-

Algemeen

Monsterhitte op komst: Dit kunnen we dinsdag en woensdag verwachten

Als je de weersvoorspelling voor volgende week bekijkt, zul je daar ongetwijfeld blij van worden.

Vanaf komende dinsdag schieten de temperaturen omhoog, zo vertelt meteoroloog Robert de Vries aan Hart van Nederland.

Laten we eerst eens kijken naar het weer van vandaag. In het westen schijnt het zonnetje en er is nauwelijks wind.

Vanmiddag zal er regen vallen in het zuiden, maar elders blijft het gelukkig droog. De temperaturen variëren van 10 graden op de Wadden tot 14 graden in Limburg.

In de grote steden kun je rekenen op temperaturen tussen de 11 en 12 graden. De wind is over het algemeen zacht tot matig.

Vanavond blijft het in het noorden droog, terwijl het in Limburg en Noord-Brabant overwegend bewolkt zal zijn. Later in de nacht zullen buien het zuiden en zuidwesten bereiken.

Laten we nu eens vooruitblikken naar volgende week, met name naar dinsdag. Vanaf dan zullen de temperaturen flink stijgen.
warm weer

Op dinsdag kunnen we rond de twintig graden verwachten, maar op woensdag wordt het zelfs nog warmer.

Weeronline en meteoroloog Robert de Vries voorspellen zomerse hitte, waarbij lokaal temperaturen tot wel 25 graden kunnen oplopen.

Hoewel dit gezellig klinkt, is er wel een klein addertje onder het gras. Zowel op dinsdag als woensdag zullen de hoge temperaturen gepaard gaan met buien en onweer.

De Vries benadrukt echter dat er ook ruimte zal zijn voor zonneschijn.

Het wordt dus wellicht geen strandweer, maar hopelijk kun je wel genieten van een heerlijk terrasje in de warme zon.

Het is altijd fijn om vooruit te kijken naar warmer weer, maar de combinatie van hoge temperaturen en buien kan soms voor wat ongemak zorgen.

Het is verstandig om hier rekening mee te houden als je plannen maakt voor buitenactiviteiten.

Gelukkig biedt het vooruitzicht op zomerse hitte en zonnige momenten toch een hoop mogelijkheden om te genieten.

Misschien kun je een dagje vrij nemen om te ontspannen in de warme zon, of een gezellige barbecue plannen met vrienden en familie. En zelfs als er wat buien vallen, zijn er nog steeds genoeg manieren om binnen plezier te hebben, zoals spelletjesavonden of het kijken van je favoriete films.

Het belangrijkste is om flexibel te blijven en je plannen aan te passen aan de weersomstandigheden.

Of je nu buiten of binnen bent, het belangrijkste is om te genieten van de tijd die je hebt en omringd te zijn door de mensen van wie je houdt.

Algemeen

Maxime Meiland plaatst heftige bikinifoto maar volgers zien maar één ding!

De populariteit van Maxime Meiland en haar familie lijkt af te nemen naarmate ze langer in de schijnwerpers staan.

Het gezin verwierf aanvankelijk bekendheid vanwege de charismatische verschijning van Martien, wiens excentrieke gedrag en uitroepen een hit waren bij kijkers.

Maar na vijf jaar kan zelfs de meest levendige persoonlijkheid beginnen te vervelen. Tegenwoordig lijkt Maxime steeds meer op haar vader, met even hysterische uitbarstingen, wat niet iedereen kan bekoren.

Bovendien heeft de verkr*chtingszaak waarbij Maxime betrokken was, en de aandacht daarvoor in haar boek, haar populariteit geen goed gedaan.

Hoewel de zaak ernstig is, vermoeden velen dat Maxime het incident gebruikt om aandacht te genereren en de verkoop van haar boek te stimuleren.

Maxime Meiland wordt overspoeld met reacties op haar voeten!
Al met al is Maxime niet het meest geliefde figuur binnen de Meiland-familie, en dat zegt wel iets. Op Instagram deelt Maxime een groot deel van haar leven met bijna 570.000 volgers.

Dat is een flinke schare fans, maar er is altijd wel iemand die kritiek heeft. Zo ook deze keer, toen Maxime een reclamepost plaatste voor een zwemkledingmerk terwijl ze leek te peddelsurfen bij Porta del Mar Beach Villas in Griekenland.

Hoewel Maxime indruk probeerde te maken met haar activiteiten, waren het haar voeten die de aandacht trokken.

Sommige volgers suggereerden zelfs dat Maxime maatje 44 had, zo groot leken haar voeten op de foto.

Dit kan natuurlijk komen door een ongelukkige hoek, maar de reacties liegen er niet om. Bekijk de tweede foto om de foto van de voeten te zien waar zoveel om te doen was.

Lees verder