-

Algemeen

Moeder vindt haar zoontje biddend in de supermarkt – ontdek de mooie reden!

De jonge Braydon vergezelde zijn moeder op een dag tijdens het winkelen bij de grote Amerikaanse supermarktketen Walmart. Ze waren er echter niet lang toen zijn moeder in p@niek raakte en merkte dat Braydon verdwenen was.

Na een paar angstige minuten van zoeken vond zijn moeder hem uiteindelijk terug.

Haar eerste instinct was om hem te berispen omdat hij van haar zijde was geweken. Maar toen ze zag dat hij voor een bord knielde en bad, stopte ze en vroeg zich af waarom. Toen keek ze nauwkeuriger naar de muur…

Braydons moeder heeft dit aan den lijve ondervonden. Ze haastte zich om haar boodschappen bij Walmart – een van de grootste en drukste winkelketens ter wereld – snel af te handelen.

Zoals Faith Tap rapporteert, zei Braydons moeder: “Ik moest de Walmart in rennen. Ik draaide me om om te controleren of mijn zoon naast me stond.”

Maar dat was hij niet. Binnen enkele seconden had Braydon zich losgemaakt van zijn moeder.

Toen ze hem eindelijk vond, knielde Braydon voor een informatiebord. Hij bad. Ze was verrast en vroeg hem wat hij daar deed. Toen ze dichterbij kwam en naar het bord keek, begreep ze het.

Op het bord stond: “Elke seconde telt”. Naast deze woorden waren afbeeldingen te zien van vermiste kinderen.

De kleine Braydon was weggegaan bij zijn moeder, had het bord gezien en bad tot God dat deze kinderen terug zouden keren naar hun families.

Het ongelooflijk ontroerende beeld en het bijbehorende verhaal gingen snel viraal op internet. Een Facebook-pagina die is gewijd aan Aubrey Jayce Carroll (een tiener die sinds 2016 wordt vermist), ontdekte het verhaal van Braydon en besloot een bericht ter nagedachtenis aan hem te plaatsen.

“Ik weet niet wie dit kleine kereltje is, maar ik wil jullie bedanken dat jullie voor deze kinderen bidden. Een van die kinderen daarboven is mijn neef Aubrey Carroll. Dit heeft me echt geraakt. Als ik wist waar of wie deze jongen is, zou ik hem graag persoonlijk bedanken.”

De afbeelding van Braydon die voor het bord knielt, is inmiddels meer dan 115.000 keer gedeeld op Facebook. Volgens het National Center for Missing and Exploited Children worden in de Verenigde Staten elk jaar ongeveer 800.000 kinderen als vermist opgegeven.

Een Facebook-commentator vat het beeld het beste samen: “Of je nu in God gelooft of niet, het maakt echt niet uit. Dit was een kind in Walmart dat aan anderen dacht en het enige deed wat het kon om te helpen. De wereld zou een betere plek zijn als iedereen zijn voorbeeld zou volgen.” God zegene Braydon voor zijn onzelfzuchtigheid.

Algemeen

Niet Prinses Amalia of Alexia maar Ariane steelt de show op Koningsdag: ‘De allermooiste!’

Na de viering van Koningsdag in Emmen zijn de beelden van de Koninklijke Familie weer volop in het nieuws geweest.

Opvallend voor velen is de transformatie die de jongste van de drie prinsessen, Prinses Ariane, heeft doorgemaakt.

Hoewel alle drie de prinsessen prachtig zijn om te zien, krijgt met name Alexia veel aandacht vanwege haar uiterlijk.

Echter, de 17-jarige Ariane lijkt een behoorlijke groeispurt te hebben doorgemaakt, terwijl haar oudere zus steeds meer kritiek ontvangt vanwege haar vermeende ‘ongeïnteresseerde houding’ tegenover de pers.

Op recente foto’s is te zien dat de jongste prinses nu zelfs de langste van het gezin lijkt te zijn geworden, mogelijk zelfs haar ouders qua lengte heeft ingehaald.

Op Twitter en andere sociale media wordt Ariane overspoeld met complimenten.

Zo schrijft ene Joyce: “Niet Amalia, Alexia of Maxima, maar Ariane steelt wat mij betreft de show vandaag op Koningsdag 2024!”

Het lijkt erop dat Prinses Ariane favoriet is geworden onder het publiek. En Joyce is niet de enige die deze mening deelt.

Zo meldt ene Maan: “Inderdaad, een prachtige jongedame. Alle drie, vind ik.

Maar ik vind dat Alexia een té ‘I don’t give a single fuck’ houding heeft.

Amalia moet natuurlijk zijn en Ariane vind ik gewoon een leuke, spontane meid met wat ongemakken hier en daar.” Ook ene Robert merkt op: “Vind / vond ik ook.

Ondanks dat zij de jongste is! Is ze ook de grootste. Volgens mij is ze net zo groot als haar vader!”

Op verschillende platforms worden talloze foto’s van de prinsessen gedeeld, waarbij vooral Ariane in de schijnwerpers staat.

De lovende reacties op Prinses Ariane lijken te wijzen op haar groeiende populariteit en de bewondering voor haar charmante uitstraling.

Terwijl haar oudere zus Alexia kritiek ontvangt vanwege haar houding, lijkt Ariane juist lof te oogsten vanwege haar natuurlijke en spontane karakter.

De foto’s waarop ze straalt worden met enthousiasme ontvangen en laten zien dat ze haar eigen plekje verovert binnen de Koninklijke Familie.

Lees verder