-

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Economie

Monique Westenberg slaat terug tegen alle kritiek en laat haar stem luid en duidelijk horen!

In de wereld van influencers en beroemdheden is geen onderwerp te delicaat om geen storm van meningen en kritiek te veroorzaken.

Monique Westenberg bevindt zich momenteel in het middelpunt van zo’n storm, nadat ze haar hart heeft laten spreken over de situatie in Gaza.

Met de passie van iemand die wordt gedreven door emoties, heeft ze zich uitgesproken: “Ik voel het verdomme met mijn hart!”

Westenberg, die beter bekend staat om haar levensstijl en avonturen als moeder op sociale media, heeft een onverwachte wending genomen door haar visie op het conflict tussen Israël en Hamas te delen.

Haar eerste openbare uiting van medeleven was voor Israël, een gebaar dat niet onopgemerkt bleef bij de Palestijnse gemeenschap.

Haar reactie op de daaropvolgende kritiek was onthullend: “Ik ben me er niet van bewust dat dit ook (al jaren) in Palestina gebeurt.”

Monique Westenberg heeft er moeite mee: ‘Dit krijgen wij niet of nauwelijks te zien’, een uitspraak die haar gebrek aan kennis over de complexiteit van het conflict blootlegde.

Desalniettemin heeft Westenberg in recente weken een ogenschijnlijke verandering doorgemaakt en deelt ze nu berichten die licht werpen op de ervaringen van Palestijnen, verweven tussen alledaagse berichten over haar leven en dat van haar kind.

Het is een schril contrast: vrolijke foto’s van donuts afgewisseld met uitgesproken uitspraken tegen het geweld. Eén bericht spreekt boekdelen: “IK DENK DAT HET WAANZIN IS”.

Monique krijgt felle kritiek: “Deel je deze ook? Of is dit minder erg?” zegt een van haar volgers in reactie op een kop over 32 onschuldige Israëlische kinderen die zijn meegenomen door Hamas.

Monique heeft genoeg van alle kritiek. “Elke keer als ik iets post over de oorlog, krijg ik DM’s waarin wordt gezegd dat ik het in de ogen van anderen niet goed doe, en ik weet dat ik niet de enige ben!”

Ze vervolgt: “Mensen, het gaat mij niet om welke kant van de grens. Het gaat om onschuldige (kinder)levens! Dus, dit vind ik ook vreselijk! We voelen verdomme toch allemaal met ons hart en niet met ons hoofd!”

Uiteraard heeft Yvonne Coldeweijer ook een mening over Monique Westenberg en haar uitspraken over de oorlog.

“Het is zo gênant. Het is heel gênant. Wat denkt zij? Het kan me geen reet schelen over deze oorlog. Het kan me geen reet schelen. Het kan me wel schelen wat leuk en populair gevonden worden en dat jullie mij allemaal als een empathisch persoon zien, ook al ben ik dat eigenlijk niet.”

Het feit dat Monique aanvankelijk toegaf niets te weten over het conflict, vindt Coldeweijer dan ook gênant.

Yvonne in haar Juice Show: “Het is echt f*cking dom. Monique, ga gewoon weer croissants bakken. Niemand zit te wachten op de mening van Monique over Israël, alsjeblieft, meid.”

Lees verder