-

Algemeen

Meghan Markle pronkt met pikante jurk tijdens luxe dinertje in resort met Prins Harry

Meghan Markle maakte een opvallende verschijning tijdens een privé liefdadigheidsdiner, waarbij ze de aandacht trok in een gedurfd ensemble.

Samen met haar man, Prins Harry, woonde de 42-jarige het evenement bij als onderdeel van een luxueus weekend in Florida, waar ze mengden met medegasten en een nobele zaak ondersteunden.

Gekleed in een chique, rugloze zwarte jurk, straalde Meghan gratie en elegantie uit tijdens het diner, dat de Sentebale-liefdadigheidsorganisatie eerde, opgericht door Prins Harry en Prins Seeiso van Lesotho in 2006.

Het evenement, gehouden in het weelderige Four Seasons resort in Florida, diende als een glamoureuze achtergrond voor het charitatieve werk van het paar.

Het luxueuze resort, bekend om zijn extravagante suites van $8.000 per nacht, was een weelderige toevluchtsoord voor de Sussexes, volgens Hello! Magazine.

Met uitzicht op de oceaan, toegang tot het strand en chique eetgelegenheden, bood de Four Seasons de perfecte setting voor een weekend van ontspanning en filantropie.

Tijdens hun verblijf werden Prins Harry en Meghan gespot terwijl ze door het zwembad van het resort liepen, waarbij ze casual en comfortabele kleding droegen.

Hun weekend omvatte echter ook werkverplichtingen, waarbij Prins Harry te zien was op de set van hun aankomende Netflix-show, waar het paar als producenten optreedt.

Meghan voegde zich later bij haar man op de set en nam deel aan productieactiviteiten, zoals gemeld door de Daily Mail.

De high-profile reis van het paar zorgde voor een stroom van reacties op sociale media, vooral wat betreft de kledingkeuze van Meghan voor het liefdadigheidsdiner.

“Wat een ordinaire jurk. Te bloot, en dan ook nog in het zwart. Ze is echt belachelijk,” schreef iemand over Meghan’s rugloze jurk, terwijl een andere gebruiker opmerkte: “Het lijkt behoorlijk informeel.

Meghan ziet er een beetje bloot uit, maar ze houdt van een halternek.”

Andere gebruikers vroegen zich af waar de twee jonge kinderen van het paar, Archie en Lilibet, waren.

“En waar zijn de kinderen?” vroeg iemand zich af, terwijl een ander toevoegde: “Heeft iemand naar de kinderen gekeken?!”

Iemand anders voegde eenvoudigweg toe: “Die arme kinderen. Hoe kunnen ze hun kinderen constant achterlaten? Hebben de kinderen ooit vakantie gehad?”

Tegelijkertijd merkten veel mensen op hoe stralend Meghan eruitziet en dat ze als vrouw het recht heeft om zich te kleden zoals ze wil.

Uiteraard varieerden de meningen online, maar Meghan en Prins Harry lieten zich niet van de wijs brengen en genoten verder van de festiviteiten van hun uitstapje naar Florida.

Wat vind jij van dit verhaal? Laat het ons weten in de reacties!

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder