-

Algemeen

Emotioneel nieuws over Mr Frank Visser: ‘Hartverscheurend afscheid’

Met zijn onmiskenbare talent voor het oplossen van burenruzies en zijn empathische benadering heeft Mr. Frank Visser een vaste plek veroverd in de harten van televisiekijkers. Maar terwijl hij anderen bijstaat in hun juridische geschillen, heeft hij zelf te maken met een hartverscheurende uitdaging.

In zijn onlangs gepubliceerde biografie, getiteld “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter,” onthult Mr. Frank Visser veel over zijn persoonlijke leven, inclusief het aangrijpende verhaal van zijn vrouw, die lijdt aan de z!ekte van Alzheimer.

In 2019 ontving de vrouw van Mr. Visser de verwoestende diagnose van Alzheimer. Hij beschrijft deze periode als volgt: “De heer Alzheimer had bij ons aangebeld en was niet van plan even weg te gaan.” In zijn biografie spreekt hij openhartig over de emotionele tol die deze z!ekte heeft geëist.

Ondanks zijn verlangen om te vertrekken en de zware last van de z!ekte van zijn vrouw, heeft Mr. Frank Visser ervoor gekozen om haar onvoorwaardelijk te blijven steunen. Hij betreurt het dat hij niet zelf het slacht0ffer van de z!ekte is geworden en zegt: “Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze z!ekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slacht0ffer.”

Hij woont nu zo dicht mogelijk bij haar, om haar zorg en ondersteuning te bieden. Momenteel verblijft zijn geliefde vrouw in een gespecialiseerd zorgtehuis voor dementie, omdat haar gezondheid snel achteruitgaat.

Het afscheid van zijn vrouw was bijzonder pijnlijk, vooral omdat Mr. Frank Visser eerder zijn moeder aan dezelfde genadeloze z!ekte heeft verloren. Hij deelde hartverscheurende momenten, zoals enkele nachten naast haar slapen in haar nieuwe bed, terwijl hij haar probeerde gerust te stellen.

Tijdens het afscheid van zijn vrouw begreep ze niet waarom hij haar verliet en zei ze: “Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!” Het waren momenten van diep verdriet en onbegrip, die Mr. Frank Visser en zijn geliefde vrouw hebben moeten doormaken.

Desondanks ging zijn werk als televisierechter door. Hij beschrijft deze periode als een ontsnapping: “De dagen waarop ik opnames maakte, voelden als een ontsnapping. Het leven is vaak, maar niet altijd, een feest geweest.”

Het blijft voor Mr. Frank Visser erg moeilijk om over de z!ekte van zijn vrouw te praten, zoals hij onlangs in een gesprek met weekblad Privé heeft laten weten.

Hoewel hij door deze persoonlijke uitdagingen wordt geconfronteerd, heeft hij besloten om door te gaan met zijn werk op televisie. Hij heeft geen afscheidsboek willen schrijven, en zelfs nu hij de zeventig is gepasseerd, geniet hij nog steeds van het maken van televisie-uitzendingen.

Mr. Frank Visser’s verhaal herinnert ons eraan dat het leven onvermijdelijk met uitdagingen en verdriet gepaard gaat, zelfs voor degenen die anderen helpen bij het oplossen van conflicten. Zijn moed en toewijding aan zijn vrouw in tijden van tegenspoed dienen als inspiratie voor velen.

Ondanks de persoonlijke moeilijkheden en het verdriet dat Mr. Frank Visser heeft ervaren, blijft hij een bekend gezicht op televisie. Hij is vastbesloten om door te gaan met zijn werk en blijft een bron van steun en inspiratie voor velen. Zijn verhaal herinnert ons eraan dat het leven onvoorspelbaar is en dat we allemaal te maken kunnen krijgen met uitdagingen en tegenslagen.

De kracht en toewijding waarmee Mr. Frank Visser zijn vrouw bijstaat in haar strijd tegen Alzheimer zijn bewonderenswaardig. Hij heeft ervoor gekozen om dicht bij haar te zijn, ongeacht de zwaarte van de situatie. Zijn liefde en steun zijn een lichtpuntje in de moeilijkste momenten van hun leven.

