-

Algemeen

Miljoenenjacht-thuiswinnaar deelt verschrikkelijk verdriet

Gisteravond werd de zesde en laatste aflevering van Postcodeloterij Miljoenenjacht uitgezonden, waarin Harm een indrukwekkend bedrag van 43.000 euro won.

Dit betekende dat presentator Winston Gerschtanowitz ook een gelukkige thuiswinnaar mocht verrassen.

Thuiswinnaars van Miljoenenjacht hebben soms een verrassende reactie wanneer ze hun prijzengeld ontvangen.

Eerder dook een gezin uit Laren onder in Zeeland uit argwaan, terwijl Winston onlangs in Rotterdam voor een gesloten deur stond.

Thuiswinnaar Rita verkoos om uit de schijnwerpers te blijven en ontving haar cheque liever buiten.

Hoewel sommige kijkers dit als ontluisterend ervaren, blijft het een persoonlijke keuze.

In de laatste aflevering stond Winston voor de deur bij Annie uit Vlijmen, maar haar reactie op het gewonnen geld was ingetogen.

Begrijpelijk, gezien het feit dat haar man een jaar geleden is overleden. Toen Winston vroeg of Annie nog wensen had, sprak haar gezichtsuitdrukking boekdelen.

Haar grootste wens kan helaas niet worden vervuld, en daar kan geen geldbedrag tegenop. We wensen haar veel sterkte toe.

Annie bracht ook wat humor in de situatie door te vragen hoeveel belasting er nog van haar winst afging.

Hoewel dit misschien niet de meest gebruikelijke vraag is, zijn veel mensen wel benieuwd naar het antwoord.

Sinds 1 januari 2024 bedraagt de kansspelbelasting 30,1 procent.

Annie moet dus 12.943 euro afstaan, waardoor ze netto een bedrag van 30.057 euro wint.

Nog steeds een aanzienlijk bedrag, vinden wij. We feliciteren zowel Harm als Annie met hun geldprijs!

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder