-

Algemeen

Daarom moet je altijd een muntje in je diepvries leggen voor je de deur uitgaat

Ben je ooit thuisgekomen van vakantie, zakenreis of misschien een weekend weg met het gezin – en heb je gemerkt dat je digitale klokken de verkeerde tijd aangaven?

Je realiseert je al snel dat je een stroomstoring hebt gehad terwijl je weg was, maar het is eigenlijk onmogelijk om te vertellen wanneer het is gebeurd of hoe lang het heeft geduurd. Het is daarom ook onmogelijk om te bepalen hoelang het voedsel in je vriezer ontdooid kan zijn geweest, bedorven is geraakt en vervolgens weer bevroren is.

Of toch niet? In verband met de orkaan Matthew die in 2016 delen van de Verenigde Staten trof, deelde een vrouw genaamd Sheila Pulanco Russell een slim trucje op haar Facebook-pagina met iedereen die gedwongen werd hun huis te evacueren.

Maar het trucje is zeker ook handig om te weten in geval van een langdurige afwezigheid van huis – en zal je geruststellen over de vraag of het voedsel in je vriezer nog goed is om te eten – of dat je het beter meteen kunt weggooien.

Het trucje ligt in de magische combinatie van drie eenvoudige maar effectieve tools die iedereen al in huis heeft: een mok, een munt en wat kraanwater.

In een Facebookbericht dat snel honderdduizenden reacties en shares kreeg, legt Sheila uit hoe je te werk gaat. Ze schrijft: “Voor degenen onder jullie die evacueren van de kust, heb ik net een geweldige tip gehoord. Het heet de eenkopstip. Je zet een kop water in je vriezer. Vries het stevig in en leg dan een kwartje er bovenop en laat het in je vriezer liggen. Op die manier kun je, als je terugkomt nadat je geëvacueerd bent, zien of je voedsel helemaal bedorven is en gewoon opnieuw is bevroren of dat het bevroren is gebleven terwijl je weg was.

Als het kwartje naar de bodem van de beker is gezakt, betekent dit dat al het voedsel ontdooid is en dat je het moet weggooien. Maar als het kwartje bovenop of in het midden van de beker ligt, is je voedsel misschien nog steeds in orde. Het zou ook een goed idee zijn om dit altijd in je vriezer te laten liggen en als je om welke reden dan ook stroom verliest, heb je deze tip om op terug te vallen.

Als je je niet zeker voelt over je voedsel, gooi het dan gewoon weg. Het belangrijkste is dat iedereen veilig is. Deel dit alsjeblieft op je pagina.”

Eenvoudig, effectief – en zeker een geldbespaarder, omdat je niet onnodig veel voedsel hoeft weg te gooien. Deel dit handige trucje alsjeblieft met al je vrienden!

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder