-

Algemeen

Dit betekent het wanneer je een man met één geverfde vingernagel ziet

Toen Elliot Costello in 2013 een weeshuis in Cambodja bezocht, veranderde zijn leven op een manier die hij nooit voor mogelijk had gehouden.

Wat hij echter niet wist, was dat er een ontmoeting zou plaatsvinden die ook het leven van duizenden anderen zou veranderen… Het begon allemaal in 2013 toen Elliot Costello, een sociale ondernemer uit Australië, een klein meisje genaamd Thea ontmoette.

Thea was een 10-jarig meisje dat helaas in een weeshuis terechtkwam nadat ze uit een vr*selijke situatie was gered. Ze had twee jaar lang fysiek en s*ksueel m*sbruik ondergaan, en het g*weld tegen haar had diepe sporen nagelaten. Helaas zouden we nooit van dit moedige meisje hebben gehoord zonder Elliot.

Maar laten we bij het begin beginnen… Na haar geboorte ging het goed met het leven van Thea. Het Cambodjaanse meisje groeide op als elk ander kind, verzorgd en geliefd door haar moeder en vader. Maar helaas had het lot andere plannen voor haar. Op een dag overleed haar vader plotseling, en zijn dood was op meer dan één manier verw0estend. Naast een tr*umatische, emotionele gebeurtenis was Thea’s vader de enige kostwinner van zijn gezin. Toen hij st*erf, kwam het gezin in een financiële crisis terecht.

De situatie werd zo erg dat Thea’s moeder niet langer voor haar dochter kon zorgen, en ze nam de moeilijke beslissing om Thea naar een weeshuis te sturen. Helaas zou het leven van het meisje daar een ware hel worden.

Volgens Polished Man werd Thea dagelijks twee jaar lang fysiek en s*ksueel m*shandeld door de directeur van het weeshuis. Uiteindelijk werd Thea overgeplaatst naar een ander weeshuis in Phnom Penh, gerund door Hagar International. Tijdens een bezoek daar bond de Australische sociale ondernemer Elliot Costello met het kind door middel van spelletjes. Ondanks alles wat ze had meegemaakt, verspreidde het 10-jarige meisje vreugde en positiviteit.

Thea had altijd nagellak op haar kleine nagels, en op een dag vroeg ze of ze die van Elliot mocht lakken. Ze zaten samen en hadden een mooie tijd. “Toen ze één van mijn nagels lakte, verzekerde ik haar dat ik die altijd zo zou houden om haar te herinneren, en bij uitbreiding, haar lijden,” zei Elliot.

Weet je hoe Polished Man begon? Wel, het begon allemaal terug in 2013 toen onze mede-oprichter Elliot Costello met het idee kwam… De ontmoeting met Thea motiveerde Elliot om positieve veranderingen onder mannen te proberen bewerkstelligen, zodat minder kinderen slachtoffer worden van seksueel misbruik. Hij kwam ook op het idee om een beweging te starten waarbij mannen hun nagels lakken om hun steun te tonen.

Het lakken van één nagel heeft ook een symbolische betekenis – één nagel staat voor de één op de vijf kinderen die slachtoffer zullen worden van s-ksueel g*weld. Bij het bekijken van de statistieken wordt al snel duidelijk dat we onvermoeibaar moeten werken om dit probleem aan te pakken.

Volgens YMCA omvat bijna 70 procent van alle gerapporteerde seksuele misdrijven kinderen van 17 jaar en jonger. Alarmerend is dat één op de vier meisjes en één op de zes jongens voor hun 18e jaar s*ksueel misbruikt zal worden.

Aangezien mannen verantwoordelijk zijn voor ongeveer 90 procent van dit soort gew*ld tegen kinderen, en Elliot is van mening dat mannen de drijvende kracht moeten zijn voor verandering. Met dit doel hebben veel wereldberoemdheden over de hele wereld deelgenomen aan de trend van het lakken van een nagel.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder