-

Algemeen

Bruid krijgt vreemd telefoontje tijdens huwelijksceremonie en vertrekt zonder een woord te zeggen

Veel kleine meisjes dromen over hoe hun trouwdag zal zijn. Ze stellen zich altijd voor wat ze zullen dragen, welke muziek de band zal spelen, en natuurlijk wie hun bruidegom zal zijn.

Op de grote dag van Sarah Ray deed ze iets wat niemand had verwacht. Blijf lezen om meer te weten te komen. Sarah Ray was helemaal klaar voor haar grote dag in Tennessee. Ze was gekleed in haar prachtige witte trouwjurk en stond klaar om haar geloften af te leggen en haar verloofde haar echtgenoot te maken.

Maar terwijl de bruiloft aan de gang was, ontving de bruid een telefoontje. Ze nam het telefoontje aan en rende zonder een woord te zeggen weg van haar bruiloft. Niemand begreep wat er was gebeurd.

Ze liet de kerk vol met mensen achter die stonden te wachten om haar bruiloft bij te wonen. Haar bruidegom, die op haar wachtte om naar het altaar te lopen, besloot haar te vergeven voor haar haastige vertrek. Misschien omdat hij wist dat ze een goede reden moest hebben gehad.

Een foto die door honderden mensen werd gedeeld, toonde de bruid die in haar trouwjurk over de weg rende. De reden voor haar plotselinge vertrek is zeer begrijpelijk.

Toen ze op het punt stond naar het altaar te lopen, ontving ze een 0ngelukkig telefoontje dat haar informeerde dat haar vader en grootmoeder betrokken waren bij een auto-0ngeluk. Ze wist dat ze haar familie niet kon achterlaten en besloot er vandoor te gaan.

Ze pakte een paar platte schoenen, trok ze aan en haastte zich naar haar familie. Omdat Sarah verpleegster van beroep was, kwam haar instinct om levens te redden onmiddellijk naar boven, en ze wist dat ze zich moest haasten om aan de zijde van haar familie te zijn voor het geval ze m-dische hulp nodig hadden.

Toen ze bij de plaats van het 0ngeval aankwam, besefte ze dat alles in orde was. Ze werd gerustgesteld door te horen dat haar familie geen l-tsel had opgelopen zoals ze had gevreesd.

Samen met haar familie keerde ze terug naar de kerk, zodat de bruiloft kon doorgaan zoals gepland.

Algemeen

First Dates deelneemster heeft ‘per ongeluk’ haar pluspunten ‘open en bloot’ op tafel liggen

First Dates staat bekend om zijn levendige ontmoetingen en onverwachte wendingen.

Enige tijd geleden zagen we al een gast die op zoek was naar een traditionele vrouw, iemand die de ‘vrouwentaken’ in huis zou vervullen, wat hem nogal van de oude stempel leek te maken.

Nu duikt er opnieuw een fragment op waarin die ouderwetse mentaliteit duidelijk naar voren komt.

Tijdens het diner vraagt de vrouw aan de man wat hij dacht toen ze binnenkwam. Ze lijkt te vissen naar complimentjes, maar krijgt een verrassend antwoord.

“Leuke meid, mooi figuur, tattoos,” antwoordt de man trots. Hij voegt eraan toe dat hij eigenlijk had aangegeven geen fan te zijn van tatoeages en piercings.

De vrouw lijkt wat verrast en weet niet goed hoe ze hierop moet reageren. De man gaat verder: “In deze tijd ontkom je er natuurlijk niet aan.

Ik vind het niet heel erg, ik ben gewoon een klassieke ouderwetse man.”

Het wordt al snel duidelijk dat deze man een traditionele kijk op zaken heeft.

Ondanks de suggestie van de vrouw dat hij er misschien overheen moet kijken, blijft hij zijn afkeuring uiten over tatoeages.

“Het is zo definitief en mensen knallen alles maar op hun lijf. Ik vind het best wel zonde eigenlijk,” merkt hij op.

Maar het meest opmerkelijke moment van de date moet nog komen. Nadat het gesprek over tatoeages is afgerond, merkt de vrouw op dat haar topje nogal wat inkijk veroorzaakt.

Ze vraagt aan de man of hij haar hier niet even op had kunnen wijzen, terwijl ze zich realiseert dat ze nu op televisie zit met opvallend veel bloot.

De reactie van de man is echter niet wat je zou verwachten. “Ik vind het wel goed als die meloenen op tafel hangen.

Ik dacht dat je je tatoeage wilde laten zien,” antwoordt hij met een knipoog. De vrouw lijkt het wel te kunnen waarderen en het lijkt bijna alsof ze het opzettelijk deed.

Dit fragment uit First Dates laat zien dat sommige mensen nog steeds vasthouden aan traditionele opvattingen, zelfs in een tijd waarin individualiteit en zelfexpressie hoog in het vaandel staan.

Terwijl de man zijn standpunten duidelijk maakt, toont de vrouw zich flexibel en lijkt ze de situatie met humor te benaderen.

Het is een herinnering dat liefde en verbinding kunnen ontstaan tussen mensen met uiteenlopende opvattingen, zolang er wederzijds respect en begrip is.

Lees verder