-

Algemeen

Zo lang heeft de ernstig zieke Martijn Krabbé nog te leven

Presentator Martijn Krabbé heeft via Instagram bekendgemaakt dat hij getroffen is door k*nker. Dit droevige nieuws deelde hij in een bericht, vergezeld van een foto met zijn vrouw Deborah.

Hoewel hij niet specificeert om welke vorm van k*nker het gaat, benadrukt Krabbé dat er meerdere behandelopties zijn.

Hij benadrukt de uitdaging die dit nieuws vormt voor zijn gezin, maar prijst hun sterkte en vermogen om zelfs met humor over de situatie te praten.

Met vier kinderen uit zijn vorige huwelijk met Amanda, erkent Krabbé de ernst van de situatie, maar put hij kracht uit de liefde en steun van zijn gezin.

Als bekend gezicht van programma’s als Idols, The Voice of Holland en Kopen Zonder Kijken, kondigt hij aan dat hij weer “in de lucht zal komen” zodra de schok is verwerkt.

Onder het bericht uiten collega’s en andere bekende Nederlanders hun steun aan de presentator. Wendy van Dijk schrijft: “Liefste Tijnie, alle liefde, kracht en rust voor jullie!”

Terwijl Claudia de Breij reageert met: “Oh man! Sterkte Martijn! Veel rust en energie om dit aan te kunnen en liefs.”

De openbaring van Krabbé’s strijd met k*nker heeft een golf van steun en medeleven teweeggebracht onder zijn collega’s en fans.

Het illustreert het belang van liefde, kracht en gemeenschap in het omgaan met moeilijke tijden, en toont de impact van bekende figuren die hun persoonlijke strijd delen om anderen te inspireren en aan te moedigen.

De openhartigheid waarmee Martijn Krabbé zijn strijd met k*nker deelt, getuigt van moed en kwetsbaarheid.

Zijn bericht heeft niet alleen een golf van steun en medeleven teweeggebracht, maar benadrukt ook het belang van bewustwording en ondersteuning voor degenen die te maken hebben met deze z!ekte.

Krabbé’s vastberadenheid om, ondanks de uitdagingen, positief te blijven en te putten uit de liefde van zijn gezin, is een inspiratie voor velen.

Het benadrukt de kracht van menselijke veerkracht en het vermogen om zelfs in moeilijke tijden hoop te vinden.

Als bekende persoonlijkheid heeft Krabbé met zijn openheid over zijn gezondheidsuitdagingen een platform gecreëerd om het bewustzijn rond k*nker te vergroten en het belang van vroege detectie en behandeling te benadrukken.

Zijn moedige stap om zijn strijd publiekelijk te delen, kan anderen aanmoedigen om hun eigen gezondheidsproblemen niet te verbergen en om steun te zoeken wanneer dat nodig is.

De steunbetuigingen van collega’s en bekende Nederlanders onderstrepen de solidariteit en medeleven die de samenleving kan bieden in tijden van tegenspoed.

Het toont aan hoe belangrijk het is om elkaar te steunen en een gemeenschap van steun en begrip te vormen, vooral wanneer iemand geconfronteerd wordt met uitdagingen zoals k*nker.

Martijn Krabbé’s verhaal herinnert ons eraan dat niemand alleen staat in zijn strijd tegen z!ekte en dat het delen van onze ervaringen en emoties kan helpen bij het verlichten van de last die we dragen.

Zijn vastberadenheid om positief te blijven en anderen te inspireren met zijn verhaal, verdient onze bewondering en steun in deze moeilijke tijd.

Algemeen

Vrouw erft krot van haar vader en renoveert het tot een droomhuis

‘Toen ik het appartement liet zien dat ik van mijn vader had geërfd, werd ik uitgelachen door iedereen. Mensen raadden me aan om het te verkopen, maar ik had andere plannen! Niemand geloofde dat ik deze “doorn in het oog” er beter uit kon laten zien, maar het eindresultaat is werkelijk verbluffend geworden, zoals je in dit artikel kunt zien! 

De heldin van dit verhaal is een jonge en ambitieuze vrouw die haar beroep maakt als meubelontwerpster. Ze erfde dit appartement van haar vader, een architect die zijn leven lang gewerkt had.

Hoewel haar vader begonnen was met renoveren, besloot de vrouw om de bestaande ruimte volledig te herinrichten en het appartement een tweede kans te geven. Daarom schakelde ze de hulp in van een binnenhuisarchitect.

Het renovatieproces begon met een totale herindeling. Een lange gang werd toegevoegd aan de woonkamer en de ingang naar de keuken werd verplaatst.

De vloer werd bedekt met tegels die hout nabootsen. Ondanks de beperkte ruimte, koos de ontwerper ervoor om de muren te schilderen in een rijke groene kleur, in plaats van de typische lichte tinten.

Bij de ingang zie je een bank met een schoenenrek en een open kapstok. Er werd een ingebouwde opbergkast geplaatst met een dienblad voor de kat.

In het woongedeelte werd gekozen voor een visgraatparketvloer en lichte muren en plafonds. Sneeuwwitte rekken staan in het midden van de kamer, met een zachte zithoek en een tv-hoek. Bij het raam staat een eethoek met antieke stoelen.

Om de keuken af te scheiden van de woonkamer werd een scheidingswand met deur geïnstalleerd. Hier werd een hoekbank geplaatst, op maat gemaakt om de ruimte optimaal te benutten.

De gevels kregen een rustige grijze tint, terwijl voor de tegels op de achterwand een prachtige mintkleur werd gekozen. Op de plaats van de voormalige doorgang staat nu een koelkast.

De slaapkamer kreeg groen behang en een bloemenornament op de accentmuur. Een bed met roze bekleding en een ladekast werden bij het raam geplaatst.

Omdat de eigenaresse vaak vanuit huis werkt, werd een apart kantoor ingericht. Dit werd verdeeld in een ontspanningsruimte bij de ingang en een werkruimte bij het raam. Het recreatiegedeelte kreeg groene muren, terwijl het werkgedeelte wit werd geschilderd.

De badkamer en het toilet werden niet gecombineerd, vanwege praktische overwegingen. Door de herinrichting werd de gang nu verbonden met de badkamer, waar een wasmachine werd geplaatst. De badkamer werd afgewerkt met witte tegels en roze vochtbestendige verf voor de muren.

Lees verder