-

Algemeen

MAFS-Jerney deelt verschrikkelijk verdriet: ”Het contrast is zo groot”

Jerney uit Married at First Sight (MAFS) bevindt zich momenteel in een zware periode.

Na het mislukken van haar huwelijk met Jeffrey, heeft ze nu ook het verlies van haar oma te verwerken.

Op Instagram deelde ze gisteren het nieuws dat er afscheid is genomen van haar geliefde grootmoeder.

Op haar profiel plaatste Jerney een foto van een zon die door de wolken schijnt, vergezeld van een ontroerende tekst: ”In hart en gedachten.

Vandaag en voor altijd. Uw lichtje straalt tot in de eeuwigheid.”

In haar begeleidende tekst deelt Jerney mee: ”Vanmiddag hebben wij met een erg mooie uitvaartdienst afscheid genomen van onze lieve Oma.”

De realiteitsster reflecteert op de nabijheid van vreugde en verdriet, omdat het ook de verjaardag van haar zoon is.

Het contrast tussen het afscheid nemen van haar oma en het vieren van de verjaardag van haar zoon is groot.

Ze beschrijft haar plannen om uit eten te gaan en ’s avonds thuis feestelijk de slingers op te hangen voor de verjaardag van Raylen, die morgen jarig is.

Het huwelijk met Jeffrey, dat op het scherm te zien was in het afgelopen seizoen van Married at First Sight, eindigde al snel na de opnames.

Jerney onthulde dat haar ex-man vanaf het begin niet eerlijk tegen haar was geweest en dat hij haar nooit aantrekkelijk heeft gevonden.

Tijdens de koppelsweek zou hij haar ook negatief hebben afgeschilderd bij andere deelnemers.

Eerder liet Jerney weten dat er bij haar thuis flinke ruzie met hem was geweest, hoewel dit niet op televisie werd uitgezonden.

Jeffrey heeft inmiddels stappen gezet om naam te maken als zanger, wat bij sommigen de indruk heeft gewekt dat hij Married at First Sight heeft gebruikt als een opstapje.

Onlangs gaf hij een voorproefje van zijn eerste single, waarmee hij zijn carrière in de muziekindustrie wil lanceren.

Algemeen

Jan Smit deelt prachtige foto van zijn vrouw Liza in mini bikini!

Jan Smit, de bekende Nederlandse zanger, heeft onlangs een prachtige foto gedeeld van zijn vrouw Liza, stralend in een bikini.

Het gelukkige paar geniet momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella, samen met hun drie kinderen en hondje Rio.

Jan Smit, die al sinds zijn kinderjaren bekend is in de Nederlandse muziekindustrie, woont met zijn gezin in Volendam.

Hoewel hij vaak optreedt en voor zijn werk in het buitenland verblijft, en af en toe een presentatieklus heeft, brengt Jan het liefst zijn tijd door met zijn gezin.

Vorig jaar kondigde Jan aan dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella.

De voortgang van de verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella, waar Jan en Liza meer dan 10.000 volgers meenemen in dit avontuur.

De villa begint nu echt vorm te krijgen en belooft prachtig te worden.

De recent gedeelde foto van Liza in bikini laat zien hoe het stel geniet van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap te midden van de adembenemende omgeving van Marbella.

Het stralende beeld laat zien dat ze echt genieten van hun tijd samen en de mooie momenten die ze beleven in deze idyllische setting.

De foto straalt een gevoel van rust en geluk uit, waarbij Liza’s glimlach de warmte van de zon lijkt te weerspiegelen.

Het is duidelijk dat ze zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving en genieten van de kleine geneugten van het leven, zoals samen ontspannen aan het zwembad.

De keuze voor Marbella als tweede thuis lijkt goed uit te pakken voor Jan en Liza, gezien de prachtige omgeving en de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

De villa, die langzaam maar zeker vorm begint te krijgen, belooft een oase van rust en luxe te worden voor het gezin.

De foto van Liza in bikini, gedeeld door Jan, heeft veel positieve reacties ontvangen van fans en volgers op sociale media.
Jan Smit

Mensen prijzen het gelukkige paar om hun ontspannen levensstijl en wensen hen veel plezier en geluk in Marbella.

Het is duidelijk dat Jan Smit niet alleen bekend staat om zijn muzikale talent, maar ook om zijn toewijding aan zijn gezin en zijn vermogen om van het leven te genieten.

De foto van Liza in Marbella is slechts een glimp van de mooie momenten die ze samen delen en laat zien hoe belangrijk familie en geluk zijn voor Jan en Liza.

Lees verder