-

Algemeen

Montana Meiland omschrijft Frans Bauer als een zeer onaantrekkelijke man, Frans reageert krachtig

Montana Meiland en Frans Bauer hebben een fikse ruz!e nadat Montana enkele hatel!jke opmerkingen maakte over Frans. Zo noemde ze de zanger “een rare en lelijke man”.

Frans Bauer, de vriendelijke zanger die altijd buiten de schijnwerpers van de roddelbladen is gebleven, staat bekend als een van de meest geliefde beroemdheden in Nederland.

Het lijkt wel alsof geen enkel roddelblad ooit iets negatiefs over hem heeft kunnen vinden. Maar Montana heeft een totaal andere kijk op hem en spaart hem niet in haar oordeel.

In een recent interview met weekblad Weekend noemde ze hem zelfs de “lelijkste man”.
Frans Bauer

Op de vraag wat hij van deze ‘complimenten’ vond, lachte Frans en antwoordde: “Word ik hiermee bekroond tot hun scheurkalendermodel?”.

De verbaasde zanger ging verder met te zeggen dat hij Montana of zelfs de beruchte Martien nog nooit heeft ontmoet. Frans gaf zelfs toe dat hij nog nooit een aflevering van hun populaire show heeft gezien.

De altijd vrolijke zanger deelde ook een grappig verhaal over zijn onwetendheid met betrekking tot de Meiland-familie.

Tijdens een romantisch uitje in Noordwijk met zijn geliefde Maris wees zij hem op een bekende plek van de Meilandjes, genaamd “Code Rosé”.

Maar voor Frans was dit allemaal nieuw. Toen Maris hem vertelde over de aanwezigheid van de Meilands in de buurt, dacht hij eerst dat het om een soort schaap ging. “Een Meilandje, haha!” grinnikte hij.
Frans Bauer

De vete tussen Montana Meiland en Frans Bauer lijkt dus vooral vanuit Montana’s kant te komen, met h*telijke opmerkingen die de zanger raken.

Frans, daarentegen, lijkt zich weinig aan te trekken van de kritiek en blijft zijn vrolijke zelf.

Het lijkt erop dat Frans Bauer niet veel waarde hecht aan de mening van Montana Meiland en haar uitspraken.

Hij houdt zich liever bezig met zijn muzikale carrière en zijn gelukkige leven met Maris. Terwijl de ruz!e misschien voor wat ophef zorgt in de media, lijkt Frans erboven te staan en laat hij zich niet verleiden tot negativiteit.

Het is afwachten of Montana nog verdere stappen zal ondernemen in deze ruzie, maar voorlopig lijkt Frans Bauer zich vooral te focussen op de positieve dingen in zijn leven en laat hij zich niet uit het veld slaan door deze onenigheid.
Frans Bauer

Algemeen

Nicole Kidman stopt met verven haren en hele internet kan er niet genoeg van krijgen!

Kidman laat het verven van haar haar achterwege en laat iedereen sprakeloos! 🧐😯 De actrice maakt een zeldzame verschijning met volledig grijs haar! 🤐🤯 Bekijk de schandalige beelden in dit artikel! 👇👇👇

Haar gedurfde beslissing om te stoppen met het verven van haar haar en het natuurlijke ouder worden te omarmen werd door velen zeer geprezen.

Te zeggen dat ze iedereen sprakeloos achterliet met haar radicale transformatie is een understatement. Dit resulteerde in gemengde reacties.

De meeste netwerkgebruikers konden niet onverschillig blijven en moesten reageren op de radicale make-over van de uitmuntende actrice.

Sommigen begonnen haar te prijzen en beweerden dat haar beslissing moed vergde, terwijl anderen haar nieuwe look afkeurden.

Velen vonden dat ze er 10 jaar ouder uitzag en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing had genomen. Al met al bleef niemand onverschillig. Haar geheel nieuwe imago trok ieders speciale aandacht.

“Wat bracht zo’n prachtige vrouw ertoe om zo te veranderen?”, “Niet de beste beslissing, zeker!”, “Ik kan nu zien hoe ze eruit zal zien als oma!”, “Wat moedig van je!”.

Lees verder