-

Algemeen

Nieuwe tanden laten zetten in Turkije gaat fout: ‘Nu zie ik eruit als een haai!’

Veel mensen kiezen ervoor om naar Turkije te gaan voor tandheelkundige behandelingen, vanwege de lagere kosten in vergelijking met hun eigen land.

Ze hopen op een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. Helaas zijn er net als overal ter wereld in Turkije tandartsen die niet bekwaam genoeg zijn om hoogwaardige zorg te bieden.

Het verhaal van Jack James uit Engeland is hiervan een triest voorbeeld. Hij was ontevreden over zijn tanden en besloot een goedkope behandeling te ondergaan in Turkije.

Dit bleek een vreselijke vergissing te zijn. Na het uitgeven van maar liefst 7.500 euro zegt Jack er nu uit te zien als een personage uit een horrorfilm.

In het begin was Jack tevreden met zijn nieuwe gebit, maar binnen twee maanden begonnen er problemen op te treden.

Hij kreeg last van een slechte adem en bl0edend tandvlees. Geschrokken maakte hij een afspraak bij een tandarts in Engeland, waar hij ontdekte dat zijn gebit in een zeer slechte staat verkeerde.

De kosten voor het herstellen van zijn gebit werden geschat op 20.000 euro, een bedrag dat Jack niet kan betalen.

Uit frustratie boekte Jack een ticket terug naar Turkije om de kliniek verantwoordelijk te stellen voor de sch*de aan zijn gebit.

Tot zijn teleurstelling ontkenden de Turkse tandartsen elke verantwoordelijkheid. Ze boden wel aan om de problemen op te lossen, maar alleen als Jack opnieuw duizenden euro’s zou betalen.

Ondanks de risico’s besloot Jack het nogmaals te proberen en ging hij terug naar Turkije. Ditmaal werden al zijn tanden getrokken en kreeg hij tijdelijke tanden.

Maar zelfs nu is er weer een c0mplicatie opgetreden: tijdens het tandenpoetsen brak er al een tand af.

Jack is radeloos en overweegt nu zelfs om al zijn tanden te laten trekken en een kunstgebit te nemen.

Jack wil graag anderen waarschuwen voor de gevaren van tandheelkundige behandelingen in Turkije.

Hij benadrukt dat de tandartsen daar weinig begrip hebben van goede zorg en een gevaar vormen voor de gezondheid van patiënten.

Hij heeft het nu zelf aan den lijve ondervonden en hoopt anderen te behoeden voor dezelfde nare ervaring.

Algemeen

Intieme beelden van Yolanthe Cabau en héél bekende rapper: ‘Dit past niet bij jou!’

De afgelopen weken is Yolanthe Cabau regelmatig gelinkt aan rapper Frenna, een grote naam in de hiphop en afropop scene. Frenna, voormalig lid van de rapformatie SFB, heeft ook veel succes als solo-artiest en in samenwerkingen met anderen.

Hij is een van de rappers die dankzij het album *New Wave* werd bekroond met de Popprijs tijdens Noorderslag. Eerder werd Cabau vaak gelinkt aan een model uit Rotterdam, maar die relatie bleek niet serieus te zijn.

Een relatie met een Nederlandse man is sowieso lastig voor Cabau, aangezien zij in Los Angeles woont. Samen met rapper Frenna heeft Cabau recent een videoclip opgenomen voor zijn nieuwe muziek.

Volgers en ingewijden vermoeden echter dat er meer is opgebloeid dan alleen een professionele samenwerking.

Yolanthe Cabau op zoek naar liefde?

In een recent interview met *Kekmama* gaf Cabau aan open te staan voor liefde. “Natuurlijk hoop ik de liefde weer te vinden.

Liefde is het mooiste wat er is. Alleen ben ik er niet naar op zoek. Ik heb een fijn leven, fijne mensen om mij heen en dat maakt mijn leven compleet.

Een nieuwe man moet hierin goed passen, anders hoeft het voor mij niet. Ik vind het belangrijk dat iemand zorgzaam, ambitieus en lief is.

Iemand met wie ik alles kan delen, mij waardeert en respecteert om wie ik ben en lief is naar de mensen om mij heen.

Samen ben je een team en versterk je elkaar. Dat vind ik de kracht van een relatie.” Het volledige interview met Cabau is te lezen op de website van *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Meer dan een zakenrelatie?

Of Cabau de liefde heeft gevonden in Frenna is nog onduidelijk. Veel volgers merken op dat rapper Frenna (32) wellicht te jong en onvolwassen zou zijn voor de 39-jarige Cabau.

Toch kunnen leeftijdsverschillen in relaties soms goed werken, afhankelijk van de personen in kwestie en hun levensfase.

Frenna en Cabau lijken in ieder geval een sterke professionele band te hebben opgebouwd tijdens hun samenwerking aan de videoclip.

Professioneel en Privé

De chemie tussen Cabau en Frenna in de videoclip heeft speculaties aangewakkerd over een mogelijke romantische relatie.

Beide sterren hebben echter nog geen officiële verklaring gegeven over hun relatie. Het is ook mogelijk dat hun interacties puur professioneel zijn, aangezien beiden zich in hun werkveld zeer toegewijd en gepassioneerd tonen.

Yolanthe’s Levensvisie

Yolanthe Cabau heeft in eerdere interviews benadrukt dat ze gelukkig is met haar leven zoals het nu is. Ze woont in Los Angeles, waar ze een drukke carrière heeft en omringd wordt door vrienden en familie.

“Een nieuwe man moet goed passen in mijn leven, anders hoeft het voor mij niet,” zei ze. Deze duidelijke visie op haar leven en relaties kan betekenen dat ze voorzichtig is met het aangaan van nieuwe romantische relaties, vooral in het oog van de publieke belangstelling.

Conclusie

De geruchten over een mogelijke romance tussen Yolanthe Cabau en rapper Frenna blijven vooralsnog speculaties.

Wat wel duidelijk is, is dat Cabau gelukkig is met haar huidige leven en omringd wordt door fijne mensen. Ze staat open voor de liefde, maar is niet actief op zoek.

Voor haar is een relatie iets dat haar leven compleet moet maken, niet iets dat haar definieert. Of Frenna die plek in haar leven zal innemen, moet nog blijken.

Voor nu genieten hun volgers van de muzikale en visuele samenwerking tussen de twee sterren en wachten ze af wat de toekomst brengt. Of het nu een professionele band blijft of zich ontwikkelt tot een romantische relatie, één ding is zeker: Yolanthe Cabau en Frenna hebben een impact gemaakt met hun samenwerking.

Lees het volledige interview met Yolanthe Cabau op *Kekmama* via de link onderaan dit artikel.

Lees verder