-

Algemeen

Kevin Costner vermoedde affaire ex en nieuwe man – en je kent hem wellicht

De goed gepubliceerde scheiding tussen Kevin Costner en Christine Baumgartner heeft zijn deel van ups en downs gehad, en het lijkt erop dat de stroom van speculaties en geruchten geen tekenen van vertraging vertoont.

Het stel is officieel gescheiden sinds september 2023, met rapporten die beweren dat beiden bezig zijn met het verder gaan en vinden van nieuwe romances.

Costner wordt gelinkt aan zangeres Jewel, terwijl wordt gezegd dat Baumgartner aan het daten is met Josh Connor, hoewel ze ontkende dat ze een relatie hadden terwijl ze midden in de echtscheidingsprocedure zat.

Nu is er een wending in het verhaal dankzij een insider die beweert dat Costner “altijd vermoedde” dat zijn ex-vrouw een affaire had met financier Connor.

Eerder deze maand gaf Baumgartner eindelijk toe onder een storm van roddels, waarbij ze toegaf dat zij en Connor aan het daten zijn. Na die update vertelde de eerder genoemde insider aan Us Weekly dat Costner sterk het vermoeden had dat “er iets gaande was tussen Christine en Josh”, en voegde eraan toe dat de “hechte band tussen hen een echte olifant in de kamer was.”

Eerder deze maand publiceerde de Daily Mail een reeks foto’s van de 49-jarige Christine en Josh, waaronder één waarin de voormalige, van beroep modeontwerpster, te zien leek te zijn terwijl ze de laatste afzette bij zijn huis.

Nadat de twee werden gezien tijdens een zomervakantie op Hawaï afgelopen juli, werd Baumgartner gedwongen een vraag te beantwoorden over hun relatie met elkaar tijdens haar echtscheidingsprocedure.

“Nee,” antwoordde Baumgartner toen haar werd gevraagd of Connor haar vriend was. De 49-jarige beweerde vervolgens dat Connor in een aparte kamer sliep terwijl het stel op vakantie was. De Mail beweert echter dat Baumgartner en Connor toen in december een tweede reis naar Hawaï maakten.

Inderdaad, volgens de Mail hebben bronnen bevestigd dat de romance tussen Christine en Josh al “enige tijd” aan de gang is. De insider zei: “Ze zijn samen en dat zijn ze al een tijdje. Ze hebben voor Kerstmis samen tijd doorgebracht in Hawaï terwijl Kevin vermoedelijk in Aspen was met de kinderen.”

Algemeen

Banken verhogen massaal kosten voor je betaalrekening: Dit ga je betalen voor een rekening

Vanaf 1 juli zullen klanten van vier vooraanstaande Nederlandse banken geconfronteerd worden met een stijging van de kosten voor hun betaalrekeningen.

Deze ontwikkeling volgt een patroon dat eerder werd ingezet door ING en Bunq, die ook al hun tarieven hebben verhoogd.

De details van deze verhogingen zijn als volgt: SNS Bank, ASN Bank en RegioBank, allen onderdeel van Volksbank, zullen hun klanten maandelijks 50 cent extra in rekening brengen, wat zich vertaalt naar een jaarlijkse toename van 6 euro.

Rabobank heeft eveneens aangekondigd dat de kosten met 25 cent per maand zullen stijgen, wat resulteert in een verhoging van de maandelijkse kosten van 2,95 euro naar 3,20 euro.

Per 1 juli zullen zowel ASN Bank als Rabobank een maandtarief van 3,20 euro hanteren, wat betekent dat klanten jaarlijks 38,40 euro zullen betalen.

De oorzaak van deze prijsstijgingen, volgens Volksbank, ligt in de toenemende kosten als gevolg van wet- en regelgeving, die vervolgens worden doorberekend aan de klanten.

Hieronder staat een overzicht van de kosten voor de goedkoopste betaalrekening per bank vanaf 1 juli 2024:

– ASN Bank: 3,20 euro per maand / 38,40 euro per jaar
– Rabobank: 3,20 euro per maand / 38,40 euro per jaar
– ABN Amro: 3,25 euro per maand / 39 euro per jaar
– SNS Bank: 3,45 euro per maand / 41,40 euro per jaar
– RegioBank: 3,55 euro per maand / 42,60 euro per jaar
– ING: 3,65 euro per maand / 43,80 euro per jaar
– Bunq: 3,99 euro per maand / 47,88 euro per jaar
– Triodos Bank: 5 euro per maand / 60 euro per jaar
– Knab: 6 euro per maand / 72,00 euro per jaar

Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de kosten voor het hebben van een betaalrekening in de afgelopen vijf jaar aanzienlijk zijn gestegen.

Met name bij ING en ABN AMRO was deze stijging opmerkelijk. Vijf jaar geleden bedroegen de jaarlijkse kosten bij ING 18,60 euro voor een betaalrekening met betaalpas, wat nu is gestegen tot 43,80 euro.

Bij ABN AMRO is een vergelijkbare trend zichtbaar, waarbij de kosten meer dan verdubbeld zijn tot 39 euro per jaar.

Deze verhogingen kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor klanten, vooral voor degenen die meerdere rekeningen beheren of specifieke diensten van hun banken gebruiken die ook in prijs kunnen stijgen.

Het is verstandig voor bankklanten om de voorwaarden van hun rekeningen opnieuw te evalueren en te overwegen of overstappen naar een andere bank voordeliger kan zijn.

Lees verder