-

Algemeen

Marijn krijgt boete van 25 euro wegens onjuist gebruik van parkeerschijf: “Let op welke schijf je gebruikt om problemen te voorkomen.”

Marijn Janssens, de eigenaar van het bekende sportcafé Time Out in Diksmuide, werd deze week verrast toen hij na zijn lunch een boete ontdekte achter zijn ruitenwisser. Hoewel hij zijn blauwe parkeerschijf had gebruikt, was deze helaas van het oude type.

“Ik heb het parkeerbedrijf per e-mail gevraagd om de boete kwijt te schelden, maar ik wacht nog steeds op een reactie”, aldus Marijn.

“Dinsdagmiddag parkeerde ik mijn auto in de blauwe zone in het centrum van Diksmuide. Ik legde mijn parkeerschijf neer die ik al jaren gebruik.”

Tot zijn verbazing vond hij nog geen uur later een boete van 25 euro. Het bleek dat zijn parkeerschijf van het oude type was.

“Ik wist niet wat er aan de hand was en plaatste mijn verhaal op een lokale Facebookgroep”, vervolgt Marijn.

“Al snel kreeg ik reacties dat de nieuwe parkeerkaarten per half uur tellen in plaats van per kwartier, zoals mijn schijf.”

Toch vindt Marijn het overdreven dat het parkeerbedrijf meteen 25 euro in rekening brengt, omdat hij geen kwaad in de zin had. Hij heeft inmiddels een nieuwe parkeerschijf gekocht.

“Ik hoop nog steeds dat de boete wordt kwijtgescholden. Ondertussen wil ik iedereen waarschuwen om hun parkeerschijf te controleren.”

Burgemeester Lies Laridon (CD&V) is duidelijk in haar standpunt. “Het gebruik van de Europese parkeerschijf is sinds maart 2003 verplicht. Dit geldt niet alleen in onze stad.”

“Ik heb de man aangemoedigd om een e-mail naar het parkeerbedrijf te sturen als hij het niet eens is met de boete”, voegt ze eraan toe.

Marijn Janssens hoopt dat zijn verzoek om de boete kwijt te schelden uiteindelijk zal worden gehonoreerd. Hij vindt het belangrijk dat het parkeerbedrijf begrip toont voor zijn situatie, aangezien hij te goeder trouw handelde en niet opzettelijk de verkeerde parkeerschijf gebruikte.

Het incident heeft Marijn echter aangespoord om anderen te waarschuwen om hun parkeerkaarten te controleren voordat ze deze gebruiken. Hij wil voorkomen dat anderen dezelfde fout maken en onnodige boetes ontvangen.

Burgemeester Lies Laridon onderstreept het belang van het naleven van de regels met betrekking tot het gebruik van de Europese parkeerschijf. Ze benadrukt dat dit niet alleen in Diksmuide van toepassing is, maar in alle gebieden waar deze regel geldt.

Ze heeft Marijn aangemoedigd om contact op te nemen met het parkeerbedrijf en zijn standpunt uiteen te zetten. Als hij het niet eens is met de boete, hoopt ze dat er een bevredigende oplossing kan worden gevonden.

Het voorval met Marijn benadrukt ook het belang van bewustzijn en duidelijke communicatie vanuit de gemeente en het parkeerbedrijf. Door ervoor te zorgen dat mensen op de hoogte zijn van de geldende regels en hen tijdig informeren over eventuele wijzigingen, kunnen vergissingen en misverstanden zoals deze worden voorkomen.

Algemeen

Yolanthe Cabau maakt relatie met bloedmooie vrouw officieel met foto en opvallend bericht!

Yolanthe Cabau is de laatste maanden veelvuldig gespot met een vrouw, wat volgens verschillende media en insiders wijst op een nieuwe relatie.

Deze berichten hebben veel aandacht gekregen, vooral omdat Yolanthe eerder bekend stond om haar relaties met prominente mannen zoals Wesley Sneijder en Jan Smit.

