-

Algemeen

Radeloze moeder rijdt achter trage auto aan, maar als ze bordje in raam ziet verandert alles

Het zijn van een perfecte moeder, liefhebbende echtgenote en het runnen van een functioneel huishouden terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de samenleving is geen gemakkelijke taak. Voeg daarbij het moederschap van meerdere kinderen, en rust en stilte zijn zelden woorden die gebruikt kunnen worden in dezelfde zin om het dagelijkse leven te beschrijven.

Een vrouw die dit maar al te goed weet, is Hailey. Voor haar presenteert elke dag een nieuwe puzzel, en de kleinste obstakels kunnen de grootste gevolgen hebben. Op een dag was Hailey onderweg naar haar werk toen ze vast kwam te zitten achter een zeer langzaam rijdende auto. Het kostte haar alle zelfbeheersing om niet boos te worden achter het stuur.

Tenslotte had Hailey haast en had geen tijd om stil te zitten achter een auto die onder de aanbevolen snelheid voor de weg reed. Het was pas toen Hailey achter genoemde auto bij een rood licht vastzat, dat ze het briefje opmerkte in het achterraam. Nadat ze de woorden had gelezen, voelde ze dat ze haar ervaring moest delen op haar blog, Thoughts, Dots and Tots. Hailey zegt dat het haar manier van kijken naar de wereld heeft veranderd.

Dit is wat ze schreef: “Terwijl ik naar mijn werk reed, volgde ik deze auto. Het bord in het achterraam zegt: “Leren schakelen sorry voor eventuele vertraging.” “Wetende deze informatie, was ik erg geduldig met hun langzame schakelen, en eerlijk gezegd deden ze het behoorlijk goed voor nog aan het leren zijn.

“Toen stelde ik mezelf een moeilijke vraag: zou ik net zo geduldig zijn geweest als het bord er niet was geweest? Ik kan bijna zeker nee zeggen. “We weten niet waardoor iemand gaat. We dragen geen borden die onze persoonlijke worstelingen illustreren. Je ziet geen borden op mensen hun shirt geplakt die zeggen: “Gaat door een scheiding”, of “Verloren een kind”, of “Voelt zich depressief”, of “Gediagnosticeerd met k@nker”.

“Als we visueel zouden kunnen lezen wat de mensen om ons heen doormaken, zouden we zeker aardiger zijn. “Maar we zouden geen borden moeten zien en redenen moeten hebben om vreemden met vriendelijkheid te behandelen. We zouden het sowieso moeten doen, of we nu weten wat er aan de hand is of niet. Of ze het verdienen of niet.

“Laten we iedereen een extra dosis geduld, vriendelijkheid en liefde geven.” Het handgeschreven briefje in het raam heeft duidelijk een blijvende impact gehad op Hailey. Ze had gemakkelijk gefrustreerd en geïrriteerd achter het stuur kunnen blijven, maar in plaats daarvan haalde ze diep adem en koos ze de weg van tolerantie.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder