-

Algemeen

Dit enorme bedrag eist André Hazes voor een optreden van 30 minuten

André Hazes jr. probeert momenteel zijn weggezakte loopbaan weer op te bouwen. Na bijna 2 jaar niets te hebben gedaan, heeft hij onlangs weer muziek uitgebracht.

Aan de hand van het aantal views op YouTube is te zien dat vrijwel niemand naar ‘Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben’ luistert. Maar André Hazes geeft de moed niet op en gaat vrolijk verder.

Geen hits
Dat betekent echter niet dat de zanger niet meer geboekt kan worden voor feestjes en partijen. Maar dat is niet bepaald goedkoop.

Sterker nog, op dit moment is André Hazes de duurste Nederlandstalige artiest. De prijs die je moet betalen voor een halfuurtje André is werkelijk absurd.

Het is dan ook geen wonder dat niemand hem boekt, zo denken wij.

André heeft sinds hij bekend werd als ‘de zoon van’ slechts 1 hit gehad. Het nummer ‘Leef’ was een succes. Dat kan ook komen doordat Jef uit ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ in de videoclip zit.

Maar omdat hij nu geen succes meer heeft, is er onlangs een spoedvergadering gehouden bij zijn platenmaatschappij. Men maakt zich zorgen of het nog wel goed zal komen met Dreetje.

30 minuten optreden
Dat is natuurlijk de vraag. En als het niet goed zal komen, kan hij altijd nog teren op zijn belachelijk hoge vraagprijs voor een optreden van 30 minuten.

Dreetje kent geen schaamte en eist een bedrag van 19.500 euro voor slechts dertig minuutjes zingen.

Wie een beetje kan rekenen, weet dat dit ongeveer de helft is van het jaarsalaris van Jan Modaal. Zijn tarief is zelfs hoger dan dat van Gerard Joling en Jan Smit.

Het blijft echter de vraag of André Hazes jr. weer succes zal vinden in zijn carrière.

Ondanks zijn tegenvallende recente muziekrelease en de zorgen bij zijn platenmaatschappij, blijft hij optimistisch en gaat hij vol enthousiasme door.

Hoewel zijn muzikale hits momenteel ontbreken, betekent dit niet dat André geen optredens meer kan verzorgen.

Hij is nog steeds te boeken voor feestjes en partijen, zij het tegen een zeer hoge prijs. Met een vraagprijs van 19.500 euro voor slechts een halfuur optreden behoort hij tot de duurste Nederlandstalige artiesten.

Dit tarief overtreft zelfs dat van gerenommeerde artiesten zoals Gerard Joling en Jan Smit.

De extravagante vraagprijs roept echter vragen op bij potentiële boekers en fans. Het is geen verrassing dat velen terughoudend zijn om zo’n aanzienlijk bedrag te betalen voor een kort optreden van André Hazes jr., vooral gezien zijn recente gebrek aan muzikaal succes.

Hoewel hij in het verleden met het nummer ‘Leef’ een hit heeft gescoord, lijkt het erop dat André momenteel moeite heeft om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Dit heeft geleid tot bezorgdheid binnen de muziekindustrie en heeft zelfs tot een spoedvergadering geleid bij zijn platenmaatschappij.

Men vraagt zich af of hij zijn vroegere successen kan evenaren en opnieuw een positieve impact kan hebben op de muziekscene.

Algemeen

Joost Klein laat eindelijk van zich horen en dit is er volgens hem gebeurd tijdens Eurovisie

Na dagen van stilte heeft Joost Klein eindelijk een teken van leven gegeven vanuit zijn kamp.

De Europapa-Fries heeft een advocaat ingeschakeld om namens hem te spreken over de gebeurtenissen tijdens het Eurovisiesongfestival.

Joost Klein zou afgelopen zaterdagavond in de finale van het Eurovisiesongfestival staan.

Echter, hij werd gediskwalificeerd door de organisatie. Volgens hen maakte Joost een ‘dre!gende vuistbeweging’ naar een cameravrouw, waarbij de camera beschadigd raakte.

Bovendien zou de cameravrouw gew0nd zijn geraakt.

De Zweedse p0litie heeft de zaak nu overgedragen aan just!tie, die zal beslissen over eventuele vervolging.

De Nederlandse bevolking wacht in spanning op de verklaring van Joost Klein zelf, maar tot nu toe heeft hij zich nog niet uitgesproken. Zijn advocaat heeft echter wel gesproken met Zweedse media.

Volgens de advocaat ontkent Joost Klein dat hij schuldig is aan str*fbare feiten tijdens het Eurovisiesongfestival.

Hij voelt zich erg teneergeslagen en is verdrietig over de hele situatie. Hoewel hij toegeeft dat Joost een camera heeft weggeduwd, ontkent de advocaat dat er sprake was van bedre!ging.

Er is een voorlopige procesdatum vastgesteld voor begin juni, waarbij de advocaat van Joost Klein hoopt dat enkele Nederlanders zullen worden gehoord. Hij ziet de kans op vrijspraak als goed.

Het blijft echter onduidelijk wat er precies is gebeurd tijdens het Eurovisiesongfestival en wie verantwoordelijk is voor de incidenten.

Het is van cruciaal belang dat alle betrokken partijen de kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen, en dat er een eerlijk onderzoek wordt uitgevoerd om de waarheid aan het licht te brengen.

Hopelijk zal Joost Klein binnenkort meer openheid van zaken geven en kan de zaak worden afgesloten met een beter begrip van wat er werkelijk is gebeurd.

Lees verder