Beide relaties eindigden echter, waarbij bekend werd dat Wesley ontrouw was tijdens hun huwelijk. Na een periode waarin ze vaak werd gezien met een mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar horizon te hebben verbreed en haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Yolanthe stelt nieuwe vriendin voor aan haar volgers

Vandaag heeft Cabau een nieuwe foto geplaatst op sociale media, waarop ze samen met haar vermeende nieuwe vriendin Molly Hatchcock te zien is.

Jaren geleden gaf Cabau in een interview met Grazia al aan dat ze weleens geëxperimenteerd had met vrouwen. Ze zei toen: “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. I

k ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol. Tegelijkertijd was het ook sexy en opwindend.” Het lijkt erop dat Cabau die ervaringen opnieuw heeft willen verkennen en dat dit goed bevalt.

Een nieuwe relatie in de schijnwerpers

Inmiddels worden Yolanthe en Molly al maanden samen gespot en lijkt hun relatie steeds officiëler te worden. De tekst “Alles of niets” die Cabau bij haar recente foto plaatste, suggereert dat ze mogelijk vol voor deze relatie wil gaan.

Deze ontwikkeling heeft veel reacties uitgelokt, zowel van fans als van de media. Mensen speculeren over de aard van hun relatie en hoe serieus deze is.

Yolanthe’s liefdesleven in de media

Yolanthe’s liefdesleven is altijd een onderwerp van groot belang geweest in de Nederlandse media. Haar relaties met bekende persoonlijkheden zoals Wesley Sneijder, een voormalig topvoetballer, en Jan Smit, een populaire zanger, werden uitgebreid besproken en gevolgd.

Haar huwelijk met Sneijder eindigde in een scheiding, grotendeels vanwege zijn ontrouw. Na deze relatie werd ze gezien met een jonger mannelijk model, maar ook deze relatie hield geen stand.

Verandering van richting

Nu lijkt Cabau een nieuwe weg in te slaan door een relatie aan te gaan met een vrouw. Dit is een opvallende wending, gezien haar eerdere relaties met mannen.

Haar openheid over haar eerdere ervaringen met vrouwen suggereert dat ze altijd al nieuwsgierig en open-minded is geweest op het gebied van liefde en relaties.

Het feit dat ze nu openlijk een relatie lijkt te hebben met Molly Hatchcock, laat zien dat ze comfortabel is met wie ze is en met wie ze van houdt, ongeacht geslacht.

Publieke reacties

De reacties op haar nieuwe relatie zijn gemengd. Veel mensen steunen haar en prijzen haar moed om haar ware zelf te zijn en te houden van wie ze wil.

Anderen zijn verbaasd en moeten wennen aan het idee van Yolanthe in een relatie met een vrouw. Social media platforms zijn gevuld met berichten en discussies over haar nieuwe relatie. De meeste reacties zijn positief, waarbij mensen haar geluk en liefde toewensen.

Toekomstperspectief

Of deze relatie de toekomst heeft of niet, blijft afwachten. Voor nu lijkt Yolanthe Cabau gelukkig en tevreden met haar nieuwe partner.

Haar beslissing om openlijk over haar relatie te zijn, toont haar bereidheid om authentiek te leven en haar ware gevoelens te volgen.

Dit is een inspirerend voorbeeld voor velen die misschien met soortgelijke gevoelens worstelen.

In een wereld waar beroemdheden vaak onder een vergrootglas liggen, is Yolanthe’s stap om haar nieuwe relatie openbaar te maken een krachtig statement.

Het laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn met wie ze willen, ongeacht maatschappelijke verwachtingen of conventies.

Kortom, Yolanthe Cabau lijkt een nieuwe fase in haar leven te zijn ingegaan, een waarin ze zichzelf toestaat om volledig en openlijk van iemand te houden, ongeacht hun geslacht.

Dit kan haar verdere ontwikkeling als persoon en publieke figuur alleen maar ten goede komen. De toekomst zal uitwijzen hoe deze relatie zich zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt ze eindelijk de liefde te hebben gevonden waar ze zo naar verlangde.

Lees verder