelijke breuk onrust veroorzaakten, hebben ze deze snel kunnen ontkrachten.

Hun beslissing om tijdelijk gas terug te nemen getuigt van wijsheid en zelfbewustzijn, en het is duidelijk dat ze hun carrière op een gezonde en duurzame manier willen voortzetten.

Met hun nieuwe nummer ‘Verleden Tijd’ laten ze zien dat ze nog steeds in staat zijn om relevante en emotionele muziek te maken, geïnspireerd door hun eigen ervaringen en die van hun omgeving.

Suzan en Freek zullen ongetwijfeld blijven schitteren in de Nederlandse muziekscene, en hun fans kunnen gerust zijn dat er nog veel meer mooie muziek van hen te verwachten is.

Hun recente optreden in de media en de transparantie over hun situatie hebben alleen maar bijgedragen aan hun populariteit en het vertrouwen dat hun fans in hen hebben.

We kijken uit naar wat de toekomst hen zal brengen en welke muzikale juweeltjes ze nog voor ons in petto hebben.

Lees verder