-

Algemeen

Moeder vindt haar zoontje biddend in de supermarkt – ontdek de mooie reden!

De jonge Braydon vergezelde zijn moeder op een dag tijdens het winkelen bij de grote Amerikaanse supermarktketen Walmart. Ze waren er echter niet lang toen zijn moeder in p@niek raakte en merkte dat Braydon verdwenen was.

Na een paar angstige minuten van zoeken vond zijn moeder hem uiteindelijk terug.

Haar eerste instinct was om hem te berispen omdat hij van haar zijde was geweken. Maar toen ze zag dat hij voor een bord knielde en bad, stopte ze en vroeg zich af waarom. Toen keek ze nauwkeuriger naar de muur…

Braydons moeder heeft dit aan den lijve ondervonden. Ze haastte zich om haar boodschappen bij Walmart – een van de grootste en drukste winkelketens ter wereld – snel af te handelen.

Zoals Faith Tap rapporteert, zei Braydons moeder: “Ik moest de Walmart in rennen. Ik draaide me om om te controleren of mijn zoon naast me stond.”

Maar dat was hij niet. Binnen enkele seconden had Braydon zich losgemaakt van zijn moeder.

Toen ze hem eindelijk vond, knielde Braydon voor een informatiebord. Hij bad. Ze was verrast en vroeg hem wat hij daar deed. Toen ze dichterbij kwam en naar het bord keek, begreep ze het.

Op het bord stond: “Elke seconde telt”. Naast deze woorden waren afbeeldingen te zien van vermiste kinderen.

De kleine Braydon was weggegaan bij zijn moeder, had het bord gezien en bad tot God dat deze kinderen terug zouden keren naar hun families.

Het ongelooflijk ontroerende beeld en het bijbehorende verhaal gingen snel viraal op internet. Een Facebook-pagina die is gewijd aan Aubrey Jayce Carroll (een tiener die sinds 2016 wordt vermist), ontdekte het verhaal van Braydon en besloot een bericht ter nagedachtenis aan hem te plaatsen.

“Ik weet niet wie dit kleine kereltje is, maar ik wil jullie bedanken dat jullie voor deze kinderen bidden. Een van die kinderen daarboven is mijn neef Aubrey Carroll. Dit heeft me echt geraakt. Als ik wist waar of wie deze jongen is, zou ik hem graag persoonlijk bedanken.”

De afbeelding van Braydon die voor het bord knielt, is inmiddels meer dan 115.000 keer gedeeld op Facebook. Volgens het National Center for Missing and Exploited Children worden in de Verenigde Staten elk jaar ongeveer 800.000 kinderen als vermist opgegeven.

Een Facebook-commentator vat het beeld het beste samen: “Of je nu in God gelooft of niet, het maakt echt niet uit. Dit was een kind in Walmart dat aan anderen dacht en het enige deed wat het kon om te helpen. De wereld zou een betere plek zijn als iedereen zijn voorbeeld zou volgen.” God zegene Braydon voor zijn onzelfzuchtigheid.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder