-

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Algemeen

Gewaagde ‘bikinifoto’s’ van feestende prinses Alexia zorgen voor ophef

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, volgt momenteel haar opleiding aan het Atlantic College in Wales.

Recentelijk is er op sociale media ophef ontstaan over een controversiële foto waarop de 16-jarige prinses te zien is in een uitdagende pose.

Deze foto, die in strijd is met de strikte mediacode die privébeelden van minderjarige leden van het koningshuis verbiedt, heeft reacties uitgelokt van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De bewuste foto, gedeeld door de Nederlandse website Ditjes en Datjes, toont prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok, samen met haar vriendinnen die ook pikante outfits dragen.

De foto’s werden genomen tijdens de ‘Queer Focus Week’ op de school van Alexia, een week waarin seksuele identiteit en zelfacceptatie centraal stonden en waarbij studenten de vrijheid hadden om uitdagende kleding te dragen.

Ditjes en Datjes bracht het nieuws groots naar buiten met de titel “Alexia gaat los op nieuwe school”, maar dit kan mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de website, aangezien het verspreiden van onofficiële foto’s van het koninklijk huis ten strengste verboden is om hun privacy te beschermen.

Het is nog niet duidelijk welke maatregelen Ditjes en Datjes te wachten staan, maar het is waarschijnlijk dat de RVD de redactie op de vingers zal tikken, mogelijk resulterend in het ontzeggen van toegang tot officiële (foto)gelegenheden van de Nederlandse koninklijke familie voor de betrokken journalisten.

Hoewel sommige Nederlanders geen probleem lijken te hebben met de gewaagde outfit van prinses Alexia, waarbij uit een peiling blijkt dat een meerderheid van 9.600 respondenten vindt dat ze moet kunnen genieten van haar jeugd, zijn er ook 2.200 lezers die van mening zijn dat ze zich moet gedragen als een voorbeeldige prinses vanwege haar rol.

Het Atlantic College in Wales, een gerenommeerde instelling die veel bekende personen aantrekt, waaronder royals, heeft ook prinses Elisabeth van België en prinses Leonor van Spanje onder haar studenten gehad.

Prinses Alexia is de tweede in lijn voor de Nederlandse troon, na haar oudere zus kroonprinses Amalia.

Namens koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de RVD gereageerd, waarbij benadrukt wordt dat het hier om een privésituatie gaat en dat Alexia minderjarig is.

Hoewel publicatie niet verboden kan worden, wordt toch geadviseerd de foto niet verder te verspreiden.

Lees verder