Hoewel de z!ekte van Alzheimer een verwoestende impact heeft op zowel de patiënt als de familie, benadrukt het verhaal van Mr. Frank Visser ook het belang van liefde, empathie en samenhorigheid in tijden van crisis. Samen met zijn familie vormt hij een hecht team dat er alles aan doet om zijn geliefde vrouw het beste afscheid te geven dat mogelijk is.

Het feit dat Mr. Frank Visser zijn verhaal deelt, kan anderen inspireren om openlijk te praten over de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd en om steun te zoeken bij vrienden en familie. Zijn moed om zijn persoonlijke strijd met de wereld te delen, maakt hem tot een bron van kracht en troost voor velen.

Terwijl hij doorgaat met zijn televisiewerk, blijft Mr. Frank Visser een lichtend voorbeeld van veerkracht en medeleven. Zijn verhaal herinnert ons eraan dat ondanks de moeilijkste tijden, het leven ook momenten van vreugde en dankbaarheid kan bevatten.

Algemeen

Tim Hofman doet opvallende uitspraak tijdens pr0ces tegen man die hem wilde verm00rden

Het 0penbaar m1nisterie eist 12 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging tegen Chris T. (42) voor zijn poging tot m00rd op tv-presentator Tim Hofman. Op 6 september 2023 drong T. gewapend met een omgebouwd gaspistool het BNNVara-gebouw binnen en verklaarde dat hij Hofman wilde doodschieten.

Tim Hofman

Chris T.’s Motivatie en Acties

Chris T., die woensdag voor het eerst in de r*chtszaak verscheen, verklaarde dat hij naar Hilversum was gereisd om ‘controle op te zoeken’ en ‘de confrontatie aan te gaan’ met Hofman.

Hij gaf aan dat hij overwoog om Hofman daadwerkelijk neer te schieten, maar twijfelde of hij het daadwerkelijk zou doen. “Als hij zou komen, zou ik het waarschijnlijk niet eens kunnen,” aldus T. Hij overwoog zelfs een smoesje om Hofman naar de receptie te lokken, maar dit plan werd niet uitgevoerd omdat hij dat ‘zielig voor de baliemedewerkster’ vond.

Na een middag rondfietsen in Hilversum, keerde T. terug naar het BNNVara-gebouw. Hij verklaarde dat hij niet precies wist waarom hij toen naar binnen liep en verklaarde dat hij Hofman zou komen doodschieten en buiten zou wachten. “Dat is echt heel moeilijk,” zei hij tegen de rechter.

Tim Hofman

Verklaring van Tim Hofman

Hoewel Tim Hofman niet in de r*chtszaak aanwezig was, las zijn advocaat Maarten Pijnenburg een verklaring voor. Hofman benadrukte de grote impact van het incident op zichzelf en zijn omgeving.

Hij pleit niet voor een hoge str@f, maar voor een goede behandeling van T. In zijn verklaring merkte Hofman op dat de dreiging tegen hem een maatschappelijk probleem aan de kaak stelt, met name de invloed van radicale en extremistische figuren op kwetsbare personen.

Hofman sprak ook over de rol van sociale media en andere beïnvloeders die radicale ideeën verspreiden, wat kan bijdragen aan dergelijke gewelddadige daden. “Het idee om een mediamaker te vermoorden om wat hij zegt of maakt, druist tegen de democratische fundamenten als persvrijheid en vrijheid van meningsuiting,” aldus Hofman.

Tim Hofman

De Herbeleving van het 1ncident

Hofman heeft het incident eerder gereconstrueerd in zijn programma Boos. Hij verklaarde dat T. wilde demonstreren tegen ‘extreemlinkse personen’. Hofman gaf aan dat hij het incident als een moment van rouw heeft ervaren, waarbij hij bewust de angst en het verdriet heeft gevoeld. Hij vergeleek zijn situatie met die van Peter R. de Vries, en verklaarde dat hij, indien nodig, met een rechte rug zou blijven staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Chris T. wordt nu geconfronteerd met een zware str@f en een tbs-maatregel, waarbij de rechter de ernst van zijn daad onderkent en de noodzaak van behandeling benadrukt.

Lees verder