-

Algemeen

Man geeft 70.000 euro uit aan tattoos over hele lichaam en oogbollen

Neem een redelijk grote groep mensen en de kans is groot dat je er een vindt die zijn lichaam op de een of andere manier heeft aangepast.

Ik bedoel niet iets drastisch – we hebben het hier niet over het verwijderen van ledematen of het splitsen van tongen – maar eerder dat de persoon in kwestie misschien heeft besloten om een liberale benadering te volgen met piercings of tatoeages.

Mijn punt is dat mensen hun uiterlijk aanpassen om de creativiteit die ze van binnen hebben te weerspiegelen niets nieuws is. Mensen kunnen experimenteren met lichaamskunst, de kleur van hun haar veranderen, een radicale verandering ondergaan met betrekking tot hun garderobe en modekeuzes… je snapt het wel.

Maar zo ver gaan dat je jezelf bijna onherkenbaar maakt, is niet het gebruikelijke pad dat mensen bewandelen, wat het des te opvallender maakt wanneer iemand dat wel doet.

Quest Gulliford, uit Las Vegas, Nevada, begon naar verluidt zijn reis van lichaamsaanpassing terug in 2009. Sindsdien heeft hij een duizelingwekkende $70.000 uitgegeven aan ontelbare tatoeages en procedures gericht op het veranderen van zijn uiterlijk.

Vandaag de dag is hij nauwelijks nog te herkennen als de man die hij ooit was… en zijn pre-radicale tatoeagefoto’s zijn echt iets bijzonders.

@questg.tv WE DID IT YALL! We finnally got @ QuestG.TV Verified on T!KT0K. I’m BEYOND GRATEFUL for every single one of yall as INDIVIDUALS. I couldn’t have even gotten close without attracting such beautiful souls like yourselves. So, THANK YOU 🫵 I love you🫵 & YOU 🫵 are amazing. Let’s get to a million now 🙂 see you over there on live #fyp ♬ CLOUD 333 – Bvtter

Volgens Quest zelf waren zijn eerste tatoeages ter nagedachtenis aan de strijd tegen H0dgkin-lymf00m die hij overleefde toen hij in de zevende klas zat. Met dat doel tatoeëerde hij zichzelf met de woorden “God Eerst” en een kruis aan de linkerkant van zijn borst. Later voegde hij een paars k@nkerrlint toe.

@questg.tv Replying to @Ronnoc_nesnej my Tattoo Progession. What year should i post next for you all to see? #fyp @Quest Gulliford ♬ i like the way you kiss me – Artemas

Hij wist het destijds misschien niet, maar het was het startpunt van een reis die Quest naar virale roem en socialemediasterrendom zou leiden. Vandaag de dag heeft hij meer dan 1 miljoen volgers op TikTok en meer dan 250.000 op Instagram.

“Ik had een grote lymfeklier die groeide… Ik dacht er niets van,” zei hij, volgens de Daily Mail. “Het was ongeveer zes maanden chem0therapie. Ik voelde me daarna een soort supermens.”

Wat volgde op die eerste tatoeages was een hele catalogus van kunstwerken die zijn hele lichaam beslaan. Hij liet zelfs een tatoeëerder een naald in alle kanten van zijn oogbollen steken om ze zwart te maken.

“Het kostte me op de dag zelf veel tijd, nadat ik de winkel in Houston, Texas binnenliep, om mezelf überhaupt zover te krijgen om het te laten doen,” zei hij, volgens de Mail.

“Het is niet echt zoals een tatoeage op je huid, het is meer een injectie of aanpassing.” Quest is nu misschien bedekt met honderden tatoeages, maar hij heeft onlangs een aantal foto’s geüpload die zijn avontuur vanaf zijn vroegste begin documenteren, waarbij hij zijn ontwikkeling laat zien gedurende de tien jaar tussen 2009 en 2019.

Wat vind je van Quest’s tatoeages? Zou je je ooit kunnen voorstellen om een ‘oogbaltatoeage’ te laten doen? Laat het ons weten in de reacties.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder