-

Economie

Ontroerde Jan Smit (37) maakt zijn afscheid bekend

De Volendamse zanger Jan Smit (37) beschrijft zijn leven als een achtbaan, waarin hij zelfs een burn-out heeft ervaren.

Hoewel het nu redelijk goed gaat met Jan, die tevens voorzitter is van voetbalclub FC Volendam, heeft dit voorzitterschap gevolgen gehad voor zijn gezin. Daarom is het tijd voor actie.

FC Volendam

Volendam staat bekend om verschillende zaken; bijvoorbeeld het feit dat veel inwoners de achternaam Veerman dragen, de liefde voor vis, en af en toe speelt het lokale voetbalteam zelfs in de Eredivisie.

Sinds vorig jaar is FC Volendam weer actief op het hoogste niveau, en het doel van Jan Smit is om de club daar te houden.
Jan Smit

Sterker nog, hij heeft de ambitie om binnen vijf jaar FC Volendam in Europa te laten spelen, of dat nu in de Conference League, Europa League of Champions League is, is nog onduidelijk.

Moderniseren

Om deze droom te verwezenlijken, is er behoefte aan aanzienlijke modernisering.

Dit stuit zowel bij de club als bij de supporters op weerstand.

Jan heeft te maken met interne kritiek en merkt op: “Dat ik zo van binnenuit wordt aangevallen, had ik nog nooit meegemaakt. Een Volendammer houdt blijkbaar niet van verandering.”
Jan Smit

Jan stopt ermee

Als FC Volendam daadwerkelijk de Europese competitie haalt, zal Jan Smit in ieder geval geen voorzitter meer zijn.
Jan Smit

Hij heeft het voornemen om af te treden na de voltooiing van deze hervormingen.

“Ik schat in dat dit binnen een jaar of twee zal gebeuren,” vertelt hij aan Story. Misschien heeft dit te maken met zijn gezin?

Kinderen

“Het is niet makkelijk voor mijn gezin. Onze dochter wordt regelmatig op school verteld dat hun vader er niks van kan.”
Jan Smit

Jan vervolgt, “Emma wordt volgende maand dertien en Fem in januari zestien.

Als er dan wat geroepen wordt, vinden ze dat allesbehalve fijn.”

Zijn vrouw Liza heeft er ook onder te lijden. “Mijn vrouw vroeg me of mijn liefde voor haar even groot is als mijn liefde voor FC Volendam.”

Jan reflecteert, “Zover zou ik niet durven gaan, maar ik steek wel veel tijd in de club. Dat is een feit.

En als je dan al die kritiek over je heen krijgt, heeft ze natuurlijk alle recht om me te vragen voor wie en wat ik het allemaal doe,” besluit de Volendammer.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder