-

Algemeen

Zanger Douwe Bob komt vlak voor jaarwisseling uit de kast

Douwe Bob, ooit bekend geworden door zijn opmerkelijke optreden op het Eurovisie Songfestival, heeft in de afgelopen jaren vooral de media gehaald vanwege zijn tumultueuze privéleven. Recentelijk heeft hij opnieuw voor de nodige ophef gezorgd.

Laten we eerst teruggaan naar vorig jaar, toen Douwe Bob iedereen verraste door binnen enkele maanden vader te worden van maar liefst drie kinderen, elk bij een andere vrouw. Dit opmerkelijke feit op zichzelf zou niet zo schokkend zijn geweest als Douwe Bob niet had onderschat hoeveel tijd en aandacht deze kinderen zouden vergen.

Eind vorige maand dook Douwe Bob weer op in het nieuws vanwege een incident bij de Albert Heijn, waarbij hij naar verluidt een 16-jarige jongen een klap gaf. Een dag later gaf hij toe dat hij verslaafd was aan alcohol, en hij besloot naar het buitenland te gaan om af te kicken.

Maar het meest recente nieuws is misschien wel het opmerkelijkst. Tijdens de halve finale van The Masked Singer verscheen Douwe Bob verkleed als een magiër en gaf hij een cadeautje aan Gerard Joling.
Douwe Bob

Toen presentator Carlo Boszhard hem vroeg waarom hij juist voor Gerard koos, kwam de onthulling: Douwe heeft ooit in een “gekke bui” met zijn oudere collega getongzoend en vond dat erg lekker.
Douwe Bob

Gerard Joling herinnert zich nog precies waar en wanneer dit gebeurde: Café Bolle Jan in Amsterdam. Het hele panel van The Masked Singer barst in lachen uit, en Douwe noemt het een “leuke avond”. Gelukkig voor Gerard heeft hij geen baarmoeder, anders had dit verhaal wellicht een andere wending kunnen nemen.
Douwe Bob

Het is echter niet de eerste keer dat Douwe Bob voor opschudding zorgt met zijn amoureuze escapades. In juni van dit jaar werden er opmerkelijke beelden verspreid waarop Douwe intiem te zien was op een strandbedje met niemand minder dan André Hazes. Op de beelden waren de twee mannen te zien terwijl ze elkaar met olie insmeerden en speels met elkaar omgingen. Toen werd gesproken van “alleen maar liefde.”
Douwe Bob

Douwe Bob lijkt zeker geen saai moment in zijn leven te hebben, en zijn capriolen blijven de gemoederen bezighouden. Wat de toekomst voor hem in petto heeft, is voorlopig nog onzeker, maar één ding is zeker: hij blijft de aandacht trekken.
Douwe Bob

Het tumultueuze leven van Douwe Bob lijkt nooit stil te staan, en zijn recente onthulling over het tongzoenen met Gerard Joling heeft opnieuw de nieuwsgierigheid van het publiek gewekt.

Hoewel de zanger zichzelf altijd als vrijgezel heeft gepresenteerd, zijn er herhaaldelijk geruchten en speculaties geweest over zijn liefdesleven.
Douwe Bob

Sommige fans vragen zich af of Douwe Bob zichzelf nog steeds als vrijgezel beschouwt, nu hij deze onthulling heeft gedaan over zijn tongzoen met Gerard Joling. Zou er meer zijn tussen de twee artiesten dan alleen maar een “leuke avond”, zoals Douwe het noemt?

Anderen vragen zich af of Douwe Bob’s onthullingen en gedragingen deel uitmaken van zijn publieke imago, een manier om de aandacht op zichzelf te vestigen en relevant te blijven in de media. Zijn excentrieke persoonlijkheid en opvallende acties lijken hem inderdaad te helpen in de schijnwerpers te blijven staan.

Wat de toekomst ook mag brengen voor Douwe Bob, één ding is zeker: hij blijft een van de meest intrigerende en spraakmakende persoonlijkheden in de Nederlandse entertainmentwereld. Zijn fans zullen ongetwijfeld blijven speculeren over zijn leven en avonturen, en we kunnen er zeker van zijn dat we nog veel meer van hem zullen horen.

Algemeen

Erica Meiland geeft een update na diagnose van k@nker

Eerder werd bekendgemaakt dat bij Erica Meiland een voorstadium van k@nker werd geconstateerd. In het weekblad Weekend gaat ze dieper in op de kijk0peratie die volgde, waarbij ze haar baarmoeder en eierstokken liet verwijderen.

De realityster vertelde aan het weekblad hoe de fases verliepen. Eerst kreeg ze het bevolkingsonderzoek, daarna een bezoek aan de huisarts en vervolgens ging ze naar de gynaecoloog.

“Toen de huisarts belde dat ik werd doorverwezen, schrok ik me rot.” De uitslagen raakten haar diep. “Ik wil nog niet dood,” dacht ze, maar ook: “Als het mijn tijd is, kijk ik terug op een goed leven.”

Toen ze het advies kreeg om haar baarmoeder en eierstokken te laten verwijderen, vond ze dat direct een goed idee.

Kijkoperatie

Erica is goed hersteld na de ingreep. “Een kijk0peratie heeft zo weinig herstel nodig. De derde dag ging ik alweer naar de vuilnisbelt – met piepschuim, want ik mocht niet tillen,” vertelt ze aan Weekend.

Ze geeft aan “geen enkel verschil” te voelen zonder baarmoeder. In de video hieronder maakte Erica eerder het nieuws bekend in Chateau Meiland En Route.

Steun

Martien Meiland was de eerste die wist dat er bij haar een voorstadium van k@nker was geconstateerd. Hij reageerde met een bezorgd gezicht, volgens Erica: “Jeetje, nou dat weer!”

Dochters Maxime en Montana relativeerden de situatie volgens haar: “Je bent er vlug bij.” Erica noemt de gynaecologen in het Alrijne Z1ekenhuis “de grootste heldinnen.”

Lees verder