-

Algemeen

Veel sterkte voor Bruce Willis’ dochter Tallulah

Geïnspireerd door de moedige en openbare strijd van haar vader tegen frontotemporale dement1e, heeft Tallulah Willis – de jongste van het gezin van Demi Moore en Bruce Willis – haar eigen diagnose onthuld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Onlangs deelde de 30-jarige een liefdevol moment uit haar jeugd waarop haar vader haar op de rode loper droeg, wat suggereert dat ze als volwassene een verrassende diagnose heeft ontvangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Een Instagram-herinnering gedeeld door Tallulah Willis leidde tot een gesprek over @utisme. Tallulah, de jongste van de drie meisjes gedeeld door Bruce Willis, 69, en zijn ex-vrouw Demi Moore, 61, deelde een clip waarin ze als kind te zien is, herhaaldelijk spelend met het hoofd van haar vader terwijl hij haar in zijn armen houdt terwijl hij met de media praat bij een filmpremière.

Met uitnodigende dialoog van haar 408.000 volgers, onderschrijft Tallulah de clip van 15 maart met de tekst “vertel me dat je @utistisch bent zonder het me te vertellen [sic].”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Sommige gebruikers uitten liefde voor het liefdevolle moment in de clip, en anderen – bekend met het gedrag dat ze vertoont – spraken over haar symptomen van @utisme samen met de liefdevolle reactie van haar vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

“De prachtige manier waarop hij gewoon niet eens door dat werd beïnvloed en gewoon bleef je vasthouden. Je vader is uniek, lieverd, en jij ook,” schrijft een gebruiker. Een tweede deelt, “In je verdediging, geschoren hoofden zijn net zo ontspannend als kleine Japanse zen-tuinen van zand.”

Een derde cyberfan voegt toe, “Zijn zorg voor je gevoelens is magie… Ik ben zo blij dat je momenten hebt vastgelegd in de kluis van altijd.”

Recente diagnose

Een van de meest populaire reacties komt van een psycholoog die gespecialiseerd is in neurodivergente aandoeningen. “Als je bereid bent om te delen, ben je dan als kind gediagnosticeerd?” De gebruiker, die de naam mfizzle gebruikt, vervolgt: “Weet niet hoeveel van je reis je hebt gedeeld, maar zou graag meer willen lezen. Je bent moedig en inspirerend en dit is een zeer liefdevolle video. Het beste!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Als reactie op de vraag van deze gebruiker schrijft Tallulah: “Dit is de eerste keer dat ik mijn diagnose openbaar deel. Ontdekte het deze zomer en het heeft mijn leven veranderd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Stimming

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is “Autism Spectrum Disorder (ASD) een ontwikkelingsstoornis veroorzaakt door verschillen in de hersenen. Mensen met ASD hebben vaak problemen met sociale communicatie en interactie, en beperkte of repetitieve gedragingen of interesses.”

Verderop in de Instagram-reacties bood Scout LaRue Willis, 32, meer informatie over waarom de bijgevoegde clip relevant is voor de aandoening van haar jongere zus.

 

“Ze stimt,” schrijft Scout LaRue, verwijzend naar herhaalde bewegingen die sommige mensen met autisme kunnen maken om sensorische input te reguleren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

“Die oorkrul, man,” schrijft Tallulah, verwijzend naar het moment waarop ze het oor van haar vader vouwt, die haar aankijkt en liefdevol glimlacht. “Ik wou dat we een beter geluid hadden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

De strijd van haar vader

Tallulah, Scout LaRue en Rumer Willis, 35, hebben hun vader overladen met liefde en steun te midden van zijn voortdurende strijd met afasie en frontotemporale dement1e (FTD).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

In 2023 werd de Die Hard-ster, die op 19 maart 69 jaar oud werd, gediagnosticeerd met FTD, een degeneratieve aandoening die voornamelijk de communicatie en het gedrag aantast in plaats van het geheugen. Een van de eerste symptomen van de ziekte van de acteur was afasie, die van invloed is op hoe mensen communiceren, schrijven en andere mensen begrijpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Sinds de diagnose hebben geliefden van Willis steun uitgesproken voor de geliefde man, die ook nog twee dochters heeft met zijn vrouw Emma Hemming Willis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

“Net als jij, zijn we gewoon dol op hem. Wat je misschien niet weet, maar je kunt je misschien voorstellen, is dat in zijn armen gewikkeld zijn de veiligste plek in deze hele wereld is,” schrijft Emma van de ster van The Last Boy Scout met wie ze in 2009 trouwde. “Hij is een echte heer. Met zoveel liefde om te geven en te delen. Dat is wat ik te zien krijg, zijn ware kern. Ik kan je vertellen, het is zo puur en oh zo goed.” Op dit moment heeft Tallulah geen verdere informatie gegeven over haar diagnose.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door tallulah (@buuski)

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder