-

Algemeen

Patty Brard diep getroffen door gemene opmerking op sociale media

De opmerking die eigenlijk bedoeld was voor de Instagram-pagina van presentator Humberto Tan heeft een diepgaande impact gehad op Patty Brard. Ze vertelt: “Ik ben door de hel gegaan.”

Patty Brard krijgt een duidelijke waarschuwing: “De waarheid staat niet aan haar kant.”

Ondanks haar leeftijd blijft Patty op diverse vlakken actief. In 1993 beleefde ze een moeilijk jaar vanwege haar faillissement.

Meerdere van haar toenmalige bedrijven hadden gefaald. Patty en Humberto bezochten in de rubriek ‘Back Home’ verschillende plaatsen uit haar verleden, waaronder haar voormalige huis waar ze failliet is gegaan.

Het huis stond op haar naam, wat resulteerde in een faillissement en een schuld van 2,7 miljoen euro.

Patty herinnert zich nog levendig wat er is gebeurd en zegt: “Toen iemand tegen mij zei: ‘Is dit uw handtekening?’ was dat een tragedie.

Maar ik ben ook trots dat ik hier nu zit en het heb overwonnen.”

Een nare opmerking op het Instagram-account van Humberto Tan heeft Patty Brard diep geraakt.

Tijdens een uitzending barstte Patty in tranen uit nadat een volger had geschreven: “Moeten we nu weer naar dat huis?

We weten het nu wel.” Patty antwoordde: “Dan denk ik: je weet het dus niet. Jij weet niet door welke hel ik ben gegaan.”

Volgens Patty was deze periode afschuwelijk. Ze verklaart: “Ik was zelf verantwoordelijk, maar als je in Nederland failliet gaat, komt er een curator die per uur betaald wordt.”

Ze vervolgt: “Een curator doet er alles aan om een faillissement zo lang mogelijk te laten duren, want dan verdient hij daar veel geld aan.”

Het duurde tien jaar voordat alles was afgehandeld.

De belasting werd als eerste betaald, daarna de curator en pas daarna de schuldeisers. Gedurende deze tijd mocht Patty niets doen.

Het is duidelijk dat Patty een zwaar verleden heeft met veel verdriet.

Voor degenen die een oordeel hebben, doet ze een beroep op hen om goed na te denken, omdat Patty meeleest.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder