-

Algemeen

Miljoenenjacht-kijkers gaan helemaal tekeer: ”Dit is toch niet te geloven”

Het is zondagavond en dat betekent dat veel huishoudens zich weer verzamelen voor de buis om Miljoenenjacht te kijken.

De finale is bloedstollend spannend, met voormalig politieagent Adri die de koffertjes mag openen.

Het begint goed, maar dan gaat het mis, en de kijkers zijn er weer flink van aan het discussiëren.

Kijkers zijn verontwaardigd over de tactiek van Adri, of beter gezegd, het gebrek eraan.

In plaats van te vertrouwen op zijn gevoel, besluit hij om een koffer te kiezen waar hij eigenlijk een slecht gevoel bij had. En ja hoor, daar zit de vijf miljoen in.

Pech voor Adri, en onbegrip bij de kijkers thuis. Een kijker genaamd Patrick schrijft: “Lullig. Koffer 1 voelt niet goed, doe toch maar.

Zit daar het grootste bedrag in.” Een ander voegt eraan toe: “Hahahah slecht gevoel bij deze koffer, maar ik pak hem gewoon. Koffer 1 €5 miljoen.”

Adri uit Middelharnis besluit uiteindelijk om een bod van de bank van 99.000 euro te accepteren, wat toch niet slecht is.

De thuiswinnaar van de avond is Mari uit Gemert. Zowel Adri als Mari worden gefeliciteerd met het geld!

Twee weken geleden was het een ander verhaal, toen Mike uit Zevenaar meedeed aan het koffertjesspel.

Hij had grootse plannen voor wat hij met zijn winst zou doen, zoals het kopen van een camper en trouwen met zijn verloofde Bibi, die al vijf jaar wachtte op een ring.

Met goede moed begon Mike aan het spel, maar helaas koos hij steeds voor de koffers met hoge bedragen.

Uiteindelijk moest hij genoegen nemen met 14.000 euro, tot teleurstelling van Bibi, die zich haar trouwdag toch wat anders had voorgesteld.

De teleurstelling van Mike uit Zevenaar was voelbaar, vooral bij zijn verloofde Bibi, die zich al lange tijd had verheugd op hun trouwdag.

Voor Mike was het een harde les in het spel van geluk en kansberekening.

Hoewel hij niet het gewenste bedrag won, was hij toch dankbaar voor de kans die hij kreeg en de ervaring die hij opdeed tijdens Miljoenenjacht.

Het programma blijft de gemoederen bezighouden, niet alleen vanwege de spanning en sensatie van het spel, maar ook vanwege de onvoorspelbaarheid ervan.

Kijkers blijven gefascineerd door de keuzes die de deelnemers maken en de gevolgen die daaruit voortvloeien.

Of het nu gaat om Adri die een slecht gevoel negeert of Mike die hoopt op een fortuin maar uiteindelijk met minder naar huis gaat, Miljoenenjacht blijft een bron van vermaak en discussie.

Het herinnert ons eraan dat het leven vol verrassingen zit en dat geluk soms net buiten ons bereik ligt, zelfs in een spelshow met miljoenen op het spel.

We kijken uit naar de volgende aflevering van Miljoenenjacht, waarin nieuwe deelnemers de kans krijgen om hun geluk te beproeven en hopelijk met een fortuin naar huis te gaan.

Tot die tijd blijven kijkers speculeren, discussiëren en genieten van de opwinding die het programma met zich meebrengt.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder