-

Algemeen

Moeder met 800 tattoo’s die m0nster wordt genoemd onthult de waarheid

De twee bewonderende kinderen van een moeder kijken nog steeds naar haar op, ook al wordt ze bespot en geplaagd door mensen die haar een ‘freak’ noemen.

De vrouw heeft geen natuurlijke lichamelijke misvormingen. In plaats daarvan is ze van top tot teen bedekt met “gevangenisstijl” tatoeages, en ondanks haar onvermogen om werk te vinden, samen met de verbale aanvallen die haar treffen telkens wanneer ze haar huis verlaat, weigert ze te stoppen met nog meer inkt te krijgen, zeggende dat ze verslaafd is.

Houd lezen om meer te weten te komen over deze moeder en hoe ze een rolmodel is voor haar kinderen! Melissa Sloan is een 46-jarige vrouw uit Wales, die geen spijt heeft van haar giftige 26-jarige relatie met een tatoeagepistool. Ze krijgt tatoeages sinds ze 20 jaar oud was. Sloan accepteert nu dat ze verstoten wordt door de maatschappij, en hoewel ze begrijpt dat hoe meer ze krijgt, hoe moeilijker het leven wordt, weigert ze nog steeds te stoppen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa Sloan (@melissa.sloan.357284)

“Net als wanneer je een [sigaret] of een drankje neemt, raak je verslaafd. Ik kan het nu niet stoppen, het is verslavend, voor mij toch. Ik kan het gewoon niet stoppen,” zei Sloan, eraan toevoegend dat sinds tattoowinkels haar begonnen te weigeren, omdat ze “buiten alle hulp” is, ze haar eigen kit heeft gekregen. Ze vervolgde: “Ik draag het [tatoeage] pistool bij me in de kofferbak, ik zal er een in de auto krijgen of ergens anders.”

Hoewel Sloan geen baan kan vinden – haar lichaam en gezicht zijn nu bedekt met enigszins slordige inkt – blijft ze haar vriendje vragen haar drie “tatoeages gevangenisstijl” per week te geven. Ze heeft meer dan 800 tatoeages.

Sloan legde uit dat ze jaren geleden werkte als toilettenreiniger, maar vandaag de dag wordt ze afgewezen voor soortgelijke functies. “Ik kan geen baan krijgen. Ze willen me niet. Ik solliciteerde voor een baan om toiletten schoon te maken waar ik woon en ze willen me niet vanwege mijn tatoeages… Mensen hebben gezegd dat ik nog nooit een baan heb gehad in mijn leven, ik heb er ooit een gehad en die duurde niet lang.” Ze vervolgde: “Maar als iemand me morgen een baan aanbiedt, zou ik gaan werken – ik zou dat aanbod accepteren.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melissa Sloan (@melissa.sloan.357284)

Naast haar onvermogen om werk te vinden, zei Sloan dat ze behandeld wordt als een verschoppeling en dat ze telkens als ze haar huis verlaat, verbaal wordt aangevallen en bespot, mensen wijzend en starend.

“Erger nog, hoe meer ik heb, hoe meer ze denken dat ik een freak ben. Ze springen opzij en ik denk ‘waarom doe je dat?’ Het is verschrikkelijk,” zei ze. “Ik verwachtte dit in het leven, ik kan niet passen bij mensen zoals ik mezelf wil zijn en ik zal altijd mezelf blijven.”

Ook beweert Sloan dat ze geweigerd wordt in lokale bars en verbannen is van schoolactiviteiten waar haar twee jonge kinderen, van acht en tien jaar oud, zelfs bij betrokken zouden kunnen zijn. Zelfs dat stopt haar niet.

“De kinderen zeggen: ‘mama, ze kijken naar je’ en ik zeg ‘let niet op hen’,” zei de body art liefhebber, eraan toevoegend dat haar kinderen negatieve houdingen tegenover haar oppikken. “Ze zeggen dat mijn kinderen zullen weglopen als ze ouder zijn, dat is hartverscheurend.”

Door haar kinderen te beïnvloeden en hen aan te moedigen haar als rolmodel te gebruiken, hebben de kinderen van Sloan al een voorkeur voor body art.

“Ze kregen er gisteravond een paar op hun armen, ze hebben school dus ze moeten ze eraf halen,” zei Sloan, over het toestaan van de kinderen om tijdelijke tatoeages te hebben, met beloften voor permanente kunst in de toekomst. “Ik vertel hen dat ze betere zullen hebben als ze ouder zijn.”

Voordat ze haar tatoeages kreeg, was ze een doorsnee uitziende vrouw. Ze deelde beelden van haar pre-tatoeage gezicht op haar Instagram-account. Ze ziet er nu nauwelijks herkenbaar uit, als je haar kende van vroeger!

Algemeen

Joost Klein laat eindelijk van zich horen en dit is er volgens hem gebeurd tijdens Eurovisie

Na dagen van stilte heeft Joost Klein eindelijk een teken van leven gegeven vanuit zijn kamp.

De Europapa-Fries heeft een advocaat ingeschakeld om namens hem te spreken over de gebeurtenissen tijdens het Eurovisiesongfestival.

Joost Klein zou afgelopen zaterdagavond in de finale van het Eurovisiesongfestival staan.

Echter, hij werd gediskwalificeerd door de organisatie. Volgens hen maakte Joost een ‘dre!gende vuistbeweging’ naar een cameravrouw, waarbij de camera beschadigd raakte.

Bovendien zou de cameravrouw gew0nd zijn geraakt.

De Zweedse p0litie heeft de zaak nu overgedragen aan just!tie, die zal beslissen over eventuele vervolging.

De Nederlandse bevolking wacht in spanning op de verklaring van Joost Klein zelf, maar tot nu toe heeft hij zich nog niet uitgesproken. Zijn advocaat heeft echter wel gesproken met Zweedse media.

Volgens de advocaat ontkent Joost Klein dat hij schuldig is aan str*fbare feiten tijdens het Eurovisiesongfestival.

Hij voelt zich erg teneergeslagen en is verdrietig over de hele situatie. Hoewel hij toegeeft dat Joost een camera heeft weggeduwd, ontkent de advocaat dat er sprake was van bedre!ging.

Er is een voorlopige procesdatum vastgesteld voor begin juni, waarbij de advocaat van Joost Klein hoopt dat enkele Nederlanders zullen worden gehoord. Hij ziet de kans op vrijspraak als goed.

Het blijft echter onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens het Eurovisiesongfestival en wie verantwoordelijk is voor de incidenten.

Het is van cruciaal belang dat alle betrokken partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen, en dat er een eerlijk onderzoek wordt uitgevoerd om de waarheid aan het licht te brengen.

Hopelijk zal Joost Klein binnenkort meer openheid van zaken geven en kan de zaak worden afgesloten met een beter begrip van wat er werkelijk is gebeurd.

Lees verder