-

Algemeen

Lerares zonder kleren op achterbank met student – dit is er wat er aan de hand is

Het sturen van je kind naar school vereist vertrouwen in de leraren en het personeel, dat zij goed voor je kind zullen zorgen. Wanneer dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van je kind hun machtspositie misbruiken om je kind te misbruiken, kan dat schokkend zijn.

Er zijn wetten om dergelijke situaties te voorkomen, maar soms zijn er mensen die nog steeds kinderen misbruiken. Lees verder om te ontdekken wat deze lerares in Nebraska heeft gedaan.

Volgens lokale media vond het incident plaats in Lincoln, Nebraska. De invalleerkracht werd op zaterdag gearresteerd en is aangeklaagd voor één aanklacht van seksu3el m1sbruik door een medewerker van een school.

Toen de politie van het Douglas County arriveerde op de plaats delict, zagen ze twee mensen in een grijze Honda Pilot SUV uit 2015. Eén van de personen zag de politie naderen en haastte zich om achter het stuur te kruipen en weg te komen. Ze gaven gas, maar crashten de auto ongeveer twee blokken verderop in een nabijgelegen tuin.

De bestuurder stapte vervolgens zonder kleren uit het voertuig. Hij werd later geïdentificeerd als het 17-jarige mannelijke slachtoffer. Tegen de tijd dat de wetshandhavers hem een uur later inhaalden, had hij ondergoed aan.

De andere persoon zat nog steeds op de achterbank en was bezig haar kleren aan te trekken. Toen de politie het voertuig doorzocht, vonden ze een identiteitsbewijs van Omaha Public Schools. Toen kwam aan het licht dat ze een interimlerares was.

Ward is een moeder van drie kinderen en, volgens gegevens en sociale media, is ze getrouwd met Dough Ward, een hooggeplaatste federale overheidsmedewerker die is opgeleid aan Harvard.

Volgens de details op zijn LinkedIn-pagina heeft haar man een indrukwekkende carrière gehad en heeft hij bijna twee decennia gediend bij het US Strategic Command van het Pentagon.

Algemeen

Niet Prinses Amalia of Alexia maar Ariane steelt de show op Koningsdag: ‘De allermooiste!’

Na de viering van Koningsdag in Emmen zijn de beelden van de Koninklijke Familie weer volop in het nieuws geweest.

Opvallend voor velen is de transformatie die de jongste van de drie prinsessen, Prinses Ariane, heeft doorgemaakt.

Hoewel alle drie de prinsessen prachtig zijn om te zien, krijgt met name Alexia veel aandacht vanwege haar uiterlijk.

Echter, de 17-jarige Ariane lijkt een behoorlijke groeispurt te hebben doorgemaakt, terwijl haar oudere zus steeds meer kritiek ontvangt vanwege haar vermeende ‘ongeïnteresseerde houding’ tegenover de pers.

Op recente foto’s is te zien dat de jongste prinses nu zelfs de langste van het gezin lijkt te zijn geworden, mogelijk zelfs haar ouders qua lengte heeft ingehaald.

Op Twitter en andere sociale media wordt Ariane overspoeld met complimenten.

Zo schrijft ene Joyce: “Niet Amalia, Alexia of Maxima, maar Ariane steelt wat mij betreft de show vandaag op Koningsdag 2024!”

Het lijkt erop dat Prinses Ariane favoriet is geworden onder het publiek. En Joyce is niet de enige die deze mening deelt.

Zo meldt ene Maan: “Inderdaad, een prachtige jongedame. Alle drie, vind ik.

Maar ik vind dat Alexia een té ‘I don’t give a single fuck’ houding heeft.

Amalia moet natuurlijk zijn en Ariane vind ik gewoon een leuke, spontane meid met wat ongemakken hier en daar.” Ook ene Robert merkt op: “Vind / vond ik ook.

Ondanks dat zij de jongste is! Is ze ook de grootste. Volgens mij is ze net zo groot als haar vader!”

Op verschillende platforms worden talloze foto’s van de prinsessen gedeeld, waarbij vooral Ariane in de schijnwerpers staat.

De lovende reacties op Prinses Ariane lijken te wijzen op haar groeiende populariteit en de bewondering voor haar charmante uitstraling.

Terwijl haar oudere zus Alexia kritiek ontvangt vanwege haar houding, lijkt Ariane juist lof te oogsten vanwege haar natuurlijke en spontane karakter.

De foto’s waarop ze straalt worden met enthousiasme ontvangen en laten zien dat ze haar eigen plekje verovert binnen de Koninklijke Familie.

Lees verder