-

Algemeen

Het ongelofelijke maandelijkse inkomen van Nicol Kremers via OnlyFans

Avatar foto

Gepubliceerd

op

Al enige tijd werd er gespeculeerd over wie Nicol Kremers als haar ‘vijand’ zou kiezen in een nieuw seizoen van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ op Discovery+. Recentelijk werd de onthulling gedaan, en het bleek niemand minder dan de beruchte roddelkoningin Michella Kox te zijn. De rivaliteit tussen deze twee dames ontstond vanwege een gebeurtenis waar Michella absoluut niet blij mee was.

Wat leidde tot de vijandigheid tussen Nicol Kremers en Michella Kox? Het verhaal begint met een opmerkelijk verzoek van Nicol aan Michella. Nicol vroeg Michella namelijk eens om samen “een filmpje” te maken, waarvan de aard vrij duidelijk was gezien Nicol’s werk op het erotisch getinte platform OnlyFans. In eerste instantie was Michella helemaal niet blij met dit verzoek. Ondanks het ongemak ontwikkelde zich uiteindelijk toch een ietwat vriendelijkere relatie, vooral toen de ex van Peter Gillis details deelde over haar aanzienlijke inkomsten uit haar ‘volwassen entertainment’.

De bedragen die Nicol Kremers maandelijks verdient, blijken buitengewoon exorbitant te zijn. Michella was verbaasd toen ze hoorde over de openhartige onthullingen van Nicol over haar inkomsten. Nicol gaf toe dat ze sinds haar breuk met de ondernemer Peter Gillis aanzienlijk heeft verdiend met haar werk. Michella merkte op: “Jij laat je roosje aan iedereen zien, en dat betaalt goed.” Nicol beschouwt haar keuze voor deze carrière zelfs als bewust en onthulde dat ze bijna een miljonair is, met een maandelijks inkomen van ongeveer anderhalve ton. Ze voegde eraan toe: “Ik ben er niet ver meer vandaan om miljonair te worden.”

Deze onthullingen zorgen ongetwijfeld voor de nodige opschudding en gespreksstof in het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’. De kijkers kunnen zich voorbereiden op een emotioneel beladen en fascinerende ontmoeting tussen deze twee vrouwen met een ingewikkelde geschiedenis.

Het programma belooft een diepgaande kijk te bieden in de dynamiek tussen Nicol Kremers en Michella Kox, en hoe hun relatie is geëvolueerd van vijandigheid tot misschien wel een vorm van begrip, zij het met de nodige twists en confrontaties onderweg.

In de komende afleveringen zullen we zien hoe deze twee vrouwen omgaan met hun complexe verstandhouding, en of ze erin slagen om hun verschillen opzij te zetten voor een gezamenlijke maaltijd en gesprek. Of het nu om vijanden of rivalen gaat, één ding is zeker: hun ontmoeting zal niet snel vergeten worden.

De aankondiging van Nicol Kremers en Michella Kox als tegenstanders in het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ heeft zeker voor de nodige opwinding gezorgd in de wereld van reality-televisie. Fans en kijkers kunnen niet wachten om te zien hoe deze onwaarschijnlijke ontmoeting zal verlopen en welke geheimen en conflicten er aan het licht zullen komen.

De keuze van Nicol om Michella als haar ‘vijand’ te selecteren, lijkt voort te komen uit een geschil over een verzoek dat Nicol eerder had gedaan. Het verzoek om samen een expliciet ‘filmpje’ te maken, was een bron van ongemak voor Michella. Het belooft interessant te worden om te horen hoe Nicol dit verzoek heeft gemotiveerd en wat haar reactie is op Michella’s aanvankelijke afwijzing.

Daarnaast is het opmerkelijk dat Nicol openhartig is over haar inkomsten uit haar werk op OnlyFans. Het feit dat ze beweert bijna een miljonair te zijn en maandelijks aanzienlijke bedragen te verdienen, zal ongetwijfeld de nodige vragen oproepen. Michella’s opmerking over het tonen van haar ‘roosje’ wijst op een zekere mate van ongemak en desillusie over Nicol’s keuze van carrière.

De ontmoeting tussen Nicol en Michella belooft dan ook een emotioneel geladen en mogelijk confronterende gebeurtenis te worden. Het is duidelijk dat er nog veel onopgeloste kwesties en conflicten zijn tussen deze twee vrouwen, en ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ biedt hen de kans om deze zaken rechtstreeks aan te pakken.

Terwijl de kijkers zich voorbereiden op deze intrigerende confrontatie, kunnen ze zich afvragen of Nicol en Michella erin zullen slagen om hun geschillen bij te leggen en misschien zelfs een vorm van begrip te bereiken. Of zal deze ontmoeting juist leiden tot verdere spanningen en conflicten?

Het nieuwe seizoen van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ belooft in ieder geval een onvergetelijke reis te worden, waarbij de kijkers getuige zullen zijn van de complexe dynamiek tussen Nicol Kremers en Michella Kox. Het wordt een programma vol verrassingen, onthullingen en misschien zelfs verzoening, en de fans kunnen nauwelijks wachten om het allemaal te zien.

Algemeen

Ergste wordt gevreesd voor Renate in B&B Vol Liefde: ‘Vetgemest’

Avatar foto

Gepubliceerd

op

B&B Vol Liefde-kijkers vallen van hun stoel: “Wordt Renate hier vetgemest?”

De kijkers van B&B Vol Liefde kijken hun ogen uit bij de afleveringen met Jean Paul en Renate. En dan gaat het niet over romantische spanning, maar over… eten. Heel veel eten.

Wat ligt daar nu weer op tafel?

Al op dag één liet Renate voorzichtig doorschemeren dat ze verrast was door de hoeveelheden eten en drinken die op haar bord verschenen. “Het is wel veel,” zei ze nog met een glimlach. Maar wie dacht dat ze overdreef, is daar inmiddels van teruggekomen. Want Jean Paul blijkt een ware levensgenieter – en dan vooral op culinair gebied.

Van ontbijt tot borrel: non-stop eetfestijn

Jean Paul beweerde eerder in de aflevering nog dat hij eigenlijk helemaal niet zo veel ontbijt. Dat riep wat vragen op bij de kijkers, want nog geen uur later zat hij aan een uitgebreide lunch waar menig cateringbedrijf jaloers op zou zijn. Salades, kazen, vleeswaren – alles kwam voorbij. En alsof dat nog niet genoeg was, ging het feest later op de dag gewoon vrolijk verder.

Tegen de avond kwamen de borrelplanken op tafel, vergezeld van – uiteraard – een goed gevulde wijnfles. En daarna? Nog meer hapjes. Geen maaltijd lijkt klein te zijn in de Franse B&B van Jean Paul.

“Een glas wijn hoort erbij”

Wat ook opvalt, is dat er bij vrijwel elk eetmoment alcohol geschonken wordt. Niet in extreme hoeveelheden, maar wel opvallend vaak. Een glas wijn bij de lunch, een aperitief bij het borrelmoment, en natuurlijk een goed glas bij het avondeten. Terug in de B&B werd er alweer een volgende fles opengetrokken, want ja: een lege tafel, dat is volgens Jean Paul “niet gezellig”.

“Een borrelplank zonder kaas en worst? Onmogelijk,” lijkt het motto. En zo rollen de brie, chorizo en olijven in een rustig tempo voorbij, dag na dag.

Renate zucht steeds vaker

Renate blijft in eerste instantie beleefd en vriendelijk. Maar naarmate de dagen vorderen, beginnen kijkers steeds vaker een zucht of frons op haar gezicht te bespeuren. Niet dat ze niet geniet – ze zegt geregeld dat het lekker is – maar de intensiteit van het eet- en drinkritme lijkt haar af en toe te overvallen.

“Ze probeert beleefd te blijven, maar ik zie aan alles dat ze denkt: hóé dan?”, schrijft een kijker op X (voorheen Twitter). Een ander merkt op: “Renate krijgt niet eens de kans om honger te krijgen, ze zit voortdurend vol.”

Kijkers houden hun hart vast

Op sociale media wordt er volop gereageerd. De term ‘vetmesten’ duikt gekscherend op in verschillende reacties. “Jean Paul behandelt haar als een foie gras-gans,” grapt iemand, verwijzend naar het beroemde Franse gerecht waarbij ganzen overvoerd worden. “Wat een Bourgondiër, die man. Maar dat wordt geen romance, dat wordt een rollade,” reageert een ander met een knipoog.

Toch is er ook sympathie voor Renate. “Ze zit daar zo beleefd aan tafel, maar ik zie in haar ogen dat ze zich afvraagt waar ze is beland. Alsof ze op culinaire retraite is beland in plaats van een romantisch avontuur.”

Bourgondische levensstijl of mismatch?

Dat Jean Paul houdt van lekker eten en drinken, is geen geheim. Hij lijkt er ook zichtbaar plezier in te hebben om zijn gasten – en in dit geval Renate – mee te nemen in zijn wereld van uitgebreide lunches, lange borrelmomenten en goed gevulde wijnkelder. Voor sommige kandidaten kan dat een warm bad zijn, voor anderen voelt het misschien iets te intens.

Renate lijkt meer het type van de balans: af en toe een wijntje, met mate eten, en vooral ruimte voor het voeren van een goed gesprek of een wandeling in de natuur. “Ze zoekt verbinding, geen vijfgangenlunch,” merkt een kijker op.

Is er nog ruimte voor romantiek?

Met al dat eten en drinken lijkt er weinig ruimte over te blijven voor diepe gesprekken of het opbouwen van romantische spanning. De camera registreert vooral tafereeltjes met volle borden en bestek dat klatert. Natuurlijk is lekker eten een manier om te verbinden, maar in dit geval lijkt het de hoofdrol te spelen, ten koste van andere belangrijke ingrediënten voor liefde.

“Misschien is Jean Paul wel meer op zoek naar een kookmaatje dan een levenspartner,” denkt iemand hardop. “Iemand die zijn liefde voor eten deelt en het ook niet erg vindt om drie keer per dag aan te schuiven.”

De balans vinden

B&B Vol Liefde draait natuurlijk om de zoektocht naar liefde – op een prachtige locatie, in een bijzondere setting. Maar net als in het echte leven draait het ook om afstemmen: past iemand bij je gewoontes, je levensritme, je waarden?

De vraag is nu of Jean Paul en Renate die balans nog gaan vinden. Want zelfs de grootste Bourgondiër weet: liefde op het eerste gezicht is mooi, maar liefde op een volle maag… dat kan soms zwaar vallen.

Wat zeggen fans?

De reacties onder de afleveringen en op sociale media lopen sterk uiteen. Waar de een Jean Paul prijst om zijn gastvrijheid en goede smaak, vindt de ander hem té intens. “Hij bedoelt het goed, maar het lijkt wel alsof hij haar probeert te imponeren met overvloed. Terwijl Renate meer indruk maakt door gewoon zichzelf te zijn.”

Ook wordt er gespeculeerd over de toekomst van het koppel. “Als Renate blijft, moet ze straks op detox,” grapt iemand. Anderen denken dat het verschil in levensstijl te groot is. “Ze hebben totaal andere behoeftes. Hij wil tafelen, zij wil praten.”


Conclusie

De afleveringen van B&B Vol Liefde met Jean Paul en Renate zorgen in ieder geval voor gespreksstof – en een knorrende maag bij de kijkers. Of dit het begin is van een liefdesverhaal of eerder van een gastronomisch sprookje, zal de tijd leren. Maar één ding is zeker: bij Jean Paul kom je niets tekort.

Lees verder