-

Algemeen

Bridget Maasland plaatst na na*ktfoto opnieuw niets-verhullende foto: ‘Schaamteloos!’

De 49-jarige Bridget Maasland heeft zich toegewijd aan haar persoonlijke transformatie, zowel op het gebied van gezondheid als zakelijk succes. Ze heeft onlangs een nieuw project gelanceerd op haar website, waar ze gepersonaliseerde eetschema’s aanbiedt om mensen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Met deze schema’s wordt alles voor de klant verzorgd, inclusief wekelijkse eetschema’s en heerlijke, eenvoudig te bereiden recepten voor elk moment van de dag. Bovendien wordt er zelfs een boodschappenlijstje verstrekt, dat direct online kan worden besteld.

Een uniek kenmerk van deze eetschema’s is dat elke calorie nauwkeurig wordt berekend, wat eigenlijk de enige manier is om er zeker van te zijn dat je succesvol afvalt. Bridget is vastbesloten om haar nieuwe onderneming tot een groot succes te maken en zet zich volledig in voor het welzijn van haar klanten.

Om haar nieuwe zakelijke onderneming te promoten, gebruikt Bridget zichzelf als het ultieme voorbeeld van haar product. Ze deelt regelmatig foto’s van haar voortgang en haar persoonlijke transformatie op sociale media om te laten zien hoe goed haar eetschema’s werken.

Eerder plaatste Bridget een opvallende naaktfoto, en deze keer deelde ze een foto van zichzelf in bikini in haar badkamer. Ze schreef: “Even een schaamteloos kiekje in bikini in mijn badkamer. Ik ben er nog niet, maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid, maar nu weer volle kracht vooruit. Het is keihard werken, dat geef ik toe, maar wat een voldoening als je resultaat boekt.”

Bridget benadrukt de inspanningen die ze heeft geleverd om haar doelen te bereiken. Ze heeft enkele jaren geleden besloten te stoppen met alcohol drinken, heeft schema-therapie gevolgd naar aanleiding van het programma ‘De Kist’, en heeft het afgelopen jaar haar borstimplantaten laten verwijderen. De afgelopen weken heeft ze intensief gewerkt aan haar fysieke conditie en ze voelt zich nu sterker dan ooit tevoren. Ze besluit haar bericht met trots: “Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.”

Bridget’s openheid over haar persoonlijke reis en haar vastberadenheid om anderen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken, maken haar tot een inspirerend voorbeeld voor velen. Haar positieve benadering van transformatie en welzijn laat zien dat met toewijding en vastberadenheid iedereen positieve veranderingen kan doorvoeren in hun leven. Bridget Maasland blijft een bron van inspiratie en motivatie voor haar volgers, zowel op het gebied van gezondheid als persoonlijke groei.

Bridget Maasland’s toewijding aan haar persoonlijke transformatie en haar nieuwe onderneming blijft inspirerend voor velen. Haar beslissing om haar eigen succesverhaal te delen met de wereld getuigt van haar oprechte wens om anderen te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en welzijnsdoelen. Door haar eigen reis te documenteren en haar ervaringen te delen, moedigt ze haar volgers aan om stappen te zetten richting een gezondere en gelukkigere levensstijl.

Het lanceren van gepersonaliseerde eetschema’s op haar website is een duidelijke stap in de richting van haar nieuwe onderneming. Deze schema’s zijn ontworpen om mensen te voorzien van de middelen en begeleiding die ze nodig hebben om hun eetgewoonten te verbeteren en hun gewichtsdoelen te bereiken. Het feit dat Bridget elke calorie nauwkeurig bijhoudt, benadrukt haar toewijding aan het succes van haar klanten.

Haar recente foto’s op sociale media, waaronder de opvallende naaktfoto en de bikini-foto in de badkamer, zijn een visuele weergave van haar vooruitgang en haar groeiende zelfvertrouwen. Deze beelden laten zien dat positieve veranderingen mogelijk zijn, ongeacht de leeftijd. Ze moedigt haar volgers aan om de stappen te zetten die nodig zijn om hun eigen doelen te bereiken en te werken aan een gezonder, gelukkiger leven.

Bridget’s openhartigheid over haar persoonlijke uitdagingen en de obstakels die ze heeft overwonnen, inclusief het stoppen met alcohol, het volgen van schema-therapie en het verwijderen van borstimplantaten, toont aan dat transformatie vaak gepaard gaat met moeilijke keuzes en opofferingen. Ze benadrukt echter ook de voldoening die voortkomt uit het behalen van positieve resultaten en het gevoel van eigenwaarde dat voortvloeit uit persoonlijke groei.

Als rolmodel en inspiratiebron herinnert Bridget ons eraan dat het nooit te laat is om te werken aan verbetering en verandering in ons leven. Haar inzet voor haar eigen gezondheid en welzijn, evenals haar streven om anderen te helpen, maken haar tot een voorbeeld van vastberadenheid en positiviteit.

Bridget Maasland’s reis naar een gezondere levensstijl en haar ondernemende geest inspireren anderen om hun eigen pad naar welzijn en geluk te volgen. Ze bewijst dat met toewijding, vastberadenheid en de juiste ondersteuning, iedereen positieve veranderingen kan doorvoeren in hun leven. Haar verhaal is een herinnering aan de kracht van persoonlijke groei en de impact die we kunnen hebben op onszelf en anderen door onze reis te delen. Bridget Maasland blijft een bron van motivatie en hoop voor iedereen die streft naar een betere versie van zichzelf.

Algemeen

Vrouw erft krot van haar vader en renoveert het tot een droomhuis

‘Toen ik het appartement liet zien dat ik van mijn vader had geërfd, werd ik uitgelachen door iedereen. Mensen raadden me aan om het te verkopen, maar ik had andere plannen! Niemand geloofde dat ik deze “doorn in het oog” er beter uit kon laten zien, maar het eindresultaat is werkelijk verbluffend geworden, zoals je in dit artikel kunt zien! 

De heldin van dit verhaal is een jonge en ambitieuze vrouw die haar beroep maakt als meubelontwerpster. Ze erfde dit appartement van haar vader, een architect die zijn leven lang gewerkt had.

Hoewel haar vader begonnen was met renoveren, besloot de vrouw om de bestaande ruimte volledig te herinrichten en het appartement een tweede kans te geven. Daarom schakelde ze de hulp in van een binnenhuisarchitect.

Het renovatieproces begon met een totale herindeling. Een lange gang werd toegevoegd aan de woonkamer en de ingang naar de keuken werd verplaatst.

De vloer werd bedekt met tegels die hout nabootsen. Ondanks de beperkte ruimte, koos de ontwerper ervoor om de muren te schilderen in een rijke groene kleur, in plaats van de typische lichte tinten.

Bij de ingang zie je een bank met een schoenenrek en een open kapstok. Er werd een ingebouwde opbergkast geplaatst met een dienblad voor de kat.

In het woongedeelte werd gekozen voor een visgraatparketvloer en lichte muren en plafonds. Sneeuwwitte rekken staan in het midden van de kamer, met een zachte zithoek en een tv-hoek. Bij het raam staat een eethoek met antieke stoelen.

Om de keuken af te scheiden van de woonkamer werd een scheidingswand met deur geïnstalleerd. Hier werd een hoekbank geplaatst, op maat gemaakt om de ruimte optimaal te benutten.

De gevels kregen een rustige grijze tint, terwijl voor de tegels op de achterwand een prachtige mintkleur werd gekozen. Op de plaats van de voormalige doorgang staat nu een koelkast.

De slaapkamer kreeg groen behang en een bloemenornament op de accentmuur. Een bed met roze bekleding en een ladekast werden bij het raam geplaatst.

Omdat de eigenaresse vaak vanuit huis werkt, werd een apart kantoor ingericht. Dit werd verdeeld in een ontspanningsruimte bij de ingang en een werkruimte bij het raam. Het recreatiegedeelte kreeg groene muren, terwijl het werkgedeelte wit werd geschilderd.

De badkamer en het toilet werden niet gecombineerd, vanwege praktische overwegingen. Door de herinrichting werd de gang nu verbonden met de badkamer, waar een wasmachine werd geplaatst. De badkamer werd afgewerkt met witte tegels en roze vochtbestendige verf voor de muren.

Lees verder