-

Algemeen

Plus-size model reageert op haters die bikinifoto’s afkraken- ‘kijk weg losers’

Een influencer met een plus-size figuur heeft krachtig gereageerd op online trollen die haar bekritiseren vanwege het delen van gewaagde foto’s waarop ze schaars gekleed is.

De vrouw, die vastbesloten is om “altijd onbeschaamd dik te blijven”, kreeg veel kritiek van de online gemeenschap.

In plaats van zich te laten ontmoedigen, heeft de influencer de negatieve opmerkingen van de hand gewezen door te benadrukken dat plus-size lichamen “aantrekkelijk” zijn en er “goed uitzien in een bikini”.

Hoewel velen haar schoonheid en zelfvertrouwen prijzen, beweren anderen dat het niet haar kledingkeuze is die negativiteit oproept, maar de vermeende gezondheidseffecten van overgewicht.

Abby Bible, een 25-jarige influencer uit New York, speelt een belangrijke rol in het promoten van zelfliefde en body positivity in een wereld die vaak wordt gedomineerd door onrealistische schoonheidsnormen.

Ondanks de negativiteit geeft ze een krachtige boodschap aan haar volgers door zich positief op te stellen en haar liefde voor mode te vieren.

Bible, die zelf al sinds haar kindertijd worstelt met haar gewicht, weigert zich te conformeren aan de “giftige” verwachtingen van de maatschappij.

Haar openhartige benadering van haar eigen reis naar zelfacceptatie heeft velen geïnspireerd.

In een TikTok-video reageerde Bible op een trol die suggereerde dat dikke mensen geen stringbikini zouden moeten dragen.

Ze negeerde de haatdragende opmerkingen en moedigde anderen aan hetzelfde te doen.

Hoewel ze veel steun ontvangt, zijn er ook online trollen die haar bekritiseren en twijfelen aan haar zelfrespect.

Sommigen uiten bezorgdheid over de mogelijke gezondheidseffecten van overgewicht en benadrukken de noodzaak van een gezonde levensstijl.

@theabbybible

If you don’t like it, look away #plussizebikini #swimsuitseason #vacationstyle #plussizeswimwear

♬ I Dont Care – Lily Olsen

Bible blijft echter vastberaden en herinnert het publiek eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich te kleden zoals hij of zij wil.

Ze benadrukt dat haar geluk niet afhangt van het oordeel van anderen.

Uiteindelijk gaat het om het omarmen van innerlijke schoonheid en het streven naar geluk, ongeacht je lichaamsvorm of maat.

Bible’s boodschap van zelfliefde en acceptatie blijft resoneren bij velen die zich geïnspireerd voelen door haar vastberadenheid en positiviteit.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder