-

Algemeen

Oudere vrouw die prins Harry ontm**gde doet boekje open – maak kennis met Sasha Walpole

Harry

Het boek ‘Spare’ van Prins Harry werd een onmiddellijk succes toen het op 10 januari uitkwam. Er is nu ongeveer een maand verstreken sinds de release, het stof is neergedaald. Natuurlijk, als iemand dacht dat het een vredesaanbod zou zijn aan zijn familieleden, hadden ze het flink mis.

Harry

De kloof tussen Harry en de Britse Koninklijke Familie lijkt zelfs erger te zijn dan voor ‘Spare’ in de schappen kwam. Toch is een ding waar de fans van Harry blij mee zijn het enorme aantal verhalen over zijn privéleven – inclusief hoe hij zijn maagdelijkheid verloor – dat hij in zijn memoires heeft geschreven.

Harry schreef in detail over hoe hij zijn maagdelijkheid verloor in een veld achter een pub op 17-jarige leeftijd met een “oudere vrouw”. Hij heeft nooit specifiek haar identiteit onthuld, en daardoor zijn er geruchten ontstaan.

Toen, slechts enkele dagen geleden, kwam er eindelijk een dame naar voren. Haar naam is Sasha Walpole – en nu heeft ze gekozen om meer intieme details te delen over wat er gebeurde op Harry’s grote nacht.

Harry

Prins Harry en Meghan Markle staan al jaren in de schijnwerpers. Toen ze de Koninklijke Familie verlieten, waren de fans van de monarchie verdeeld in tweeën. Sommigen vonden dat het paar precies moest kunnen doen wat ze wilden en niet “gedwongen” moesten worden om binnen de koninklijke sfeer te blijven tegen hun wil. Anderen betoogden dat Harry zijn leven had moeten wijden aan het dienen van de kroon.

Prins Harry & Meghan Markle’s breuk met de royals

Toen Harry en Meghan zich vestigden in hun nieuwe leven in de VS, waren bepaalde leden van de Koninklijke Familie van mening dat Harry een fout had gemaakt. Dat geldt naar verluidt ook voor Prins William, wiens eigen bedenkingen ten opzichte van zijn broer verder teruggaan dan Harry’s verhuizing over de Atlantische Oceaan.

Harry

In de documentaire uit 2019 ‘Kate v. Meghan: Princesses at War?’, beweerde de koninklijke expert Katie Nicholl dat William niet erg blij was met de relatie van Harry en Meghan voorafgaand aan hun huwelijk in 2018. Wat Harry betreft, werd gezegd dat hij vond dat zijn oudere broer niet genoeg deed om Meghan in de Koninklijke Familie op te nemen.

Harry

“William maakte zich nogal zorgen dat de relatie zo snel vorderde. En dicht bij Harry zijnde, waarschijnlijk de enige persoon die dicht genoeg bij Harry stond om te zeggen, ‘Dit lijkt snel te gaan, weet je het zeker?’” zei Nicholl.

Ze vervolgde: “Ik denk dat wat bedoeld was als goedbedoeld broederlijk advies, Harry gewoon irriteerde. Harry is enorm beschermend over Meghan. Hij zag dat als kritiek. Hij interpreteerde dat als zijn broer die niet echt achter dit huwelijk, deze unie stond, en ik denk niet dat het sindsdien ooit goed is geweest.”

Harry

Natuurlijk verbeterden de zaken niet toen Harry & Meghan verschenen in het inmiddels beruchte Oprah Winfrey-interview. Het paar beschuldigde een niet nader genoemd lid van de koninklijke familie van het in twijfel trekken van de mogelijke huidskleur van hun zoon Archie. Daarnaast beweerde Meghan dat ze geen hulp kreeg van de royals met betrekking tot haar afnemende geestelijke gezondheid.

Harry en Meghan Markle zijn zeer uitgesproken geweest over wat ze denken van de Koninklijke Familie sinds het Oprah-interview in 2020. Harry’s onthullingen in ‘Spare’ boek In december, met de release van hun nieuwe Netflix-documentaireserie, bleven ze hun teleurstelling uiten over hun koninklijke leven.

Een terugkerend thema is dat Harry het gevoel had dat niemand Meghan welkom heette in de Koninklijke Familie. Inderdaad, de hertogin heeft toegegeven zich enigszins buitengesloten te voelen.

Sasha Walpole heeft zich geïdentificeerd als de “oudere vrouw” met wie Prins Harry voor het eerst intiem was.

Na de publicatie van Harry’s onthullende boek voelde Sasha de noodzaak om haar vader te vertellen dat zij de persoon was. In een interview met The Sun deelde ze details over hun tijd samen en de omstandigheden rondom het verlies van Harry’s maagdelijkheid bij de Vine Tree Inn in Wiltshire.

Harry

Sasha beschreef de gebeurtenis als een vluchtige, gepassioneerde ontmoeting tussen vrienden. Ze vertelde dat ze beiden dronken waren en dat het gebeurde na het roken van een sigaret. De ontmoeting duurde ongeveer vijf minuten, en achteraf realiseerde ze zich dat het waarschijnlijk duidelijker was dan ze dacht, aangezien vrienden haar desorganisatie opmerkten toen ze terugkeerde.

Harry

Sasha, die slechts een paar jaar ouder is dan Harry en werkte bij de stallen van Highgrove House, gaf toe dat zij en Harry “maatjes” waren en elkaar ongeveer twee jaar kenden. Na die nacht, waarin ze tequila en sambuca dronken voor Sasha’s verjaardag, hebben ze nooit meer met elkaar gesproken.

Sasha uitte haar ongemak over de gedetailleerde manier waarop Harry over de gebeurtenis schreef in zijn boek, en zei dat het haar privacy schaadde. Ze vond het onnodig dat hij zoveel details deelde en gaf aan dat ze liever had dat het niet in het boek stond, omdat het nu voor ongemakkelijke situaties zorgt.

Algemeen

Vrouw erft krot van haar vader en renoveert het tot een droomhuis

‘Toen ik het appartement liet zien dat ik van mijn vader had geërfd, werd ik uitgelachen door iedereen. Mensen raadden me aan om het te verkopen, maar ik had andere plannen! Niemand geloofde dat ik deze “doorn in het oog” er beter uit kon laten zien, maar het eindresultaat is werkelijk verbluffend geworden, zoals je in dit artikel kunt zien! 

De heldin van dit verhaal is een jonge en ambitieuze vrouw die haar beroep maakt als meubelontwerpster. Ze erfde dit appartement van haar vader, een architect die zijn leven lang gewerkt had.

Hoewel haar vader begonnen was met renoveren, besloot de vrouw om de bestaande ruimte volledig te herinrichten en het appartement een tweede kans te geven. Daarom schakelde ze de hulp in van een binnenhuisarchitect.

Het renovatieproces begon met een totale herindeling. Een lange gang werd toegevoegd aan de woonkamer en de ingang naar de keuken werd verplaatst.

De vloer werd bedekt met tegels die hout nabootsen. Ondanks de beperkte ruimte, koos de ontwerper ervoor om de muren te schilderen in een rijke groene kleur, in plaats van de typische lichte tinten.

Bij de ingang zie je een bank met een schoenenrek en een open kapstok. Er werd een ingebouwde opbergkast geplaatst met een dienblad voor de kat.

In het woongedeelte werd gekozen voor een visgraatparketvloer en lichte muren en plafonds. Sneeuwwitte rekken staan in het midden van de kamer, met een zachte zithoek en een tv-hoek. Bij het raam staat een eethoek met antieke stoelen.

Om de keuken af te scheiden van de woonkamer werd een scheidingswand met deur geïnstalleerd. Hier werd een hoekbank geplaatst, op maat gemaakt om de ruimte optimaal te benutten.

De gevels kregen een rustige grijze tint, terwijl voor de tegels op de achterwand een prachtige mintkleur werd gekozen. Op de plaats van de voormalige doorgang staat nu een koelkast.

De slaapkamer kreeg groen behang en een bloemenornament op de accentmuur. Een bed met roze bekleding en een ladekast werden bij het raam geplaatst.

Omdat de eigenaresse vaak vanuit huis werkt, werd een apart kantoor ingericht. Dit werd verdeeld in een ontspanningsruimte bij de ingang en een werkruimte bij het raam. Het recreatiegedeelte kreeg groene muren, terwijl het werkgedeelte wit werd geschilderd.

De badkamer en het toilet werden niet gecombineerd, vanwege praktische overwegingen. Door de herinrichting werd de gang nu verbonden met de badkamer, waar een wasmachine werd geplaatst. De badkamer werd afgewerkt met witte tegels en roze vochtbestendige verf voor de muren.

Lees verder