-

Algemeen

Monique Westenberg in interview: ‘André Hazes houdt het nog geen 2 minuten vol met mij in bed’

André Hazes en Monique Westenberg, het veelbesproken showbizzduo, lijken hun relatie een nieuwe wending te geven, zoals onthuld in hun Videoland-documentaire.

André stelt Monique een onthullende vraag over hun latrelatie, waarin ze exclusief zijn maar apart wonen: “Hoe lang denk je dat we nu al iets hebben zoals het nu is?”
Monique en André

Monique’s reactie wijst op een moment van definitie toen André op de radio aankondigde dat ze weer samen waren.

In een lichtere noot refereert André aan hun intieme momenten, wat een lach bij Monique teweegbrengt.
André en Monique

De documentaire belicht ook André’s talrijke affaires, die door Monique vergeven zijn.

André spreekt zijn verbazing uit over Monique’s aanhoudende steun, ondanks zijn ontrouw, en geeft toe dat hij jaloers zou zijn geweest als Monique soortgelijke acties had ondernomen: “Er was een tijd dat we uit elkaar waren en Monique appcontact had met iemand.

Ik kon daar eigenlijk niks van zeggen, maar toen ik dat hoorde, stortte mijn wereld in.”

André erkent dat hij het moeilijk zou vinden om de rollen omgekeerd te zien, gezien zijn eigen escapades.
André Hazes

Hij beweert nu volledig toegewijd te zijn aan Monique.

Hun onconventionele relatievorm – samenwonen op maandag en dinsdag en de rest van de week apart – wordt door André als ideaal beschouwd en door zijn vrienden bestempeld als “Champions League”.

Monique lijkt ook tevreden met de situatie: “Als ik nu iemand nieuw zou ontmoeten, zou ik ook niet meteen samenwonen. Ik zou die persoon eerst willen leren kennen, en dat is wat we nu ook doen.”
André Hazes

Algemeen

Onze gedachten zijn bij Britt Dekker na dit zware verlies

Britt Dekker deelt tragisch nieuws via Instagram. De presentatrice kondigt aan dat ze ‘geheel onverwacht’ afscheid heeft moeten nemen van haar oma, die afgelopen maandag plotseling is 0verleden.

Op social media deelt Dekker haar verdriet en herinnert ze zich haar oma liefdevol als haar grootste, liefste en trouwste fan.
Britt Dekker

Op Instagram deelt paardenliefhebber Britt Dekker haar verdriet over het onverwachte verlies van haar oma.

Ze plaatst enkele foto’s waarop ze samen te zien zijn en beschrijft haar oma als haar allerliefste en schattigste omaatje.

Het 0verlijden kwam als een harde klap voor Britt en haar familie, gezien er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was met haar oma.

De presentatrice drukt haar verdriet uit en benadrukt hoezeer ze haar oma zal missen.
Britt Dekker

De leeftijd van de oma van Britt Dekker wordt niet vermeld in het bericht. Desondanks worden Britt en haar familie veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Naast het tragische nieuws over het verlies van haar oma, brengt Britt Dekker mogelijk ook een nieuw professioneel hoofdstuk in haar leven.
Britt Dekker

Ze wordt genoemd als kanshebber om het nieuwe gezicht te worden van het SBS6-programma Lachen om Home Video’s. Dekker bevestigt tegenover Shownieuws dat ze benaderd is voor deze rol.

Eerder werden programma’s als Lachen om Home Video’s gepresenteerd door bekende namen als Hans Kraay jr., Jochem van Gelder, Wietze de Jager en Harry Piekema.
Britt Dekker

De huidige presentatrice, Airen Mylne, heeft onlangs aangekondigd te willen stoppen met het programma.

Dekker is enthousiast over de mogelijkheid om deze rol over te nemen, vooral omdat het programma een groot aantal kinderkijkers heeft, wat voor haar een belangrijke doelgroep is.

Britt Dekker, bekend om haar spontane en levendige persoonlijkheid, zou een frisse en energieke toevoeging kunnen zijn aan het programma Lachen om Home Video’s.

Haar populariteit onder een breed publiek, met name onder jongere kijkers, maakt haar een veelbelovende keuze voor de presentatie van het programma.

Het nieuws over haar mogelijke deelname aan Lachen om Home Video’s komt op een moment van zowel verdriet als mogelijk nieuwe kansen in haar leven.

Terwijl ze r0uwt om het verlies van haar geliefde oma, biedt deze nieuwe professionele kans haar wellicht ook een vorm van afleiding en een nieuw doel om zich op te richten.

Het is duidelijk dat Britt Dekker, ondanks haar persoonlijke tegenslag, vastbesloten is om door te gaan en zichzelf te blijven uitdagen in haar carrière.

Haar positiviteit en veerkracht zullen haar ongetwijfeld helpen om deze moeilijke tijd door te komen en eventuele nieuwe uitdagingen met enthousiasme aan te pakken.

Laten we Britt Dekker en haar familie dus steunen in deze periode van r0uw, terwijl we ook uitkijken naar mogelijke nieuwe successen en avonturen in haar carrière.

Lees verder