-

Algemeen

Koningin Camilla voor het eerst openhartig over situatie van Kate Middleton

De geheimzinnigheid rondom Kate Middleton en haar gezondheidstoestand bleef maandenlang bestaan. Sinds haar buikoperatie in januari zijn er slechts kleine updates gegeven door het Kensington Palace, en alleen Prins William heeft wat kleine details aan het publiek verteld tijdens koninklijke verplichtingen buitenshuis.

Noch Koning Charles noch Koningin Camilla hebben iets gezegd – maar afgelopen vrijdag bevestigde Kate dat ze een k@nkerdiagnose had ontvangen.

De exacte details rondom Kate’s k@nker zijn niet bekend, en het paleis heeft gezegd dat ze deze privé wil houden. Ondertussen bracht de familie tijdens Pasen veel tijd samen door, omdat ze enkele weken verbleven in Anmer Hall in Sandringham.

Kate Middleton ontving veel kritiek na haar Moederdagfoto, die bleek te zijn gemanipuleerd. Gelukkig heeft één familielid ervaring met het omgaan met negatieve opmerkingen van zowel de media als het publiek: Koningin Camilla. Zij en Kate Middleton hebben een buitengewone band – en eerder deze week doorbrak de koningin eindelijk de stilte over Kate Middleton voor het eerst sinds de bekendmaking van de k@nkerdiagnose.

Kate Middleton heeft k@nker. De prinses besloot het nieuws een week voor Pasen te delen via hun sociale mediakanalen, en de wereld was geschokt.

Hoewel het natuurlijk een ernstige diagnose is, verzekerde Kate fans – net zoals ze met haar kinderen deed – toen ze op een bankje in de tuin van Windsor zat, dat ze “in orde komt”.

De volledige verklaring van Kate Middleton luidde als volgt; “Ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om je persoonlijk te bedanken voor alle geweldige steunbetuigingen en voor je begrip terwijl ik herstelde van de operatie.

Het zijn een paar ongelooflijk zware maanden geweest voor ons hele gezin, maar ik heb een fantastisch medisch team gehad dat goed voor me heeft gezorgd, waarvoor ik zo dankbaar ben. In januari onderging ik een grote buikoperatie in Londen, en destijds werd gedacht dat mijn aandoening niet-k@nkerachtig was. De operatie was succesvol. Echter, tests na de operatie wezen uit dat er k@nker aanwezig was geweest. Mijn medische team adviseerde daarom dat ik een kuur van preventieve chemotherapie zou moeten ondergaan, en ik ben nu in de beginfase van die behandeling.

Dit kwam natuurlijk als een grote sch0k, en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé te verwerken en te beheren in het belang van ons jonge gezin.

Zoals je je kunt voorstellen, heeft dit tijd gekost. Het heeft me tijd gekost om te herstellen van een grote operatie om mijn behandeling te kunnen starten. Maar, het heeft ons vooral tijd gekost om alles aan George, Charlotte en Louis uit te leggen op een manier die voor hen geschikt is en om hen gerust te stellen dat het goed met me zal gaan.

“We hebben nu wat tijd, ruimte en privacy nodig” Zoals ik tegen hen heb gezegd; ik voel me goed en word elke dag sterker door me te richten op dingen die me zullen helpen genezen; in mijn gedachten, lichaam en geest.

Het hebben van William aan mijn zijde is ook een grote bron van troost en geruststelling. Evenals de liefde, steun en vriendelijkheid die door zovelen van jullie is getoond. Het betekent zoveel voor ons beiden. We hopen dat je begrip hebt dat we als gezin nu wat tijd, ruimte en privacy nodig hebben terwijl ik mijn behandeling afrond. Mijn werk heeft me altijd veel vreugde gebracht, en ik kijk ernaar uit om terug te zijn wanneer ik kan, maar voor nu moet ik me richten op een volledig herstel.

Op dit moment denk ik ook aan iedereen wiens leven is getroffen door k@nker. Voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft, in welke vorm dan ook, verlies alsjeblieft de hoop niet. Je staat er niet alleen voor.

Zoals Kate Middleton onthulde, was het nieuws een “grote schok” voor haar familie. Ondertussen kan men alleen maar raden hoe Prins George, Prinses Charlotte en Prins Louis het nieuws hebben ontvangen. De jonge kinderen – tienjarige George, achtjarige Charlotte en vijfjarige Louis – zijn de grootste prioriteit van Prins William en Kate Middleton en zullen dat altijd blijven.

Algemeen

Joost Klein laat eindelijk van zich horen en dit is er volgens hem gebeurd tijdens Eurovisie

Na dagen van stilte heeft Joost Klein eindelijk een teken van leven gegeven vanuit zijn kamp.

De Europapa-Fries heeft een advocaat ingeschakeld om namens hem te spreken over de gebeurtenissen tijdens het Eurovisiesongfestival.

Joost Klein zou afgelopen zaterdagavond in de finale van het Eurovisiesongfestival staan.

Echter, hij werd gediskwalificeerd door de organisatie. Volgens hen maakte Joost een ‘dre!gende vuistbeweging’ naar een cameravrouw, waarbij de camera beschadigd raakte.

Bovendien zou de cameravrouw gew0nd zijn geraakt.

De Zweedse p0litie heeft de zaak nu overgedragen aan just!tie, die zal beslissen over eventuele vervolging.

De Nederlandse bevolking wacht in spanning op de verklaring van Joost Klein zelf, maar tot nu toe heeft hij zich nog niet uitgesproken. Zijn advocaat heeft echter wel gesproken met Zweedse media.

Volgens de advocaat ontkent Joost Klein dat hij schuldig is aan str*fbare feiten tijdens het Eurovisiesongfestival.

Hij voelt zich erg teneergeslagen en is verdrietig over de hele situatie. Hoewel hij toegeeft dat Joost een camera heeft weggeduwd, ontkent de advocaat dat er sprake was van bedre!ging.

Er is een voorlopige procesdatum vastgesteld voor begin juni, waarbij de advocaat van Joost Klein hoopt dat enkele Nederlanders zullen worden gehoord. Hij ziet de kans op vrijspraak als goed.

Het blijft echter onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens het Eurovisiesongfestival en wie verantwoordelijk is voor de incidenten.

Het is van cruciaal belang dat alle betrokken partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen, en dat er een eerlijk onderzoek wordt uitgevoerd om de waarheid aan het licht te brengen.

Hopelijk zal Joost Klein binnenkort meer openheid van zaken geven en kan de zaak worden afgesloten met een beter begrip van wat er werkelijk is gebeurd.

Lees verder