-

Algemeen

Klant koopt broccoli en ziet plotseling iets bewegen – wacht tot je ziet wat het is!

Heb jij dat ook niet, dat je iets in de supermarkt pakt en pas thuis ontdekt dat het niet zo vers is als je dacht? Ik ben de tel kwijt van hoe vaak ik een zak appels heb gekocht en erachter kwam dat er een paar beurs waren.

Of wat dacht je van het kopen van een doos eieren, vergeten ze te controleren, en later ontdekken dat er een gebarsten is? Ik heb zelfs de pech gehad om een ​​brood te pakken dat al begonnen was te beschimmelen!

Eén ding kan ik met zekerheid zeggen dat ik nooit heb gevonden in mijn wekelijkse boodschappen, en dat is een slang… Ik ben redelijk zeker dat niet veel van onze lezers ooit slingerende reptielen tussen hun groenten en fruit hebben gevonden, maar één man uit Birmingham, VK, wel.

Volgens berichten was Neville Linton vorig jaar in een Aldi-supermarkt toen hij een bosje broccoli kocht. Eenmaal thuis sprong hij bijna uit zijn vel toen hij een levende slang ontdekte die zich gewikkeld had tussen zijn aankoop.

De 63-jarige was bezig met het bereiden van een maaltijd toen hij de niet-giftige slang zag, later geïdentificeerd als een ladderslang, dicht bij de steel van zijn broccoli.

“Het was behoorlijk angstaanjagend. Ik ben niet goed met slangen,” legde Neville uit. “Het is maar goed dat ik de broccoli niet zomaar in de keuken heb laten liggen, anders was het los in huis geweest. Dat zou een groot risico zijn geweest voor ons omdat we hier twee kwetsbare mensen hebben wonen.”

Volgens Sky News is de ladderslang inheems in Zuidwest-Europa, waaronder landen als Portugal, Spanje en Frankrijk. De soort is niet giftig, hoewel ze een ernstige beet kunnen geven. Toen Neville besefte dat wat hij had gevonden te groot was om een rups of ander soort insect te zijn, plaatste hij het in een container en bracht het terug naar de winkel.

“De man in de winkel was ook behoorlijk bang,” herinnerde hij zich. Neville kreeg naar verluidt compensatie aangeboden door Aldi, maar was niet tevreden met het bedrag dat op tafel lag. “Het is gewoon niet goed genoeg,” zei hij. “De implicaties voor ons als het in huis was gekomen zijn enorm. Plus, ik heb een fobie voor slangen, dus er is ook de emotionele impact van dat alles.” Heb jij ooit zoiets meegemaakt? Laat het ons weten in de reacties.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder