-

Algemeen

Vrouw per ongeluk zwanger van haar pop: “Dit was niet gepland.”

Een Braziliaanse vrouw, Meirivone Rocha Moraes, die getrouwd is met een pop en al een poppenzoontje heeft, is opnieuw zwanger.

Ze organiseerde zelfs een gender reveal party voor 40 mensen om het geslacht van de baby bekend te maken.

In een TikTok-video kondigen Meirivone Rocha Moraes en haar ‘man’ Marcelo, een pop gemaakt door haar moeder, aan dat ze een meisje verwachten.

De baby, die naar verwachting in december geboren wordt, zal de naam Marcela krijgen.

Het koppel heeft al een ‘zoon’ genaamd Marcelinho.

In de video zijn Meirivone, Marcelo en Marcelinho te zien.

Meirivone houdt een soort fakkel vast waar roze rook uitkomt, en ze springt van blijdschap terwijl de 40 aanwezigen klappen.

Een journalist van Daily Mail was ook aanwezig en sprak met Meirivone.

Ze vertelde: “Ik wilde graag een jongen omdat ik heb gehoord dat een meisje heel veel geld kost, en ook meer werk is.”

Ondanks haar zorgen benadrukte ze dat de baby welkom is en met veel liefde ontvangen zal worden.

Marcelo is ook erg blij, want hij wilde graag een meisje. Hij heeft immers al Marcelinho, dus een meisje maakt hem erg gelukkig.

De video is viraal gegaan op internet, en mensen zijn vooral verbaasd over het opmerkelijke nieuws.

Meirivone heeft ook een video gemaakt waarin ze haar ‘man’ vraagt om het geslacht van de ‘baby’ te raden, wat natuurlijk stilte oplevert, aangezien Marcelo een pop is.

Eerder deze maand deelde Meirivone foto’s van de ‘echo’ van de baby.

Meirivone, 37 jaar oud, trouwde op 21 mei 2022 met Marcelo, en er waren 250 gasten aanwezig op het trouwfeest.

Haar moeder besloot Marcelo voor haar te maken nadat Meirivone had geklaagd dat ze vrijgezel was en niemand had om mee te dansen.

Het huwelijk verloopt niet altijd zonder problemen, aangezien Marcelo haar naar verluidt al twee keer heeft bedrogen, wat Meirivone deed besluiten om zijn ‘d!ldo’ te verwijderen.

In februari beweerde ze dat hun zoon Marcelinho ontvoerd was.

@meirivoneemarcelo

♬ som original – Meirivone Rocha

Algemeen

Sylvie Meis vergroot haar voorgevel enorm en laat ze meteen zien

Sylvie Meis staat opnieuw in de schijnwerpers, nog maar zes dagen geleden was ze het onderwerp van gesprek, maar de spotlights lijken haar altijd te vinden.

De voormalige partner van Rafael van der Vaart is nu op zoek naar ware liefde, nadat ze recentelijk werd gedumpt door Wim Beelen, een bekende in de afvalindustrie.

Sylvie staat bekend als een echte mannenmagneet, wat op zichzelf geen probleem is, behalve als je hoofdzakelijk rijke mannen zoekt.

Hoewel Sylvie zelf ook niet hoeft te klagen over haar bankrekening, lijkt het erop dat haar hoge eisen haar niet helpen om een langdurige relatie te vinden.

Het feit dat Sylvie graag in de schijnwerpers staat en geniet van aandacht kan ook een rol spelen in haar relaties. Naast haar verschijning op rode lopers deelt ze regelmatig gewaagde foto’s op Instagram.

Dit was blijkbaar niet aantrekkelijk voor de nuchtere Wim Beelen, die liever buiten de spotlights bleef en zichzelf wilde blijven.
Sylvie Meis

Nu lijkt Sylvie opnieuw op zoek te zijn naar liefde, en ze heeft ook wat cosmetische veranderingen ondergaan.

Volgens experts heeft ze onlangs een b0rstvergroting ondergaan, aangezien haar b0rsten er nu anders uitzien dan voorheen.

Een cosmetisch arts merkte op dat de contouren van haar b0rsten suggereren dat ze implantaten heeft, gezien de niet-vloeiende overgang naar haar borstbeen.

Natuurlijk heeft Sylvie haar nieuwe look niet onopgemerkt gelaten op sociale media. Ze deelde zelfs een video waarin ze haar nieuwe uiterlijk liet zien. Eerder deelde ze ook al beelden van haar cameltoe en achterwerk, wat haar volgers niet onopgemerkt voorbijging.

Het leven van Sylvie Meis lijkt altijd vol intriges en glamour te zijn, en haar zoektocht naar liefde blijft de media bezighouden.

Hoewel ze misschien op zoek is naar de ware liefde, blijft ze ook genieten van de aandacht en het leven in de spotlights.
Sylvie Meis

Sylvie’s zoektocht naar liefde en haar leven in de schijnwerpers hebben altijd voor veel interesse gezorgd bij zowel haar fans als de media.

Haar relaties en cosmetische ingrepen blijven onderwerp van gesprek en worden nauwlettend gevolgd door haar volgers.
Sylvie Meis

Het is duidelijk dat Sylvie, ondanks haar succes en bekendheid, net als ieder ander op zoek is naar liefde en geluk.

Haar openheid op sociale media en haar bereidheid om haar leven met haar volgers te delen, geeft een inkijkje in haar persoonlijke reis en strubbelingen.
Sylvie Meis

Hoewel haar liefdesleven misschien niet altijd over rozen gaat, blijft Sylvie haar best doen om de juiste persoon te vinden.
Sylvie Meis

Haar avonturen in de liefde zullen ongetwijfeld blijven boeien en inspireren, terwijl ze haar weg zoekt naar geluk en vervulling, zowel in de liefde als in haar carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder