-

Algemeen

Moeder vernoemt dochtertje naar een soa die ze heeft opgelopen: ”Hele mooie naam”

Het internet staat bekend om zijn vermogen om bizarre verhalen en ongewone gebeurtenissen te verspreiden.

In dit digitale tijdperk delen mensen hun eigenaardige ervaringen en keuzes graag via sociale media, waardoor soms opmerkelijke situaties ontstaan.

Een recent verhaal heeft betrekking op een moeder met een vierjarige dochter die een wel heel bijzondere naam draagt: Chlamydia.

De keuze voor een naam als Chlamydia roept natuurlijk direct vragen op. Voor de meeste mensen is deze term namelijk meer bekend als de benaming voor een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) dan als een geschikte naam voor een kind. Toch is er een reden achter deze opmerkelijke keuze.

De moeder in kwestie, genaamd Kass Theaz, heeft haar dochtertje daadwerkelijk vernoemd naar de SOA Chlamydia.

Ze deelde haar verhaal in een TikTok-video en legde uit dat ze deze naam koos nadat ze zelf besmet was geraakt met Chlamydia.

In de video beschrijft ze hoe ze zich niet volledig bewust was van de mogelijke gevolgen van deze naamkeuze en hoe ze pas later besefte dat haar dochter ermee gepest zou kunnen worden.

Kass deelt haar gedachten en emoties over de naamkeuze in de video en geeft toe dat ze niet goed had nagedacht over de impact ervan. Ze vertelt: “Eerlijk gezegd vond ik het wel grappig klinken. Er zijn niet zoveel mensen die zo heten.

Sterker nog, ik ken helemaal niemand die zo heet.” Ze onthult dat de naam Chlamydia altijd al op haar lijst van babynamen stond en dat ze de klank ervan aantrekkelijk vond.

Echter, toen ze zelf besmet raakte met de SOA en het van haar partner hoorde, zag ze het als een teken van God om haar dochter deze naam te geven.

Nu, met haar dochter van vier jaar oud, realiseert Kass zich dat dit mogelijk tot problemen kan leiden. Ze erkent dat mensen wreed kunnen zijn, vooral kinderen, en dat haar dochter mogelijk gepest zal worden vanwege haar naam. Dit is iets wat Kass niet had voorzien toen ze haar dochter de naam Chlamydia gaf.

In haar afsluitende opmerking in de video uit Kass haar onbegrip over het feit dat een prachtige naam als Chlamydia wordt gebruikt voor een SOA en vraagt ze zich af waarom deze niet anders genoemd kan worden.

De keuze van Kass voor de naam Chlamydia voor haar dochter is ongetwijfeld een controversiële en ongewone beslissing. Het verhaal roept vragen op over ouderlijke verantwoordelijkheid en de impact van namen op het leven van kinderen.

Het blijft afwachten hoe dit verhaal zich zal ontwikkelen en welke gevolgen deze opmerkelijke naamkeuze in de toekomst zal hebben voor het meisje genaamd Chlamydia.

@isatandstared

#isatandstared #parenting #pregnancy

♬ original sound – Kass Theaz

Algemeen

VIDEO: Man steekt voorbijgangers neer in Rotterdam: ‘Meerdere slacht0ffers’

Op donderdagavond heeft zich een ernstig ste*kincident voorgedaan aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierbij is één persoon om het leven gek0men en raakten twee anderen zwaargew0nd, zo meldt de Rotterdamse p0litie. Het incident vond plaats nabij het Willemsplein, een drukke locatie in het centrum van de stad. De verd*chte is gearr*steerd en gew0nd naar het z!ekenhuis gebracht.

Ooggetu!genverklaringen en Eerste H(lp

Ooggetu!gen meldden dat een man willekeurig mensen aanv!el onder de brug. Hij was bew*pend met twee grote m*ssen en leek op zoek te zijn naar meerdere slacht0ffers. De paniek verspreidde zich snel onder de mensen op het plein, waaronder bezoekers van een nabijgelegen restaurant en museum. Mensen zochten dekking toen de verd*chte agress!ef om zich heen stak.

Een heldhaftige ingreep kwam van de 32-jarige personal trainer Reniël, die op dat moment op het plein een training gaf. Met behulp van twee stokken wist hij de dader te overmeesteren en bewustel00s te slaan. Vervolgens hielpen 0mstanders door meubilair naar de verd*chte te gooien om hem verder te immobiliseren. Niet veel later arriveerde de p0litie, die de man arr*steerde.

Situatie en Onderzoek

De p0litie was snel ter plaatse met veel eenheden en sloot de omgeving direct af voor onderzoek. Het incident vond plaats nabij museum Remastered, waar mensen opgevangen werden en afzetlinten werden geplaatst om de plek af te schermen. De gew0nden werden met spoed naar het z1ekenhuis gebracht voor behandeling.

Volgens de p0litie begon de aanv*l mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage, waar het eerste slacht0ffer ernstig gew0nd raakte. De dader zou daarna zijn weg hebben vervolgd naar het Willemsplein, waar hij een tweede slacht0ffer neerstak, die de aanv*l helaas niet 0verleefde. Op het terras van bar-restaurant Prachtig ontstond grote paniek toen de d*der verder om zich heen begon te steken.

Verklaringen over de Motivatie van de D*der

Enkele getuigen meldden dat de verd*chte “Allahoe akbar” riep tijdens zijn aanv*l. De p0litie onderzoekt deze verklaringen zorgvuldig om een mogelijk motief te achterhalen. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de achtergrond van de verdachte of de reden achter de aanval. De p0litie heeft aangegeven dat ze alle mogelijke scenario’s onderzoeken, waaronder een terr0ristisch motief, maar doet verder nog geen uitspraken totdat het onderzoek is afgerond.

Reacties en Nasleep

De gebeurtenis heeft veel schok en verdriet teweeggebracht in Rotterdam. De p0litie roept mensen op die getu!ge waren of beelden hebben van het incident om zich te melden en hun informatie te delen om het onderzoek te ondersteunen. Het plein blijft voorlopig afgesloten voor verder forensisch onderzoek, en de politie blijft aanwezig om de situatie te monitoren en verdere veiligheid te waarborgen.

Dit tragische incident heeft niet alleen de betrokken families diep geraakt, maar ook de bredere gemeenschap, die probeert te begrijpen wat zich precies heeft afgespeeld en waarom dit geweld heeft plaatsgevonden. De nabestaanden van het 0verleden slacht0ffer worden bijgestaan door slacht0fferhulp, en er wordt gehoopt dat de gew0nden volledig zullen herstellen.

Lees verder