-

Nieuwste

Vrouw (60) begint romantische relatie met jongeman die haar kleinzoon had kunnen zijn

De 60-jarige Pam Shasteen uit Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten, heeft veel aandacht getrokken door een relatie aan te gaan met de 19-jarige Jonathan Langevin uit Minnesota.

Ze ontmoetten elkaar via een datingapp, waar Jonathan het initiatief nam en haar aansprak.

Pam was meteen gecharmeerd van zijn donkere krullen en zijn jeugdige uitstraling, ook al gaf zijn profiel aan dat hij 21 jaar oud was.

“We begonnen te chatten en ontdekten al snel dat we gemeenschappelijke interesses hadden in astrologie en buitenactiviteiten,” merkte Pam op.

Toen bleek dat Jonathan eigenlijk 19 jaar oud was in plaats van 21, wees Pam hem op het leeftijdsverschil, maar dat bleek geen probleem voor hen te zijn, en ze bleven praten.

De twee communiceerden intensief en na een week besloot de 19-jarige om haar te ontmoeten.

Toen ze samen in de stad waren, merkten ze dat mensen kritisch naar hen keken en er werden zelfs grappen over gemaakt.

“Ik hoorde twee vrouwen zeggen dat we walgelijk waren,” aldus Pam. Toch bleef hun liefde sterk en lieten ze zich niet ontmoedigen.

Er volgden veel dates, en uiteindelijk besloot Jonathan bij Pam in te trekken en zijn thuisstad achter zich te laten.

Toen brak het moment aan om hun families over hun relatie te vertellen. “Ik vroeg mijn dochters om langs te komen om hem te ontmoeten, en ik was bezorgd over hun oordeel,” zei Pam.

“Maar het was geweldig om te zien hoe ze meteen een band met hem hadden, en hij speelde zelfs met mijn kleindochters alsof hij er altijd al was geweest. Ik was opgelucht dat ze hun goedkeuring gaven.”

Enige tijd later vertelde Jonathan zijn ouders over Pam en het grote leeftijdsverschil, en ook zij accepteerden hun relatie met open armen.

Pam’s vrienden reageerden echter minder enthousiast; velen waren tegen de relatie en zelfs teleurgesteld. Tijdens een etentje deelde Pam haar liefdesverhaal met hen.

“Ze vertelden me dat het niet normaal was en dat ik therapie nodig had,” zei Pam.

“Ze waren ervan overtuigd dat hij me wilde gebruiken en profiteren van mijn situatie, maar ik wist dat dat niet het geval was, en al snel verbrak ik relaties die niet oprecht bleken te zijn.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder