-

Algemeen

Pikante beelden gelekt van achterwerk Jutta Leerdam

Jutta Leerdam deelde prachtige beelden van zichzelf terwijl ze genoot van een zwempartijtje in zee.

Op Instagram liet ze haar volgers meegenieten van het moment.

Hoewel het op het eerste gezicht leek alsof de schaatster poedelna*kt in het water lag, bleek ze toch nog een bikini aan te hebben.

Bij de beelden schreef Jutta: ”Free”.

Haar vriend Jake Paul reageerde met duidelijke bewondering: ”Mijn magische zeemeermin.”

Ook haar volgers lieten niet lang op zich wachten met complimenten.

Momenteel verblijven Leerdam en Paul samen in Costa Rica, waar ze van een welverdiende vakantie genieten.

Dagelijks delen ze foto’s vanuit het tropische paradijs, waar hun volgers duidelijk blij van worden. Een van hen merkte op: ”Wat een powercouple.”

Jake Paul lijkt volop te genieten van zijn tijd met Jutta en de dagen die hem nog resten, aangezien hij in juli de boksring betreedt tegen niemand minder dan Iron Mike Tyson.

Het gevecht heeft veel kritiek ontvangen, vooral omdat Jake dertig jaar jonger is dan Tyson.

Veel mensen denken dat het gevecht voornamelijk om het geld draait.

Remy Bonjasky uitte eerder zijn bezorgdheid over de reputatie van de vechtsport vanwege dergelijke evenementen.

Jutta Leerdam heeft haar vriend al gewaarschuwd voor Tyson: ”Babe, wat als hij je knock-out slaat?”

Terug naar het positieve nieuws. Hieronder is het prachtige filmpje te zien waarin Jutta Leerdam in zee schittert. Kun je de bikini spotten?

Algemeen

Details gelekt over vechtscheiding Albert uit B&B Vol Liefde: ´Lijdt er zwaar onder´

Nu B&B Vol Liefde is afgelopen en bekend is dat Albert en Joyce elkaar gevonden hebben, leek de rust eindelijk wedergekeerd. Maar er doen nu geruchten de ronde over Albert’s scheiding met zijn ex-vrouw, die blijkbaar nog niet volledig afgerond zou zijn.

De liefde tussen Albert en Joyce

Tijdens de uitzendingen van het populaire programma zagen kijkers Albert en Joyce al volop met elkaar kennismaken. De reünie-aflevering bevestigde wat velen al verwachtten: de twee zijn nog steeds dol op elkaar.

Bij Renze op Zaterdag vertelde Albert zelfs dat de periode na de opnames hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. “We zijn heel hecht geworden. Wat we samen hebben meegemaakt, is heel intensief,” zei hij. Joyce voegde hieraan toe: “Hij is heel inspirerend, en we kunnen heel veel lachen samen.” De liefde lijkt wederzijds en sterk.

Geruchten over een vechtscheiding

Hoewel het geluk aan de buitenkant zichtbaar is, doet hoofdredacteur Evert Santegoeds in een podcast van De Telegraaf een opvallende onthulling.

Hij beweert dat Albert zijn scheiding met zijn ex-vrouw nog niet volledig heeft afgerond. Dit roept vragen op, vooral omdat Albert al volop aan een nieuwe liefdesreis was begonnen terwijl zijn vorige huwelijk juridisch nog niet voorbij was. Volgens Santegoeds is Alberts ex-vrouw niet blij met hoe de situatie verloopt, en wordt de scheiding nu zelfs voor de rechter in Zwolle uitgevochten.

Een moeilijke situatie voor Albert

De scheidingsperikelen zorgen voor flink wat stress bij Albert. Volgens Evert lijdt hij zichtbaar onder de situatie en zou de stemming rondom hem volledig verpest zijn.

Hij had oorspronkelijk een groot feest gepland voor vrienden en familie, maar deze plannen zijn vermoedelijk afgeblazen door de lopende problemen. Ondanks de ellende blijft Albert volgens Santegoeds sterk, maar de scheiding gooit een schaduw over zijn nieuwe liefdesgeluk met Joyce.

Lees verder