-

Algemeen

Rob de Nijs heeft niet lang meer, familie neemt afscheid

Dit jaar werd de familie van een bekende zanger geconfronteerd met een schokkend moment waarin ze dachten dat ze afscheid moesten nemen.

De zoon van de zanger, Robbert, beschrijft deze ervaring als buitengewoon emotioneel en overweldigend.

Met een overvloed aan gevoelens betrad Robbert de kamer van zijn vader, niet wetende hoe hij dit moment moest benaderen.

Uiteindelijk fluisterde hij eenvoudigweg, “Ik hou van je.” Deze simpele woorden drukten de diepe genegenheid en verbondenheid uit die hij voor zijn vader voelt.

Ondanks het feit dat de familie zich bewust is van de zorgwekkende gezondheidstoestand van de zanger, benadrukt Robbert dat zijn vader niet bereid is op te geven.

Zelfs in de meest uitdagende momenten heeft de zanger altijd zijn strijdlust behouden en blijft hij vastberaden om elke dag te waarderen.

Robbert deelt met het weekblad Privé dat je je nooit volledig kunt voorbereiden op dergelijke situaties; ze komen plotseling en onverwacht.

Hij benadrukt dat zijn vader nog steeds mentaal sterk is, maar dat zijn fysieke gezondheid steeds meer achteruit gaat.

Eenvoudige dagelijkse activiteiten, zoals een korte wandeling met behulp van een rollator, zijn niet langer mogelijk voor de zanger.

Ondanks deze uitdagingen blijft de familie hoopvol en probeert ze zich aan te passen aan deze veranderende realiteit.

Er is enige stabiliteit in de gezondheid van de zanger gekomen dankzij nieuwe medische behandelingen.

Robbert en zijn familie koesteren elke dag die ze nog met hem kunnen doorbrengen en zien elke dag als een waardevol geschenk.

Na het hartverscheurende afscheid dat uiteindelijk geen definitief afscheid bleek te zijn, beschouwt de familie elke dag als een kostbare kans.

Hoewel ze zich op een bepaalde manier hadden voorbereid op het onvermijdelijke einde, blijft de zanger er nog steeds, en ze koesteren de hoop op meer goede dagen samen met hem.

Dit moment van onverwachte verandering heeft hen geleerd om elk moment te waarderen en elke dag te omarmen als een geschenk van liefde en samenzijn.

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder