-

Algemeen

Rob de Nijs verwoest huwelijk door verboden relaties met andere vrouwen

Rob de Nijs, bekend van zijn indrukwekkende carrière in de Nederlandse muziekindustrie, ziet zijn bewogen liefdesleven en muzikale carrière binnenkort vertolkt op het toneel.

In februari volgend jaar gaat de musical ‘Malle Babbe’ in première, die diep zal duiken in de persoonlijke en professionele hoogte- en dieptepunten van de 81-jarige zanger.

Een Geschiedenis van @ffaires

Voordat hij zijn leven met zijn huidige echtgenote Henriëtte en hun zoontje Julius stabiliseerde, was De Nijs betrokken bij verschillende @ffaires die zijn eerdere huwelijken verw0estten.

Zijn eerste huwelijk met Elly Hesseling leed onder zijn voortdurende 0verspel. Rob deelde zijn onverbloemde bekentenissen in zijn biografie ‘Zilver’: “Ik heb nooit de innerlijke noodzaak gevoeld om haar trouw te blijven. Er waren altijd twee verschillende levens: het bestaan als echtgenoot en het leven buiten de deur. Als ik de deur achter me dichttrok, was ik vrijgezel.”

Turbulente Relaties en Persoonlijke Strijd

Zijn @ffaires strekten zich uit over zijn huwelijk met Elly en daarna met Belinda Meuldijk, met wie hij na een hartstochtelijke @ffaire in het huwelijk trad in 1984.

Zij kregen samen twee zoons, Robbert en Yoshi. Hoewel dit huwelijk ook geteisterd werd door 0verspel, wat uiteindelijk leidde tot hun scheiding na een @ffaire van Rob met de Vlaamse zangeres Nancy Boyd, probeerden zij zich later te verzoenen. Deze verzoening was echter kortstondig en ze woonden niet langer samen onder één dak.

Nieuw Begin met Henriëtte

Na deze turbulente periodes in zijn leven vond Rob de Nijs uiteindelijk rust bij zijn huidige vrouw Henriëtte, die hij ontmoette bij een concert in Tiel.

Hun relatie lijkt de stabiliteit te bieden die in zijn eerdere relaties ontbrak, wat een nieuw hoofdstuk markeert in het leven van de zanger.

‘Malle Babbe’ Musical

De aankomende musical ‘Malle Babbe’, vernoemd naar een van zijn bekende nummers, belooft een intieme inkijk te geven in zowel de publieke als persoonlijke aspecten van De Nijs’ leven.

Fans van zijn muziek en persoonlijke verhaal zullen zeker worden aangetrokken door de belofte van een productie “vol verrassingen en fantastische acts”.

Rob de Nijs heeft een leven geleid dat rijk is aan muzikale successen maar ook vol persoonlijke uitdagingen. Zijn verhaal op het toneel zal ongetwijfeld velen boeien en biedt een kans om de mens achter de muziek beter te begrijpen. Met de musical ‘Malle Babbe’ krijgt het publiek een unieke kans om de complexiteit van zijn karakter en carrière te ervaren, verpakt in de dramatische en emotionele lading die alleen theater kan bieden.

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder