-

Algemeen

Op de Nederlandse snelweg moet je binnenkort tol betalen: Dit is wat het gaat kosten

Nederlanders zijn gewend om met de auto op vakantie te gaan, en bij het plannen van deze reizen worden vaak zorgvuldig de verwachte kosten berekend.

Naast de benzinekosten zijn ook de uitgaven voor tolwegen een belangrijk onderdeel van deze calculatie.

Ondanks het gemopper over de kosten van tolwegen in het buitenland, wordt dit vaak geaccepteerd als onderdeel van de vakantie-uitgaven.

Echter, de introductie van tolwegen in Nederland zelf staat voor de deur, wat een nieuwe wending geeft aan de kosten van autorijden in eigen land.

De introductie van Nederland’s eerste tolweg markeert een significante verandering in het landschap van het binnenlandse wegverkeer.

Autorijden in Nederland is al niet goedkoop met hoge verkeersb0etes, wegenbelasting en benzineprijzen.

Desondanks ziet de overheid ruimte voor het heffen van een beetje extra van de burger. Tegen het einde van dit jaar zal de A24, de eerste tolweg van het land, zijn deuren openen, waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid.

De A24 verbindt Rozenburg met Vlaardingen en is ontworpen om de doorstroom van verkeer te verbeteren.

Om de investering in deze nieuwe infrastructuur terug te verdienen, heeft de overheid besloten om een tolheffing in te voeren.

Dit roept vragen op over de kosten die hiermee gemoeid zijn voor de gemiddelde automobilist.

De kosten voor het gebruik van de A24 variëren afhankelijk van het gewicht van het voertuig. Voor voertuigen onder de 3500 kg is de tol relatief bescheiden met een tarief van €1,45.

Echter, voor zwaardere voertuigen of auto’s die een caravan trekken, schieten de kosten omhoog naar €8,70 per oversteek.

Deze prijsstijging benadrukt de potentieel aanzienlijke extra kosten voor gezinnen op vakantie of voor transportbedrijven.

Een opvallend aspect van de tolheffing op de A24 is het ontbreken van tolhuisjes. In plaats daarvan wordt de tolheffing volledig digitaal afgehandeld, waarbij gebruikers binnen drie dagen na gebruik van de weg online moeten betalen.

Verzuim om tijdig te betalen resulteert in een b0ete van €8, en als de betaling dan nog steeds uitblijft binnen twee weken, wordt er nog eens €35 aan de rekening toegevoegd.

Dit digitale betalingssysteem vereist een zekere mate van internetvaardigheid, wat vragen oproept over de toegankelijkheid voor alle gebruikers.

De introductie van tolwegen in Nederland is een ontwikkeling die gemengde reacties oproept. Enerzijds biedt het de mogelijkheid om investeringen in de infrastructuur terug te verdienen en verkeersstromen te verbeteren.

Anderzijds brengt het extra kosten met zich mee voor automobilisten en stelt het eisen aan de digitale vaardigheden van de gebruikers.

Terwijl de A24 het begin markeert van deze nieuwe fase, blijft het de vraag hoe de Nederlandse samenleving zich zal aanpassen aan de komst van tolwegen binnen haar grenzen.

Algemeen

Juultje Tieleman trekt haar broek omlaag en laat volgers zien wat ze eronder draagt (VIDEO)

Influencer Juultje Tieleman heeft mogelijk bijna 1 miljoen Instagram-gebruikers flink verrast.

Op het platform deelde ze zonder enige terughoudendheid een video waarin ze haar broek laat zakken en daarmee onthult wat voor minimalistisch ondergoed ze eronder draagt.

Deze stap van Juultje heeft nogal wat opschudding veroorzaakt. Haar provocerende kiekjes en posts hebben haar altijd al veel bekijks opgeleverd.

Met een strategie die draait om het regelmatig delen van uitdagende content, weet ze de aandacht steeds weer op zich te vestigen.

Denk aan foto’s waarop ze een duikpak net iets te ver openritst of aan poses voor een berglandschap waarbij haar eigen vormen bijna uit de kleding lijken te barsten.

Maar nu heeft Juultje een stap verder gezet. In een recente video laat ze haar spijkerbroek zakken tot halverwege haar benen.

De reacties van haar volgers lopen sterk uiteen. Sommigen kunnen het wel waarderen, terwijl anderen het bestempelen als ‘gratis prostitutie’.

Een volger suggereert zelfs dat Juultje binnenkort een account op OnlyFans zal aanmaken.

Juultje is, net als influencer Jade Anna, een voormalige partner van YouTuber Gio Latooy, die bekend staat om de opvallend grote afstand tussen zijn ogen.

Een volger van Juultje kan niet begrijpen hoe Gio iemand als Juultje heeft weten te versieren. Ze vraagt zich af: “Hoe heeft een hamerhaai dit voor elkaar gekregen?”

De reacties op Juultjes video tonen een mix van verbazing, bewondering en kritiek.

Sommige volgers prijzen haar openheid en durf, terwijl anderen haar keuze als te ver gaan beschouwen.

De discussie over wat wel en niet acceptabel is op sociale media laait weer op.

Het is niet de eerste keer dat Juultje de gemoederen bezighoudt met haar controversiële content.

Haar posts en video’s zijn vaak onderwerp van gesprek geweest vanwege hun uitdagende en grensverleggende karakter.

Juultje lijkt vastbesloten om haar online aanwezigheid te laten gelden en gaat daarbij geen onderwerp uit de weg.

De beelden van Juultje’s meest recente stunt spreken voor zich en hebben weer flink wat tongen losgemaakt.

Het is duidelijk dat ze haar publiek blijft verrassen en intrigeren met haar gedurfde keuzes en provocerende content.

Lees verder