-

Algemeen

Ouders trekken stekker uit baby en dan begint kleintje plotseling zelfstandig te ademen

Meeste moeders zullen het ermee eens zijn dat zwangerschap en bevalling een enge tijd kunnen zijn en het enige wat je wilt is een gezonde baby ter wereld brengen, schoppend en schreeuwend.

Maar één moeder werd geconfronteerd met het ondenkbare toen haar babyjongen werd geboren met medische problemen die hem aan een beademingsapparaat lieten.

Lisa Hough deelde een afbeelding van haar lieve kleinzoon geboren bij haar dochter Chelsea en deelde ook de ondenkbare moeilijke beslissing waarmee haar dochter werd geconfronteerd.

De moeder van drie en oma van twee zei dat haar kleinzoon Karson was geboren met veel m3dische c0mplicaties. “De enige manier om te beschrijven wat er is gebeurd, is dat deze mooie babyjongen twee zeer zeldzame traumatische aandoeningen heeft ondergaan die volledig los van elkaar staan”, deelde Nana Lisa op haar Facebook-pagina.

Ze voegde eraan toe dat haar pasgeboren babykleinzoon een “bloeding in de linker temporale kwab” had gehad en ook was gediagnosticeerd met een zeldzame, genetische, metabole aandoening genaamd Niet-ketotische hyperglycinemie (NKH). “Zijn geval wordt gepresenteerd als ernstig en zou hem ernstig neurologisch gehandicapt maken – functionerend op het beste niveau van een 2-3 maanden oude voor zijn hele leven,” schreef Lisa.

Zijn moeder, gegeven alle informatie van het medische personeel om haar heen, nam de ongelooflijk moeilijke beslissing om hem van levensondersteuning te halen.

Lisa schreef over het hartverscheurende moment waarop ze afscheid moesten nemen van hun lieve kleintje. “Terwijl we niet klaar waren om afscheid te nemen van Karson, hadden we ons verzoend met het onvermijdelijke. We kregen 10 minuten nadat de intensieve zorg was stopgezet en het b@ademingsapparaat was verwijderd en kregen te horen dat hij niet zelf zou ademen en verwachtte dat zijn hart binnen die 10 minuten zou stoppen.”

Maar, volgens Lisa, leek “God andere plannen te hebben” en zei ze dat zij en haar dochter een wonder hebben gezien. “Hij begon meteen zelfstandig te ademen zodra het beademingsapparaat was verwijderd, zijn hartslag en zuurstof stabiliseerden, en hier zijn we 5 uur later met deze wonderbaby waarvan ons werd verteld dat hij nooit zou ademen, slikken, kokhalsreflexen zou hebben, of zelfs zou overleven. Hij ademt ongeassisteerd.

“Hij slikt. Hij overleeft. Hij heeft zelfs een paar keer zijn ogen vandaag iets geopend.” Ze zei dat zijn artsen geen verklaring hadden voor wat er gebeurde en zeiden dat geen enkele medische of wetenschappelijke gegevens deze kleine vechter ondersteunen; de enige verklaring die ze hebben is dat het een wonder is.

“Elke dag word ik op mijn knieën gebracht, en net wanneer ik denk dat God klaar is, word ik er snel aan herinnerd dat Hij dat niet is… Ik heb geen woorden voor mijn dankbaarheid en ik zal Hem prijzen zolang ik lucht in mijn longen heb om Karson de zijne te geven,” schreef Lisa.

Eindelijk, op 1 maart, kreeg zij en haar familie het vreugdevolle nieuws dat hun kleine bundel vreugde die week naar huis zou komen.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder