-

Algemeen

Montana Meiland omschrijft Frans Bauer als een zeer onaantrekkelijke man, Frans reageert krachtig

Montana Meiland en Frans Bauer hebben een fikse ruz!e nadat Montana enkele hatel!jke opmerkingen maakte over Frans. Zo noemde ze de zanger “een rare en lelijke man”.

Frans Bauer, de vriendelijke zanger die altijd buiten de schijnwerpers van de roddelbladen is gebleven, staat bekend als een van de meest geliefde beroemdheden in Nederland.

Het lijkt wel alsof geen enkel roddelblad ooit iets negatiefs over hem heeft kunnen vinden. Maar Montana heeft een totaal andere kijk op hem en spaart hem niet in haar oordeel.

In een recent interview met weekblad Weekend noemde ze hem zelfs de “lelijkste man”.
Frans Bauer

Op de vraag wat hij van deze ‘complimenten’ vond, lachte Frans en antwoordde: “Word ik hiermee bekroond tot hun scheurkalendermodel?”.

De verbaasde zanger ging verder met te zeggen dat hij Montana of zelfs de beruchte Martien nog nooit heeft ontmoet. Frans gaf zelfs toe dat hij nog nooit een aflevering van hun populaire show heeft gezien.

De altijd vrolijke zanger deelde ook een grappig verhaal over zijn onwetendheid met betrekking tot de Meiland-familie.

Tijdens een romantisch uitje in Noordwijk met zijn geliefde Maris wees zij hem op een bekende plek van de Meilandjes, genaamd “Code Rosé”.

Maar voor Frans was dit allemaal nieuw. Toen Maris hem vertelde over de aanwezigheid van de Meilands in de buurt, dacht hij eerst dat het om een soort schaap ging. “Een Meilandje, haha!” grinnikte hij.
Frans Bauer

De vete tussen Montana Meiland en Frans Bauer lijkt dus vooral vanuit Montana’s kant te komen, met h*telijke opmerkingen die de zanger raken.

Frans, daarentegen, lijkt zich weinig aan te trekken van de kritiek en blijft zijn vrolijke zelf.

Het lijkt erop dat Frans Bauer niet veel waarde hecht aan de mening van Montana Meiland en haar uitspraken.

Hij houdt zich liever bezig met zijn muzikale carrière en zijn gelukkige leven met Maris. Terwijl de ruz!e misschien voor wat ophef zorgt in de media, lijkt Frans erboven te staan en laat hij zich niet verleiden tot negativiteit.

Het is afwachten of Montana nog verdere stappen zal ondernemen in deze ruzie, maar voorlopig lijkt Frans Bauer zich vooral te focussen op de positieve dingen in zijn leven en laat hij zich niet uit het veld slaan door deze onenigheid.
Frans Bauer

Algemeen

‘Nederland neemt afscheid van contant geld’

Afgelopen woensdag was een regelrechte nachtmerrie voor Nederlandse ING-klanten.

Internetbankieren functioneerde ruim 12 uur lang niet, en hoewel pinnen nog mogelijk was, waren de mogelijkheden beperkt.

Terwijl ING worstelde met deze technische storing, rijst de vraag of Nederland klaar is om afscheid te nemen van contant geld.

Het is een onderwerp dat al geruime tijd in discussie is.

De storing bij ING werd volgens het bedrijf veroorzaakt door miscommunicatie tussen interne systemen.

Hoewel de exacte oorzaak nog steeds niet duidelijk is, benadrukte ING dat er geen sprake was van een cyberaanval.

Dit incident werpt echter wel de vraag op of we te afhankelijk zijn geworden van digitale banksystemen.

Benno de Winter, een ICT-expert, adviseert om altijd wat contant geld in huis te hebben, omdat technologie kan falen.

Dit incident bij ING is daar een duidelijk voorbeeld van.

Bovendien lijken veel Nederlanders niet bereid om volledig afscheid te nemen van contant geld.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Hart van Nederland onder bijna 3.300 respondenten, wil slechts 13 procent van de ondervraagden dat contant geld uit onze samenleving verdwijnt.

Een overweldigende meerderheid van 87 procent is hier tegen.

Dit wijst erop dat contant geld nog steeds een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van veel Nederlanders en dat ze zich niet volledig willen overgeven aan digitale transacties.

De storing bij ING fungeert als een herinnering aan het belang van diversificatie in betaalmethoden en het behouden van de mogelijkheid om contant geld te gebruiken, zelfs in een steeds digitalere wereld.

Lees verder