-

Algemeen

20-jarige moeder laat leven in slaap naast babydochter – dokters kunnen dit niet geloven

Het ouderschap is altijd een grote mijlpaal voor mensen. Veel jonge ouders kijken uit naar het zien opgroeien van hun kinderen en het afvinken van meer mijlpalen op hun lijstjes.

Dit hartverscheurende verhaal van een jonge moeder werd te vroeg afgebroken… Blijf lezen om meer te weten te komen over wat er is gebeurd.

Een jonge moeder uit Hull, VK, had al het kerstcadeau van haar babydochter gekocht. De 20-jarige Caitlin Faulder had vijf maanden geleden haar dochter Poppy ter wereld gebracht.

Volgens de krant had de jonge moeder uit Hull, VK, al kerstcadeautjes gekocht voor haar baby. Faulder woonde met haar dochter bij haar ouders thuis. Ze zou deze december de eerste kerst van haar dochter hebben gevierd. Maar helaas werd ze op 19 november dood in haar bed gevonden.

Haar zus, Charlotte Faulder, zegt dat de familie kapot is van verdriet door het verlies. Haar zus had niet zo vroeg mogen sterven. Toen ze zwanger was, onderging Caitlin een EKG, waarbij enkele afwijkingen aan haar hart werden gevonden, maar haar werd verteld dat er niets was om zich zorgen over te maken.

Haar zus onthulde dat ze een echocardiogram zou krijgen toen Poppy zes weken oud was, maar dat ze haar nooit hebben gebeld. Toen ze uiteindelijk naar de dokter ging, kreeg ze te horen dat alles normaal was en dat haar bloeddruk ook in orde was. Op zaterdagavond was Caitlin helemaal in orde. Ze danste rond en had een geweldige tijd met haar dochter, volgens de herinnering van haar zus Charlotte.

De jonge moeder keek uit naar het vakantieseizoen en het versieren van de kerstboom, onder andere dingen. Het was haar vader die haar dood in haar bed vond. Hij hoorde Poppy huilen en vroeg zich af waarom Caitlin haar niet had getroost. Hij dacht dat ze misschien nog sliep en ging naar haar kamer om te onderzoeken.

Hij ging naar binnen en zei: “Caitlin, Poppy huilt, word wakker,” maar het leek erop dat ze niet uit haar slaap ontwaakte. Hij keek toen beter en realiseerde zich dat zijn geliefde dochter d00d was.

Hij belde onmiddellijk de hulpdiensten, die re@nimatie uitvoerden, maar helaas was het te laat.

Algemeen

‘Ik was 6 jaar vrijgezel omdat ik ’te lekker’ ben om te daten en mannen ‘afschrikken’ door mijn knappe uiterlijk’

Shirley Rosemary Flynn, een 41-jarig plus-size model uit Birmingham, staat bekend om haar gewaagde en unieke benadering van mode: ze draagt ondergoed als bovenkleding tijdens avondjes uit.

Shirley, die zichzelf beschouwt als een ‘baasmeisje’, omarmt haar figuur en voelt zich krachtig door deze onconventionele kledingkeuzes, ondanks de kritiek van online trollen.

Ze beschrijft hoe deze kledingstijl niet alleen een modeverklaring is, maar ook een bron van empowerment, waardoor ze zich onoverwinnelijk en zelfverzekerd voelt.

Deze zelfverzekerdheid in haar modekeuze is een directe uitdrukking van haar persoonlijkheid en levensfilosofie, die sterk leunt op zelfacceptatie en het negeren van negatieve externe meningen.

Shirley’s onderscheidende stijl trekt onvermijdelijk veel aandacht, vooral van mannen die haar benaderen alsof ze een beroemdheid is.

Ze legt uit dat haar keuze om lingerie als avondkleding te dragen vaak bewondering oogst, maar soms ook ongewenste aandacht trekt.

Toch heeft Shirley geleerd om zich te richten op de positieve aspecten van haar invloed en gebruikt ze haar sterke aanwezigheid op sociale media als platform om positieve boodschappen over lichaamspositiviteit en zelfliefde te verspreiden.

Door haar posts en interacties moedigt ze anderen aan om zichzelf te omarmen, ongeacht hun maat of de kritiek die ze mogelijk ontvangen van de buitenwereld.

In haar persoonlijke leven vertelt Shirley over de specifieke uitdagingen die ze tegenkomt in romantische relaties.

Ze was zes jaar lang vrijgezel, deels omdat potentiële partners geïntimideerd waren door haar opvallende uiterlijk en zelfverzekerde houding.

Vrouwen reageren soms met jaloezie of voelen zich bedreigd door haar zelfvertrouwen, wat sociale interacties gecompliceerd kan maken.

Deze ervaringen hebben Shirley echter niet weerhouden van haar zelfexpressie; in plaats daarvan heeft ze deze obstakels gebruikt om haar persoonlijke filosofie van zelfliefde en onafhankelijkheid te versterken.

Net als Shirley heeft Abigail Comrie, een jonge fashionista, op een vergelijkbare manier de grenzen van traditionele mode verlegd.

Abigail werd bekend door haar keuze om pyjama’s als bovenkleding te dragen tijdens een recente Europese vakantie, een stijl die zowel vernieuwend als inspirerend was.

Met haar online aanwezigheid op Instagram inspireert ze haar volgers door te laten zien hoe traditionele kledingstukken op nieuwe en spannende manieren gedragen kunnen worden.

Beide vrouwen delen een liefde voor het herdefiniëren van mode en het stellen van nieuwe trends, wat hen tot iconen maakt in hun respectievelijke gemeenschappen.

Shirley hoopt dat haar openheid en moed als een baken van inspiratie zal dienen voor andere vrouwen om hun zelfvertrouwen te vergroten en zich niet te laten beïnvloeden door vergelijkingen met anderen.

Ze promoot een boodschap van zelfliefde, moed en het belang van persoonlijke expressie door middel van mode.

Door haar figuur en stijlkeuzes openlijk te vieren, ongeacht publieke opinie of kritiek, vertegenwoordigt Shirley een beweging naar zelfacceptatie die steeds meer weerklank vindt in onze samenleving.

Lees verder