-

Algemeen

Prins William spreekt voor het eerst over openbaring van Kate Middleton

Prins William is nu belangrijker dan ooit voor de koninklijke familie. Toen zijn vrouw Kate Middleton en vader koning Charles beide werden gediagnosticeerd met k@nker, hebben hij en koningin Camilla hun koninklijke taken opgevoerd. Na enkele weken vrijaf met de kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis, is het tijd om de koninklijke plichten weer op te pakken.

Over een paar weken keert prins Harry terug naar het Verenigd Koninkrijk voor een speciale dienst van de Invictus Games in de St. Paul’s Cathedral. Sommige experts suggereren dat Harry en William elkaar zouden kunnen ontmoeten. Maar gezien het feit dat prins William niet langer met zijn broer spreekt en hun laatste ontmoeting een mislukking was, is dat misschien niet zo’n goed idee.

Tegelijkertijd probeert William Kate Middleton zo veel mogelijk te helpen. Hij heeft het publiek een paar kleine updates gegeven na haar buikoperatie, maar sinds Kate Middleton haar k@nkerdiagnose heeft bekendgemaakt, is het stil geweest. Tot nu toe, want de toekomstige koning doorbreekt zijn stilte op social media.

De relatie tussen de broers heeft een dieptepunt bereikt. De twee hebben elkaar de laatste jaren slechts een handvol keer ontmoet en spreken nauwelijks nog met elkaar. Volgens sommige bronnen is de situatie een “giftige impasse” geworden.

Zodra Harry hoorde dat zijn vader k@nker had, vloog hij naar het Verenigd Koninkrijk om tijd met hem door te brengen. De reis verliep snel, maar niet zonder controverse.

Halverwege februari hadden prins William en koning Charles naar verluidt verschillende privé-ontmoetingen op Sandringham in Norfolk. Een bron vertelde aan de Mirror dat er “geen kans” was dat de toekomstige koning Harry ooit zou toestaan om terug te keren in het koninklijke leven.

Prins William heeft in alle stilte tijd doorgebracht met zijn familie na de aankondiging van Kate’s k@nker. Op woensdag 10 april heeft hij zijn stilte doorbroken door naar het officiële Twitter-account van de Prins en Prinses van Wales te gaan om de Engelse voetbalster Rachel Daly te bedanken voor haar “onvergetelijke” carrière nadat ze stopte bij het nationale team van Engeland.

Prins William grapte dat ze nu meer tijd zou hebben om zich te richten op haar clubteam, Aston Villa, waar de toekomstige koning een bekende supporter van is.

Prins William en zijn familieleden zijn al lang grote sportfans. Samen met zijn vrouw en kinderen bezoekt hij altijd het historische tennistoernooi Wimbledon. En als er belangrijke voetbalwedstrijden in Londen zijn, kun je er zeker van zijn dat William op de tribunes te zien is.

De prins is een enorme fan van het voetbalteam Aston Villa. Ze komen oorspronkelijk uit Birmingham, wat misschien verrassend is omdat William (nog) geen bijzondere band met de stad heeft.

Algemeen

Deze schoonheid uit de jaren ’80 is vandaag de dag onherkenbaar — 37 jaar na de hitfilm die haar naar sterrendom katapulteerde

Het verhaal van Kelly McGillis, bekend van haar rol in de iconische film “Top Gun”, is er een van transformatie en keuzes die in schril contrast staan met die van haar tegenspeler Tom Cruise. Nu 65 jaar oud, is McGillis bijna onherkenbaar veranderd door de jaren heen, geconfronteerd met “age shaming” en andere uitdagingen.

Geboren in 1957 in Newport Beach, Californië, bereikte McGillis bekendheid als de intelligente en mooie Charlie Blackwood in “Top Gun”. Ondanks haar succes werd ze geplaagd door onzekerheden, vooral over haar uiterlijk. Haar rol als Charlie was gebaseerd op de echte Christine Fox, een invloedrijke figuur bij het Pentagon.

Na “Top Gun” verscheen McGillis in verschillende films en tv-rollen, maar geen enkele versterkte haar carrière zoals haar eerdere successen. Uiteindelijk keerde ze Hollywood de rug toe, richtte ze zich op haar gezin, en opende ze een restaurant in Florida. Haar leven werd ook gekenmerkt door persoonlijke uitdagingen, waaronder haar worsteling met haar seksualiteit en alcoholisme.

In 2002 scheidde McGillis van haar man Fred Tillman. In 2009 kwam ze uit de kast als lesbienne in een interview met SheWired. Ze trouwde met Melanie Leis in 2010, maar ze gingen in 2011 uit elkaar. Tegenwoordig woont McGillis in een blokhut in Hendersonville, North Carolina, ver weg van de schijnwerpers van Hollywood.

Haar afwezigheid in “Top Gun: Maverick” en haar veranderingen in uiterlijk hebben geleid tot discussies over veroudering en de druk van de entertainmentindustrie. McGillis heeft echter een voorkeur voor een leven buiten de schijnwerpers en blijft trouw aan zichzelf, ondanks de uitdagingen en veranderingen die ze heeft meegemaakt.

Lees verder